login |

Instinct: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 18. 20:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

Na, végre egy sorozat, ami nem árul zsákbamacskát: az epizódok sorrendjéből ítélve (1 – 12 – 8 – 5) azonnal lejön, hogy tipikus CBS-es krimi lesz az Instinct, vagyis epizodikus szerkezetű. Ami nem kell, hogy azt jelentse, hogy maga a sorozat tipikus, a szerkezet csakis a jobb eladhatóságot szolgálja, anno a Gotham is epizodikus kriminek volt tervezve. Még ma is sok sorozatnál kérik a készítőket, hogy az első 6-10 részük legyen felcserélhető.

Adja magát, hogy az Instinct egy olyan krimi, ami minden súlyt a főszereplője, illetve a főhőse vállára helyez. A főszereplő most Alan Cumming, akinek kvalitásairól korábban már meggyőződhettünk (mindez persze nem jelent semmit, ld. Jeremy Piven idei epizodikus CBS-krimije, a Wisdom of The Crowd)

A vicces az egészben, hogy amellett, hogy egyszemélyes a krimi, valójában mégiscsak páros a felállás (a partner Bojana Novakovic) és még külső segítős is, hiszen benne egy volt CIA-s egyetemi tanár segít be személyes érintettsége nyomán a rendőrségnek, ahol rájönnek, hogy nem is hülyeség az együttműködés.

A jó hír? (Vagy a rossz.) Hogy nem lesz szexuális feszültség a két főszereplő között, mivel az egyikük meleg, és ez az egyik aspektus, amit kiemelt a készítő, miszerint a CBS most először mer bevállalni ilyesmit, korábban szó sem lehetett volna erről.

A sorozat reklámozását nem vitte túlzásba a CBS, még csapatképet sem nagyon találtam, szóval a plakát alatt, a tovább mögött 4 rövidebb promó, egy videó, amiben a két főszereplő elmagyarázza, hogy miért lesz ez a krimi más, mint a többi pár tucat nyomozós, és a végén 3 pilotrészlet is van, amikből lejöhet a szereplők közötti dinamika.

5 hozzászólás Ne habozz!

-T - 2018. 03. 18. 20:40

Valamiért nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a sorozat. Remélem, hogy jó lesz.

heidfeld - 2018. 03. 18. 20:56

Alan Cumming miatt kap egy esélyt, bár nem kedvencem a műfaj.

CsuDa - 2018. 03. 19. 09:30

Hála az égnek, hogy itt nem hozzák össze a főszereplőket!!! A Bones-t is akkor hagytam abba, amikor kavarni kezdtek, a Mentalistában is szörnyű volt a páros (teljesen hiteltelen volt, se kémia se semmi nem volt Robin Tunney és Simon Baker között, bezzeg a Morena Baccarinnal forrt köztük a levegő, ráadásul izgalmasabb karakter is volt mint a nyomozónő).

winnie - 2018. 03. 19. 13:40

meh, pedig jól kezdett, és végülis a két főszereplő miatt lehet, hogy nézős lesz, de a bűnügy nagy lejtmenetbe csapott át.

(ez nem jó slot a gyilkos kitalálására, mert a wisdom of the crowd fináléjában is ugyanaz volt, ami itt, ahogy megjelent a tettes, rögtön azt mondta, hogy ő lesz az, mert cbs-sablon.)

Mártika - 2019. 07. 16. 21:35

Leírás alapján egész jónak tűnt a sorozat,de olyan unszimpatikus a fazon… :-(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz