login |

Hírhétfő – Britannia 2. évad! Will and Grace 11. évad!

2018. 03. 19. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Holnap tali 5. évad, A biznisz 4. évad, Pindúr pandúrok 1. évad (folytatás)
 • Premier: Instinct S1, Ku’damm 56 S2, The Durrells S3 (vendégblogger?), The Good Karma Hospital S2 (vendégblogger?), Aaron Hernandez Uncovered S1, The Supervet S2, Unmasking a Killer S1, Death Row Stories S3, Little Big Shots S3, Dr. K’s Exotic Animal ER S5, Genius Junior S1 + Finálé: The Chi S1 (vendégblogger?), The Top Ten Revealed S1, Supercar Superbuild S3, Sister Wives S8 + folytatódott a Brooklyn Nine-Nine S5
 • Magyar premier – VIASAT3: 04.03 Lucifer (Lucifer) 3. évad
 • A Callboys szinkronhangjai.
 • Pilotszerep/1: Zachary Knighton – Magnum P.I. (CBS – mint Rick), Chris Parnell – cím nélküli Tim McAuliffe-szitkom (CBS), Nicole Byer – cím nélküli Justin Noble-szitkom (ABC), Ryan McPartlin – cím nélküli Bad Boys-spinoff (NBC),
 • A The X-Files 11. évadja erős cliffhanger-rel fog zárulni.
 • A The Crown 3. évadjának története 1963-ban indul, és többek között témája lesz az angolok 66-os focivébé győzelme, illetve a The Beatles felemelkedése.
 • Nathan Fillion beugrik két American Housewife-részre vendégeskedni, aminek lesz valami Firefly-os komponense is, legalábbis az Instagram-os képei alapján – van több is.
 • A Netflix elkezdett ún. patch-ekkel kísérletezni, és néhány felhasználónál tesztelik is ezeket a jelvényeket. Főleg gyereksorozatok megnézésével és darálásával lesznek gyűjthetőek. Képek itt és itt.
 • Újabb 8 részt kap 03.19-én a Disney Channel-ös Star Wars: Forces of Destiny című animációs sorozat (nevezzük 3. évadnak?). Ezekben visszatér Jyn Erso, Rey, Padmé Amidala és Ahsoka, de szerepelni fog bennük Rose Tico és a porgok is. Sőt, Luke Skywalker is saját epizódot kap.
 • A The President Show 04.03-án új különkiadással jelentkezik a Comedy Central-on, melynek címe: Make America Great-A-Thon: A President Show Special.
 • A Netflix-re 03.20-án érkezik a The Standups 2. évadja, aminek résztvevői: Aparna Nancherla, Kyle Kinane, Gina Yashere, Brent Morin, Joe List és Rachel Feinstein.
 • Tévésorozatot terveznek készíteni a Galaxina című 1980-as, olcsó, családi scifi-fantasy komédia alapján (IMDb-oldal). Az újragondolás készítője Mark A. Altman. A széria egy kibernetikus lányról szól, aki a rejtélyes Kék Csillag-kristály felfedezésének kulcsával rendelkezik.
 • Korábban a Scream 3. évadját márciusra jelezték előre, de nagyon úgy tűnik, hogy nem kerül a hónapban képernyőre.
 • Az NBC berendelte a Will and Grace 11. évadját, és ezzel párhuzamosan kibővítette a 2. évados berendelést 13-ról 18 részre. (Csak jelzem, hogy még a 9. évad megy.) (Most hirtelen az fordult meg a fejemben, hogy annyira benne vannak a flow-ban, hogy azért a berendelés, hogy mindez nyáron le is zavarják, és akkor tudnak mást is csinálni jó ideig.)
 • A Sky berendelte a Britannia 2. évadját.
 • Elizabeth Berger, a This Is Us egyik showrunnerje beszél az évadzáróról + itt is + itt is + itt is. És a készítő, Dan Fogelman is beszélt. És Susan Kelechi Watson (Beth) is nyilatkozott. Meg Milo Ventimiglia (Jack) is mondott ezt-azt. És Mandy Moore (Rebecca) is beszélt + itt is. És Chrissy Metz (Kate) is beszámolt a tapasztalatairól + itt is.
 • Jason Katims, a Rise készítője blogolt sorozat premierjéről.
 • Jon Jon Briones (Modesto) beszél az American Crime Story S2 legutóbbi epizódjáról. És a rész rendezője, Matt Bomer is nyilatkozott. Itt is.
 • Állandó szerep: Katia Winter, Michael James Shaw, James Callis – Blood & Treasure (CBS), Travis Tope, Melvin Gregg – American Vandal S2,
 • Vendégszerep: Parvesh Cheena – The Big Bang Theory, Brian George – The Resident, Jimmy Buffet – Hawaii Five-0 (megint), Sherry Cola – Claws (visszatérő),
 • Interjú: Neil Cross (a Hard Sun készítője), Kálomista Gábor (producer), Hart Denton (Chic – Riverdale), Darren Criss (Andrew Cunanan – American Crime Story),
 • Mintha elfelejtődött volna, de jeleznénk, hogy hónapokig forgott (és talán még jelenleg is forog) itthon a Váltságdíj, azaz a Ransom 2. évadja, ami áprilisban kerül képernyőre.
 • Pilotszkript: Chemistry – Showtime, készítő: David Manson – a The Politican’s Husband című angol sorozat alapján. Egy pszicho-szexuális házassági thriller a biotech világban, egy alfa házaspárról, akik egy feltörekvő céget visznek és az életet alapjaiban megrengető felfedezés küszöbén állnak. A középpontban pedig az a hatalmi viszony változás van, amikor a feleség karrierje elkezd magasabbra ívelni a férjéénél.
 • A BBC berendelte az Enterprice-t 4 részre. A sorozatnak januárban ment le a pilotja. A készítője Kayode Ewumi, főszereplője a készítőn kívül Daniel Ezre, Ivanno Jeremiah és Femi Elufowoju Jr. A történet két fiatal vállalkozóról szól, akik házhoz szállító üzletük révén próbálnak befutni.
 • Új sorozat: Hamilton – C More, skandináv, készítő: Petter S Rosenlund – Jan Guillou könyvei alapján, rendező: Kasper Barfoed, kémthriller, főszereplő: Jakob Oftebro. Egy svéd hírszerző tisztről, aki amerikai Navy Seal-kiképzést kapott, és egy illegális black ops művelet tagja lesz a svéd hadseregben.
 • Pilotszerep/2: Sadie Calvano – Suspicion (NBC), Brian D’Arcy James, Clare O’Connor – Infamy (FOX), Cody Christian, Monet Mazur, Michael Evans Behling, Bre-Z, Greta Onieogou – Spencer (CW), Paul Walter Hauser – Mrs. Otis Regrets (FOX), Anne-Marie Johnson – In Between Lives (NBC), Raffi Barsoumian – The Code (CBS), Richard Esteras – Skinny Dip (CW), Andrew Keenan-Bolger – Three Rivers (ABC),
 • Megint megelőztük Amerikát, hiszen ott csak most jelentette be a CNBC, hogy feléleszti a Deal or No Deal című vetélkedőt Howie Mandel műsorvezetésével, hogy az év utolsó negyedévében indulhasson. Az egészet újragondolják és főműsoridőbe teszik, szóval nem csak 20 percesek lesznek az epizódjai, mint amikor hétköznap délutánonként ment.
 • A Snapchat True Crime címen berendelt egy true crime-sorozatot, ami már el is indult, és a széria 5 perces epizódjai egy-egy, a valóságban is megtörtént bűncselekményt fognak bemutatni.

15 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2018. 03. 19. 10:44

Ugy látom a 9-1-1 a Prime-ra került a Fox megszünése miatt!
Mini elözetes a Prime facebook oldalàn !

winnie - 2018. 03. 19. 10:55

köszi!

heidfeld - 2018. 03. 19. 11:06

9-1-1 Prime?
Szerintem az ő példájuk a követendő. Lehető leghamarabb bemutatni itthon is, a sorozatok új részeit.
Természetesen, ez nem olcsó mulatság, De letöltési, megtekintési számokból látható, hogy hónapról- hónapra emelkedik az ezzel élők száma.
Britannia 2. évad remek hír.

winnie - 2018. 03. 19. 11:13

heidfeld: a prime-nank nincs igazán példája. van pár újabb sorozatuk, amikkel naprakészek, pár újat pedig lassabban mutatnak be, egyik trend sem dominál. egyébként meg most váltottak retró német sorozatok adására.

a mulatság viszont ugyanannyiba kerül így is, úgy is – itt most arról volt szó, hogy a 911 most került értékesítésre a fox internationalnek, ez nem minősíti a prime-ot.

“Lehető leghamarabb bemutatni itthon is, a sorozatok új részeit.”

ez már 10 éve is rossz ötlet lett volna – legalábbis országos sorozatok esetében. és ma is az, bár kevésbé, hiszen ma már folytonosabbak a szezonok. de ettől még országos sorozatok esetében ennek nincs sok értelme, hiszen akkor csak szünetekkel lehetne adni a sorozatot, ami nézővesztést okozhat, ami későbbi évadok megvásárlásának esélyeit csökkenti – a how to get away with murder új szezonja már ide sem ért az axn-re. a 911 rövid szezonos, erre a taktikára jó alany, de a gotham szünete inkább frusztráltságot és anyázást váltott ki a nézőkből, ld. a visszajelzések a tv2 felé, pedig nem tettek semmi rosszat.

(azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az elmúlt sok évben itthon a sok éves késéssel adott sorozatok érték el a legnagyobb sikereket az országos csatornákon. ennek persze nem a későn adáshoz van köze, de jelzi, hogy nem nagyon tényező a nézettség kapcsán a sugárzás gyorsasága.)

Hamon - 2018. 03. 19. 11:33

Winnie, van esetleg valamiféle információmorzsa arról, hogy a Will & Grace új évadát tervezi-e valamelyik hazai csatorna?

heidfeld - 2018. 03. 19. 12:10

@Winnie: Örömteli, hogy a Prime próbál behozni új szériákat.
Igen, ezzel sincs garancia egy sorozat sikerére. De legyen példa mondjuk a Vikings, ahol durván fél-egy év a csúszás. Alternatív módon, már pár tízezren túl vagyunk az 5. évad első felén.

winnie - 2018. 03. 19. 12:29

“@Winnie: Örömteli, hogy a Prime próbál behozni új szériákat.”

igen, örömteli, de épp az a gond, hogy nem próbál. csak most az ölébe pottyant egy. éppen arra céloztam, hogy nincs oka annak, hogy miért pont a prime a példád, hiszen a prime a tavaly tavaszi prison break óta most először csinál gyors premiert. szemben mondjuk a fox-szal, ami a többszörösét csinálta – és meg is szűnik. ugyancsak jelzi, hogy nincs semmilyen trend, hogy a csatorna következő premierje a grace klinika 11. évad lesz 4 év késéssel, majd a scream queens 2. évadja 2 év késéssel. nagyjából minden hónapra jut egy sorozatpremier náluk, az idei orville és ncis: la a megszokott 4-5 hónapos lauffal jött, vagyis adhatják őket nagyjából szünet nélkül. de a 4-5 hónap más csatornáknál is jelen van.

a lényeg: az hbo-n kívül nem nagyon látni, hogy akkora rohanás lenne a gyors premierek érdekében – az okokat már leírtam. az hbo pedig azért teheti, mert nem országos sorozatokat hoz be.

“Alternatív módon, már pár tízezren túl vagyunk az 5. évad első felén.”

nincs pár tízezer, de akármennyi is, nem jelent sokat. nem azért, mert elhanyagolható a szám, hanem mert csak akkor nem lennétek túl a magyar premierig, ha arra a kinti premier előtt kerülne sor. például a vikingeket még így is sokkal többen fogják szinkronosan megnézni a tévében. sőt, még szinkronosan is többen fogják letölteni a sorozatot a magyar tévés premier után.

seven - 2018. 03. 19. 12:56

chris carter szerintem röhögve alszik el és kel fel minden nap, tudván mennyire szivatja az x files rajongókat.

vbalazs91 - 2018. 03. 19. 13:12

Ráadásul ez a 9-1-1 premier annyira nem is gyors, ha áprilisban jön, akkor az 3 hónapos késéssel érkezik, hol van ez egy világpremiertől?

Ennyi erővel lehetne isteníteni a Coolt, mert van egy szinte világpremierjük (The X-Files). Az HBO-n kívül az AMC és a FOX ad világpremiereket (utóbbi már nem is sokáig), ha máshol voltak is próbálkozások, nem nagyon erőltetik, mert nyilván nem nagyon jön be.

Pl. a 12 Monkeys 2. évadát világpremierként adta a FilmCafé, a 3.-at már le sem adták, szóval biztos nagyon bejött nekik.

Ayrons - 2018. 03. 19. 13:32

Britannia ez az !!!

Zordon - 2018. 03. 19. 16:57

Szorszalhasogatas, de Star Wars: Forces of Destiny a sorozat cime. :)

winnie - 2018. 03. 19. 17:39

köszi.

ThomassLord - 2018. 03. 19. 20:42

A netflix úgy tudom azóta már kukázta is a badgek ötletét, akkora volt a népharag.

kiskiraly - 2018. 03. 19. 23:33

Ez közvetve érintheti a jövendő dán sorozatok sorsát.

Jövő év elsejétől megszüntetik a dán közmédia előfizetési díját. Ezzel a döntéssel a dán közmédiának 20% költségcsökkentéssel kell számolnia
Jelenleg 339 eurót fizetnek évente.

(a svájciak után [451,10 CHF ~ 384 EUR] az egyik legdrágább köztévés előfizetői díj Európában)

https://www.broadbandtvnews.com/2018/03/18/denmark-scraps-public-tv-licence-fee/

kiskiraly - 2018. 03. 19. 23:43

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz