login |

Hírvasárnap

2018. 03. 18. 08:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: A pestis 1. évad
 • Premier: Katy S1, The Secret Life of Kids S1, Christiane Amanpour: Sex & Love Around The World S1, The Yorkshire Steam Railway All Aboard S1, Pilgrimage The Road to Santiago S1 + Finálé: Cake Hunters S3, Hear Me, Love Me, See Me S1
 • Amerikában elkezdődött a March Madness, azaz az amerikai egyetemi kosárlabda bajnokság rájátszása, ami a CBS némelyik napját el fogja foglalni, így a CBS-es sorozatok egy része nem jelentkezik új résszel az elkövetkező 1-2 hétben.
 • A TV2 03.24-én kezdi el adni A férjem védelmében (The Good Wife) 7. évadját, ami talán a másik szinkronos változat magyar premierje lesz, de nem vennék rá mérget.
 • Új a magyar Amazon-on: Dawson’s Creek S1-S6
 • Egy kis Buffy The Vampire Slayer-morzsa: természetesen (még?) nincs szó arról, hogy visszatérne a sorozat valamilyen formában, de szóba került egy rendezvényen, és a Fox stúdió egyik főnöke elmondta, hogy elég gyakran szóba kerül a felélesztése, és ha Joss Whedon úgy döntene, hogy ismét előveszi, akkor a Fox stúdió azonnal bólintani fog rá. De Whedon sem gondolkodik ilyesmiben, úgyhogy mindez egyelőre csak klikkgenerálásra volt jó pár oldal számára.
 • Billy Eichner is kap egy különkiadást a Netflix-en, ami zenét és Billy On The Streets-szegmenseket is fog tartalmazni.
 • A készítő, Jordan Harper mellett Anna Fricke lesz az L.A. Confidential showrunnerje, ha a CBS-es pilotot berendelik sorozatnak.
 • Az Ultimate Beastmaster 3. évadjában résztvevő országok: USA, Anglia, Ausztrália, Brazília, Olaszország, Franciaország, Dél-Korea, Mexikó, Németország. Az amerikai műsorvezető CM Punk lesz, az angoloknál Stu Bennett és Kate Abdo fog kommentálni, míg az ausztráloknál Dannii Minogue és Nick Cummins (Australia).
 • Az ITV és a BBC Britbox streaming szolgáltatása egy év alatt 250 ezer felhasználóra tett szert.
 • Készítői szerződés: Tanya Saracho – Starz (3 év), Pete Nowalk – ABC Studios (3 év), Zahir McGee – ABC Studios (2 év),
 • Az NBC-n 07.31-én kezdi a Making It című kézműves versenyreality, amit Amy Poehler és Nick Offerman neve fémjelez.
 • Az ABC berendelte a Dancing With The Stars 27. évadját, a Child Support 2. évadját, és az America’s Funniest Home Videos 29. évadját.
 • Az ABC (legalábbis most nyárra) nem tervezi visszahozni a Boy Band-et és a Battle of the Network Stars-t.
 • Michael Satrazemis, a legutóbbi The Walking Dead-epizód rendezője beszél a tapasztalatairól.
 • Stephanie Corneliussen beszél a Deception pilotjáról és a karakteréről.
 • Max Brown (Robert) beszél a The Royals S4 kezdéséről.
 • Priah Ferguson (Erica) ki lett emelve a Stranger Things 3. évadjára visszatérő vendégszereplőnek.
 • A kanadai Unspeakable (bővebben róla itt) főszereplői: Sarah Wayne Callies, Shawn Doyle, Michael Shanks, Camille Sullivan
 • Interjú: Adam Divello (a Music City készítője), Mindy Kaling (a Champions egyik készítője), Krysten Ritter (Jessica – Jessica Jones), a Silicon Valley gárdája,
 • Egy számunkra baromira érdektelen és mellékes, mégis nagyon érdekes és nagyon jellemző sorozatos hír: a TV2 büszkén hangoztatja, hogy megvette a Dr. Csont ismétléseinek jogait, így 2025-ig az RTL Klub évadról évadra folyamatosan el fogja veszíteni azokat, így 8 év múlva, a Bones már szőröstől bőröstől a TV2-é lesz, és ők arathatják le a(z egyelőre) jól ismételhető krimi nézettségi babérjait. (A sugárzást valamelyik random szezonnal már idén elkezdik.)
  Ugye az ember mereszthetné a szemét, hogy WTF, de aki követi a tévés nézettségeket vagy a sorozatcsatornák műsorszerkezetét, az tudja, hogy, mint Amerikában, a legtöbbnél a régi krimik ismétlései alapozzák meg a nézettséget, többek között azért, mert epizodikus sorozatokról van szó, így bármelyik részt bármikor meg lehet nézni belőlük.
 • Új sorozat: Undone – Amazon Prime, animációs dramedy, amerikai-holland koprodukció, készítő: Bob-Waksberg és Kate Purdy, főszereplő: Rosa Salazar, Angelique Cabral. A sorozat a valóság igen elasztikus természetét tárja fel központi karakterén keresztül, aki miután nagyon súlyos autóbalesetet szenved, rájön, hogy másképp kezd viszonyulni az időhöz, és új képessége segítségével megpróbálja kideríteni az igazságot apja haláláról.
 • A Nickelodeon The Loud House-spinoffot tervez Los Casagrandes címmel, akiket előbbi sorozat 4. évadjának hat részében vezetnének fel. A sorozat a Casagrande-családról szól majd, akik Lincoln barátjának, Ronnie Anne-nek a rokonai, és akik a nagyvárosban élnek együtt. A két gyerek, Ronnie Anne és Bobby Santiago a kaotikus, többgenerációs famíliába próbál beilleszkedni, miközben a városi életet fedezik fel maguknak.
 • Pilotszkript: Pychopath – YouTube Red, egykamerás komédia, készítő: Craig Doyle, Richie Keen és Chris D’Elia – utóbbi főszereplő is. Egy fickóról, aki rádöbben, hogy valódi pszichopata.
 • Új sorozat: Beat – Amazon, német, Berlin zenei szcénájában, underground klubvilágában játszódó sorozat, mely egy emberi szervekkel kereskedő hálózatról szól. A főhős egy drogos, szexmániás fiatal klub promóter, akinek kapcsolatai felkeltik a szervkereskedők után nyomozó rendőrség figyelmét. Szereplők: Jannis Niewohner, Karoline Herfurth, Christian Berkel, Alexander Fehling és Kostja Ullmann.
 • Az NBC-s Red Nose Day keretében 05.24-én megint lesz celebes American Ninja Warrior, valamint Hollywood Game Night-különkiadás.
 • A USA 03.16-án indította el a The Secret Life of Kids című dokusorozatot, mely az 5 évesek tapasztalatait, ismerkedését mutatja be a világgal. A széria a The Secret Life of 4 Year Olds alapján készül, s benne két tanár és két pszichológus irányítja a gyerekeket, amint azoknak felnyílik a szeme és olyan fogalmakkal ismerkednek meg, mint szeretet, visszautasítás, őszinteség, veszteség, együttérzés vagy konfliktus.

20 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2018. 03. 18. 08:25

Uhh nagyon remélem, hogy a grace klinika, a vészhelyzet, a mentalista, a castle jogai is odakerülnek és beássák ezzel magukat a csőd legmélyére. 2025ig már senkit se fog érdekelni egy 3 éve befejeződött sorozat…

OBI - 2018. 03. 18. 08:30

inkább az odaátot veheték volna meg baszki tv2 szerintem egy kettő leadná az összes eddigi évadokat…

dochollywood - 2018. 03. 18. 09:06

Nehéz egyetlen dolgot kiemelni, miért is hiányzik a Törtetők; de ő biztosan ott lenne a dobogón. :)

https://p1.picsto.re/uaqIT.jpg

Desmond Wallace - 2018. 03. 18. 09:24

“inkább az odaátot veheték volna meg baszki tv2 szerintem egy kettő leadná az összes eddigi évadokat…”

Azt már megvette az MTVA a 11. évadig, de a friss évadokat csak akkor adhatja, ha már leadta az RTL.
Az RTL Klub meg elszórakozik a sorozattal minden télen, késő éjjel.

Snoopyzit30 - 2018. 03. 18. 09:26

A pestis nem tűnik rossznak így előzetes alapján, főleg, hogy csak 6 rész az első évad. Igaz, hogy ilyen Epic Drama csatornám nincsen, de ez nagy gondot nem jelent :-)

Derry - 2018. 03. 18. 09:31

Szerintem a tv2 csoporton belül (most hogy a fem3on vagy Prime ön) titokban hajnalban már leadta “A férjem védelmében” 7. évadot.
Tudom mert azt hiszem Szabó Sipos Barnabás szinkronizálta Jeffrey Dean Morgant.

Sigismundus - 2018. 03. 18. 09:49

” A készítő, Jordan Harper mellett Anna Fricke lesz az L.A. Confidential showrunnerje, ha a CBS-es pilotot berendelik sorozatnak. ”

Na remélem hogy berendelik, és megnézhetem hogy mi marad az eredeti Ellroy könyv durvaságaiból. Már a film is alaposan meg lett tisztogatva a súlyosan sértő no-PC dolgoktól.

Tomi - 2018. 03. 18. 10:31

Jesustomer: Az Egy rém rendes családot, Jóbarátokat nézik most is? Igen, pedig nem mai sorozatok. A Dr. Csont ugyanez, csak nyomozós változatban. Aki ezt a típust szereti, az tíz év múlva is meg fog nézni egy-egy epizódot. Ezt le is írta a cikkíró.

heidfeld - 2018. 03. 18. 10:39

“Pestis” tényleg jó lehet, előzetesek alapján. Este kiderül.

Deny - 2018. 03. 18. 11:02

Ha már TV2 és átvett sorozatok, kár, hogy a GA nem jön gyorsabban, mert még mindig óriási lemaradásban vagyunk vele, de gondolom túl drága mulatság lenne rögtön 2 évadot leadni belőle.
Örülök, hogy egyáltalán folytatják, de ilyen tempóban kérdés, hogy valaha végigfut-e a sorozat itthon.

dochollywood - 2018. 03. 18. 11:21

Sajtónak néhány napja tartották meg a ‘The Americans’ 6 évadának premierjét, ezen a stáb egy része is tiszteletét tette:

https://p1.picsto.re/6UVTe.jpg

Desmond Wallace - 2018. 03. 18. 12:00

Március 23-án indul a Petőfi TV-n a Holnap tali! 5. évada. Gyakorlatilag heti sorozat lesz belőle, 52 perces részekkel, péntekenként. 12 részes lesz az évad.

Március 27-én indul a Dunán A vidéki doktor 22. évada.

Április 1-jén mutatja be a Duna a Vad Balatont.

Országos premier: április 4-én indul A Durrel család első évada a Dunán.

A The Terror első része a Cool-on is látható lesz március 29-én 22 órától.

jetlee - 2018. 03. 18. 15:37

Ez a Bob-Waksberg ugye a Bojack készítője? Ha igen, akkor várós.

winnie - 2018. 03. 18. 15:41

jaja

Szula - 2018. 03. 18. 18:36

Hali
Winnie vagy bárki meg tudná mondani hogy a Divorce-Válás sorozat 2. évada hány részes is 8 vagy 10?

csb - 2018. 03. 18. 18:59

A Divorce 2. évada 8 részes.

Szula - 2018. 03. 18. 19:40

csb Köszi az infót.

kiskiraly - 2018. 03. 18. 20:25

Aki kiváncsi itt utólag megnézheti a kanadai Emmy+Oscar-t. The 2018 Canadian Screen Awards:
https://www.youtube.com/watch?v=CO-XG6TJLoE

kiskiraly - 2018. 03. 18. 20:30

Rick Mercer ünneplés 1:02:58-tól
A tervek szerint áprilisban lesz az utolsó adása.

kiskiraly - 2018. 03. 18. 23:17

Jack Whithall-host (és roast) az idei Brit awardson
https://www.youtube.com/watch?v=7Q-LU6-6xHM

Nem most volt de vannak benne vicces beszólások:
https://www.youtube.com/watch?v=7Q-LU6-6xHM

Tottenham-es oltás :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz