login |

The Walking Dead – 8×12: Who cares?

2018. 03. 19. 14:50 - Írta: winnie

40 hozzászólás | kategória: kritika,

Inkább legyen egy rész rossz, mint semmilyen, legalábbis kritika szempontjából, mert akkor legalább lehet miről beszélni. De így…

Nyilván a The Walking Dead eleve nem egyszerű jószág, ha heti írásokról van szó, mert mégiscsak egy zombis sorozat, amit általában nem lehet oldalakon át kibeszélni, csak akkor, ha hogyvoltot ír az ember. Valahogy mégis sikerült az elmúlt években, még akkor is, ha human feladta. És szerintem az előző 11 rész során nagyjából boldogultam is a feladattal. De most…

Visszaemlékezve a 8×12-re, egyedül az jut eszembe, hogy az legelső másodpercekben azt gondoltam, hogy “Nicotero, te ****, már megint művészieskedsz funkció nélkül!”. A maszkmester ugyanis ismét csak látott valamit munkába menet a YouTube-on, és rögtön alkalmazta is a lassított pofa-premierplánokat. Hogy miért? Mert megteheti.

Kész. Most tényleg nem nagyon van mit írnom, ami azért is fura, mert történés akadt bőven, ezt aláírom, többek között egy autós üldözés (T-Bone, naná!), meg tüzes harc, meg egy új túlélő csoport is feltűnt, akik ráadásul meglepőek voltak (és mulatságosak), de azon kívül, hogy ezeket megemlítem ezeket (ld. még hogyvolt), mit írhatnék?

Szóval most még spoiler sincs a tovább mögött. Ez így egy semmilyen epizód volt számomra. Jövő héten remélem, lesz mit írnom.

40 hozzászólás Ne habozz!

wondorog - 2018. 03. 19. 15:13

Érdekes nálam pedig ez volt az első igazán értékelhető rész ebben a félévadban (talán az egész évadban). Tudom a kevés százalék vagyok, de én már kb. csak JDM Neganja miatt nézem a sorozatot, és most hálistennek kaptam belőle eleget. Remélem Lucylle is megúszta :D

wondorog - 2018. 03. 19. 15:17

Egyébként erről a rész eleji faceshot-okról tényleg leszokhatnának, mert inkább gagyi, mint művészi.

winnie - 2018. 03. 19. 15:24

wondorog: ez az, amivel nem is fogok egy percig sem vitatkozni:) kíváncsi vagyok a többiek reakciójára.

szerintem simán benne van, sőt, negan és a történések miatt simán lehet, hogy az egész szezon egyik legjobbjaként fog a többség visszaemlékezni rá, még akkor is, ha vakok között lesz a király. gőzöm sincs, hogy miért, de én lehet, hogy itt törtem meg valamiért, itt éreztem, hogy nem éri el azt a hatást, amit hivatott lett volna.

Gábor - 2018. 03. 19. 16:06

Negan, Lucille-al való kapcsolata miatt engem Mr. Garrisonra emlékeztet a South Park-ból :D

Gábor - 2018. 03. 19. 16:09

Gondolom majd 20 év múlva, ha vége lett ennek az apokalipszisnek és minden vissza állt a régi kerékvágásba, akkor Rick hasonló módon fogja megtréfálni Negant: https://www.youtube.com/watch?v=5qmo9I6Anyk

Csilla0422 - 2018. 03. 19. 17:46

Ez az évad sokkal jobb, mint az előző. Az idiótaságok ellenére is részről részre feljövőben van.

Rick élvezi, amikor Negan megveri? :) Ezért keresi mindig a társaságát?

Ez a nem ripacskodó Negan teljen rendben van. A rész után még jobban kíváncsi vagyok a hátterére és persze Lucille névadójára is.

Simon gyógyszere egyre messzebb gurul, ebből még baj lesz. Szegény Negan miatta szív.

Georgie szála érdekes, remélem lesz folytatása is.

hokkoh - 2018. 03. 19. 18:11

Rick nem méltó ellenfél Negannek.

100 töltényt kilőtt rá még csak meg se bírta karcolni mert ott volt az oldalán fekvő kocsi.
majd kifogyott a töltényekből amikor már szemtől szembe volt vele.:DDD

rövid jelenet az írói szobából:

“legyen autósüldözés, Rick hátulról karambolba üldözi Negant aki felborul, Rick pattanjon ki kezdje el brutálisan lőni Negan kocsiját, akit egy golyó sem talál el véletlenszerűen.
Negan szerencsével elfut a kocsitól, be egy épületbe, Rick gépfegyverrel ismét nem találja el. bent lehet vmi közelharc kettejük között.
várjatok, ne legyen egy kisebb fegyver is Ricknél? de legyen. bent még 2-3 lövés a kézi fegyverből, de Rick nem találhatja el Negant. innentől Rick+baltája vs. Negan és Lucille.
fiatal írópalánta megszólal:
“de várjatok srácok, elég élethű jelenetsor ez így, be lehet ezt adni a Walking Dead nézőinek?”
showrunner:
“ennél jobb és izgalmasabb akciót nem lehetne kitalálni, jó ez így. mehet. Tony esetleg 1-2 égő zombit be tudtok majd rakni a jelentbe?”

Kissur - 2018. 03. 19. 18:46

Nekem ez a rész bejött. Nekem rohadtul működik az összes Rick és Negan közös jelenet.
A rendezés megint rossz volt, a golyópazarlás vicc, de a lángoló Lucille Rick kezében iszonyú badass pillanat volt. Dwight és Simon is kezdik megalakítani a Negan ellenes kis tevékenykedésüket.
A szemüveges nő a 24-ből és a House of Cardsból meg tuti a 8×06 helikopterének a tulajdonosa.

Shai - 2018. 03. 19. 20:21

Szerintem jó rész volt, végre jó egyensúlyban volt a sok történés és moralizálás is. Persze voltak ismét baromságok, pl a lövöldözés 100% miss rate-je. De ez ugye nem a valóság, csak egy filmes produkció, nem tehették meg, hogy egy kóbor töltény végezzen Negan-nal, mert akkor meg azért menne az elégedetlenség. Így meg volt kis izgalom, hogy vajon mi történik, noha végig lehetett érezni, hogy ez még nem a vég. De talán mér a vég kezdete, legalábbis Negan és a csürhéje számára.

Amúgy, akik visszasírják a farmos meg börtönben élős évadokat, azok komolyan azt gondolják, ha még mindig ott élnének, akkor nem kaszálták volna régen el?

antares1969 - 2018. 03. 19. 21:22

Végre egy izgalmas rész!

Nézőke - 2018. 03. 19. 21:52

hm. Nekem se nem tetszett, meg nem is volt rossz.
Azért a lükeségek:

Mennyi Savior maradhatott? voltak kb..30an?
..és mind ott volt a zsáktorlasznál?

Vagy mi más magyarázat van arra,hogy a leszbik csak úgy beautóznak,és nemhogy savirokkal nem találkoztak eddig,de vígan elkormányoznak a naplementébe?

Rick 5 méterről beleereszt egy sorozatot a menekülő Neganhátba, és mit talál el? az ajtófélfát.

Aztán a kötelező ökölharc. adjatok egy lángoló baseballütőt,megmutatom hogyan kell eltalálni valakit.

..de a legjobb: hol volt az ütközés és a felborulás??? elment minden fáklyazombira a költségvetés? Mellettem egy vödör fertőzött vér, és egy bezombult Lucille. Felborulok. De úgy,hogy sem a vér nem csöpög bele egyik sérült testrészembe,sem nem is vág meg a zombivéres autóüveg. Ja,és sikerült magatehetetlenül Lucille mellé esni,hogy ne szúrjon belém.

NatoLocator - 2018. 03. 19. 22:50

na végre, egy igazán badass rész!
és a végén Negan meglepije :D
I’m Negan!

Geza Kovacs - 2018. 03. 20. 00:01

Nem volt ez olyan rossz. A Hilltop mindig idegesít a nőkkel (katasztrófa), de az akció egész nézhető volt. A vége meg poén.

Pepemixi - 2018. 03. 20. 01:22

végre kicsit csavartak a készítők a szálakon. A kétpólusú csihiphiból most már tényleg kiforrt valami egészen érdekes érdekháború, amiből még bárki(k) kijöhetnek felül. Negan/Jadis/Simon/Saviours/Rickék/Maggie-ék. Úgy tűnik mindenki mást akar.
Ezt főként a kukásnénire értem, aki most eléggé fel fogja borítani a szálakat sztem.

Az lenne durva, ha egy olyan cliff lenne a kövi rész végén, hogy Jadis beviszi Negan-t Hilltopba, abban reménykedve, hogy majd ott átadja Rickéknek hadi fogolyként (hátha akkor Rick engedi csatlakozni). Erre Hilltop ajtaját Simon és csatlósai nyitnák ki, akik közben átvették a hely irányítását, és ezzel aztán kampó lenne JAdisnek is.

NA? Pepemixi for Showrunner? ;)
Votes? :)

keatsdothu - 2018. 03. 20. 03:28

Georgie megjelenése úgy hatott rám, mintha valaki végre kinyitott volna egy ablakot és beáramlott volna a friss levegő. Egészen más megvilágításba helyezte az utóbbi két évad történéseit, nagyon tetszett, remélem még sokat fogunk találkozni vele.

Negannal érdekes az esetem egyébként, én a Governor regnálása és visszatérése idejére konkrétan kaszáltam a sorozatot, Negant helyből még 10x jobban gyűlöltem, de ahogy haladnak előre a részek már egyre kevésbé érzek késztetést, hogy átpörgessem amikor beszél. Ezzel együtt ha az évad végén még mindig a Saviorok főnöke marad nagyon mérges leszek, bukott, kirekesztett vezetőként ezerszer érdekesebb karakter lehetne.

winnie - 2018. 03. 20. 04:59

“remélem még sokat fogunk találkozni vele.”

ez felmerült bárkiben is? nem csak azért, mert egy normál főszereplővel sem lehet sokat találkozni, de ilyennel…? majd visszahozzák egy részre a 9. évadban, nem? a logika szerintem ezt diktálná, esélytelennek érzek mást.

oké, elismerem, hogy én oceanside-ra is azt írtam, hogy egyszeri volt, és azóta már vagy két-három jelenést kaptak (cserébe siddiq-nél lehetett sejteni, hogy visszatér, és már ő is volt azóta a saját részén kívül 2-3 jelenetben:), de minden plusszal a többiek idejét nyirbálnák meg.

winnie - 2018. 03. 20. 05:01

“Az lenne durva, ha egy olyan cliff lenne a kövi rész végén, hogy Jadis beviszi Negan-t ”

az ötletet támogatom:) de a papírforma szerint majd két hét múlva, mert eleve trend a sorozatoknál az a prosztóság, hogy a cliffhangerre csak 2 résszel később térnek rá, de itt, ahol még eleve szét van töredezve a sztori, másképp talán nem is menne.

Gábor - 2018. 03. 20. 10:37

Pepemixi: Minek is vinné Hilltopba? Alexandriát ismerik, oda fogja vinni max.

Seni88 - 2018. 03. 20. 12:21

Rick milyen elégedett pofával fogta a kezébe Lucille-t?! :D Aztán átcsapott Neganbe és elkezdte csapkodni az égő baseball ütővel a zombikat. Simon lázadása most már nyilvánvaló lett Negan katonái között is. Nehéz lesz kimagyaráznia magát a későbbiekben, ha a harc során maradnak túlélők és főleg úgy, hogy Negan is megtudta mit tett alvezére Jaddisékkel. Az új mellékszereplőről nekem Horst Fuchs jutott eszembe. Szabályosan, mint egy házaló porszívóügynök úgy tette meg ajánlatát. A két kísérője kissé debilnek tűntek számomra. Bár megmondom őszintén, eléggé nagylelkű ajánlat volt tőle, hogy felajánlott technikai leírásokat bizonyos energiatermelő szerkezetekhez és az élelmiszer hatékonyabb termeléséhez.
A rész végi jelenetnél Ricket vártam volna nem kukás nénit. Le merem fogadni Negan nagyon jó alkupozíció lehet a végső ütközetben, amikor azt hiszik a Megmentők, hogy vezérük meghalt.

irgum76 - 2018. 03. 20. 13:00

súlytalansága miatt baromi unalmas volt
valakinek megfordult a fejében a Rick vs Negan meccsnél, hogy na most aztán valaki most végre megmördel?

gala - 2018. 03. 20. 13:50

irgum76: Én lerágtam a körmömet, meg voltam győződve arról, hogy vagy Ricknek annyi, vagy Negant most látjuk utoljára, annyira jól felvezették a végső összecsapást.

Ja, nem.

Nem is értem, az egész csak arra ment ki, hogy teremtsenek olyan szituációt, hogy az egyik megúszhassa és elhúzzák a szembenállást még évekig.

B - 2018. 03. 20. 16:15

Az évadban talán ez volt az eddigi legjobb rész, remélem tartják is ezt a színvonalat a készítők. Rick végtelen gyűlölködését elnézve nem bánnám ha kiiktatnák már végre, a racionálisabb Negan tőlem lehetne főszereplő is, bár erre nem sok esély van.

Szerintem (remélem) kezdenek jó irányba elmenni a rendezők, jó látni hogy az alapszereplőkön kívül is létezik civilizáció, illetve hogy kaptunk is belőle valamennyit. Remélem lesznek még jó szándékú, pl fejlett technológiával rendelkező idegenek (nem földönkívüliek), akik új impulzusokat adnának a sorozatnak. A helikopterről ha jól tudom még mindig nem tudunk semmit. Én mondjuk azt se bánnám, ha valamilyen oknál fogva környezetváltozásra kerülne sor, egy városi területen, vagy akárhol máshol, akár vándorolva is szívesebben nézném a szereplőket mint mindig ugyanazon az útszakaszon és környezetben.

Az autósüldözős jelenet megért egy misét, kár hogy nem kaptunk belőle többet.

Flyvik - 2018. 03. 20. 19:37

Én ezt az epizódot különösen élveztem, mert végre történt valami. Kicsit sok volt már a dumából és a moralizálásból. Rick “nem nyomom meg a dudát” Grimes döntést hozott, azaz megint fasza kis cliff lesz az évad végén. Georgie megjelenése nekem azt vetíti előre, ez csak megérzés, hogy az új fő gonoszt ismerjük meg.

Krszto - 2018. 03. 20. 21:02

Negan hogy nem rókázza el magát egy vödör rothadó béllel és hússal az anyós ülésen?

Pepemixi - 2018. 03. 21. 01:46

Gábor: jogos (elvileg), de van egy olyan megérzésem, hogy Jadis jobban ismeri a közöségeket, mint azt eddig látni engedte. Mivel ugye nekik (a kukásoknak) az volt a mottójuk, hogy “We take, we don’t bother.” Tehát megfigyelni, megfigyelhették a helyszíneket.

Érdekes, milyen kevés a poszt manapság. Tényleg nagyon sokan elpártoltak a sorozattól.

Én amúgy nagyon lefikáztam a 7. évadot (anno), de nemrég (kénytelen voltam) és újranéztem (rajtam kívül álló okok miatt :) ) és egy csomó minden teljesen racionálisan történik, és újra belegondolva nem is annyira rossz (persze csak ha már az ember tudja, hogy nem lesz annyira pörgős vagy erős, mint az előző évadok).

Pepemixi - 2018. 03. 21. 01:49

Egyébként ki mer fogadni, hogy a csizmás kandúr az “eleje főcm” előtt az eltűntnek hitt Laura lesz, aki tud Dwight huncutságáról? És persze ez teljesen előre is vetíti, amit egyébként ez a rész egyértelműen az arcunkba tol:

Hogy itt már mindenki (Negan, Simon) tudja hogy Dwighty boy áruló. Úgyhogy sztem neki kampó sajnos. Sooner or later. De azért arra a szembesítésre kíváncsi leszek. :)

winnie - 2018. 03. 21. 04:51

“és egy csomó minden teljesen racionálisan történik,”

nem hiszem, hogy ezt sokan kétségbe vonták, vagy legalábbis, akik írják, azok mindent meg tudnak racionalizálni, hiszen azért kotlanak 10 napig egyetlen rész jelentről jelenetre való megszerkesztésén, hogy utána hét napig írják, majd pedig több note folyamaton is átküldjék, s hogy utána még forgatás alatt, illetve utómunka közben is alakítsák a dolgot. a lényeg, hogy bármit is látunk, sokféleképp lehet pro és kontra érvelni a racionalitása mellett.

de. a nézőnek az a fontos, hogy valami jó legyen. és ha valami nem tetszik neki, akkor nem fogja azt mondani, hogy tetszett, még akkor sem, ha rádöbben, hogy racionális, amit lát.

lacika - 2018. 03. 21. 09:59

De hát a tisztelt kommentelő pont azt írta, hogy elsőre bénának látta a 7. évadot, viszont felfedezte benne a racionalitást és utána már tetszett. Tehát van olyan néző, aki igen is így működik, itt a bizonyíték.

winnie - 2018. 03. 21. 10:21

lacika: nem azt írta, hogy tetszett neki, csak azt, hogy “nem annyira rossz”. ami nem egy nagy előrelépés, ha előtte “annyira rossz”-nak találta. és azt sem írta, hogy csakis annak köszönhetően, mert valami racionális volt, mert az is nyomott a latban, hogy tudta, hogy mire kell és mire nem kell számítani. csak azért, mert valaki utál valamit, nem kezdi el imádni azt követően, hogy rádöbben a racionális mivoltáról.

de mindegy is, mert ez csak szemantikus, és igazából nem is az a lényege a mondandómnak, hogy minden egyes emberre igaz, hanem az, hogy általában igaz. mint ahogy általában igaz, hogy a többség nem fogja még egyszer megnézni. mint ahogy az is általában igaz, hogy a többség eleve nem néz olyasmit, ami nem tetszik neki.

kivételek mindig vannak, és nyilván mindent lehet addig nézni, amíg bejön (amíg az ember nem a felszínnel foglalkozik), de ez ismét csak nem változtat azon, amit az ember először gondolt, és ami sokszor az egyetlen véleménye lesz valamiről.

Im91 - 2018. 03. 21. 11:39

“Egyébként ki mer fogadni, hogy a csizmás kandúr az “eleje főcm” előtt az eltűntnek hitt Laura lesz, aki tud Dwight huncutságáról?”

Ez nem kérdés, hanem tény, hogy ő tud, kérdés mi lett vele.

evergreen976 - 2018. 03. 21. 11:54

Egész korrekt volt, leszámítva Rick balfaszkodását Negan-nel (akinek egy szorult helyzetben történt “beszélgetés” közben szar lehetett megtudni hogy beosztottja nem nagyon követi az utasításokat).
Lesz itt gond bőven, talán még meg is sajnáljuk a “megmentőket”… XD

Isaac - 2018. 03. 21. 14:12

Szóval Milla Jovovich után most kaptunk egy Judi Dench-et
is. Már vártam valakitől kér egy vodka-martinit kizárólag
felrázva ;) Amúgy a rész szerintem is jobb volt a szokottnál,a hibái ellenére is. A lőszer elfogy a pisztolyból meg szerintem pont reális,nekem egy forgótárasból ne lődözzön töltés nélkül percekig ;)
Az évad végéig nem hiszem,hogy lesz kettejük között
hirtelen halál :)

Sheriff Hood - 2018. 03. 21. 18:48

A heti epizód után jöttem rá, hogy itt nem az írók a hülyék, hanem, én vagyok ostoba. Mindig azt kérem számon az írókon, hogy nem hűek Kirkman víziójához, de soha sehol senki nem mondta, hogy ez a cél.

A Walking Dead-et a karakterek miatt kedveltem meg és követem mindmáig (mármint az eredetit), a sorozatot meg pont azért nem érdemes.

Az egyetlen dolog, amit szívesen megkérdeznék Scott M. Gimple-től, hogy ezeknek a Rick-Negan “az utolsó pillanatban az egyik épp megmenekül, a másik meg véreres szemmel kémleli a tájat utána” csörtéknek mi értelme? Minden egyes ilyen “megúszós balhéval” egyre érdektelenebb lesz kettejük végső összecsapása, pláne, ha továbbra is terveznek Negan-nel és túléli. Még Lucille-t is ellőtték, amint Rick kezébe kerül, szóval tényleg nem tudom, mivel lehet ezt még fokozni? Letolják a gatyájukat, hogy ki tud messzebbre hugyozni?

De a zárójelenet mutatja legjobban a sorozat érdektelenségét: Negan magához tér, és… ott van Jadis, fegyverrel a kezében! Hűha, most mi lesz? Még több parasztvakítás, nyilvánvalóan. Remélem, hogy Negan 40 perces monológgal vágja ki magát, mindent a rajongókért! :D

wrom - 2018. 03. 21. 19:24

Azon marhaság vitatkozni szerintem, mit talált ki Negan az előző rész végén, és ez mennyire vált be a mostaniban, illetve mennyire fog beválni a következőkben.?!
Már az első évadban aggattak a főszereplők magukra zombibeleket, miegymást, amik ugye elvileg fertőzőttek, de nem lett semmi bajuk.
Fikció az egész.
Valaki nézi, valaki csak nézte.
Ennyi.

Pepemixi - 2018. 03. 21. 22:58

Im91: nem arra gondoltam, hogy tuti hogy Laura tud Dwight árulásáról, hanem hogy már rég visszatért Negan-hez, csak Negan nem szólt róla Dwight-nak. Játszadozik vele. Esetleg majd felhasználja Rickék ellen egy pseudo-tervre, amivel tőrbe csalja Dwight&Rick&Co.-t.

Im91 - 2018. 03. 22. 12:07

Lehetséges, hogy tud. De akkor logikátlan lenne szerintem Negantól, hogy hagyja Dwightot működni, mint áruló, nem torolja meg és zárja el.

lacy - 2018. 03. 22. 16:53

Wrom .
Szerintem Negan nem arra gondolt bekenik őket hanem megfertőzik. Sebbet ejtenek rajtuk fertőzött fegyverrel.

Enzo - 2018. 03. 22. 22:24

8×12 (pótlás keddről)

Nem volt ez annyira rossz rész. Az elején persze minden néző foghatta a fejét a közeli arcos művészieskedés miatt, de szerencsére nem erőltették tovább. Az autós üldözés tetszett (de miért nem mutatták a karambolt??), meg a Rick-Negan csörte is jó kis hangulatos helyen volt – plusz izgalmas is, már ha eltekintünk attól, hogy nem igazán keltett feszültséget (tudtuk, hogy egyikük se fog meghalni). A Jadis-Negan szálra viszont kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő lépés… Negan vajon elárulja, hogy nem ő adta parancsba a kukások kiirtását?

A hosszútávon érdekesebb szál azonban mégis a másik 2 volt: Simon és Dwight, akik ugye rövidebb-hosszabb idő óta egyre inkább a főni ellen fordulnak, úgy néz ki. A csizmás illetőről el is feledkeztem az elején, jogos hogy valszeg Laura az, és akkor Dwight is szopóágon lesz (Simon-ról meg ugye most tudta meg Negan, hogy legyakta a kukásokat, az hatalmas jelenet volt, hogy Rick árulja el neki véletlenül :D)

Maggie-ék titokzatos látogatói: hát ez rohadtul szürreális volt. Georgie néni erősen kiütközik az egész apokaliptikus világból a megjelenésével, és a 2 sidekick-jének a dumái is valahogy annyira elképesztően furák voltak. Maga a “kulcs a jövőhöz” doksi mondjuk kifejezetten hasznos lehet egy normális Hilltop-társadalom kifejlesztéséhez.

Darabkák:
1. Milyen kis multifunkciósak a Savior HQ előtti zombik :D Bekenik a belükkel a fegyvereket, de házőrzőnek utána még ugyanúgy jók :D
2. Lucille tunkolós vödrén is jót röhögtem :D
3. A Rosita-Maggie-Enid-Michonne tervezgetős jelenet elég nagy százalékban növelte az epizód Bechdel-teszten való átmenésének esélyét :)
4. Megfigyeltem, hogy azért Simon is gyakran elég választékosan beszél, na nem Eugene-szinten, de közel ahhoz.
5. Ennyi volt a nagyon beharangozott meztelen zombi? Kb Dwight epikus “cigivel kocsifelrobbantós jelenete” önmagában ellopta előle a show-t… (ja és az égő Lucille-os Rick is badass volt rendesen)

#hétidézete:
“Your people, they get to live like 75% kings! Now, that is an epic freakin’ Christmas-Hanukah-Kwanzaa gift all rolled up into one, considering what a thorn in my ass cheek you’ve all been.” :D /Negan/

korxi - 2018. 03. 23. 18:00

Lehet itt mégegy bonyolító tényező. Rick azt mondta Negannek hogy teljesen kiirtották az összes szeméttelepit, de nem tette hozzá hogy kivéve Jadist, amiből Negan joggal gondolhatta hogy őt is.
Talán azért volt olyan megkönnyebbült amikor látta hogy Jadis vezeti az autót, mert abból azt hiszi hogy ezek szerint Rick csak kitalálta a szemetesek kirtását.
Aztán a franc tudja hogy ezt végiggondolták-e a készítők.

Gábor - 2018. 03. 26. 13:39

korxi: Azt mondta, hogy “well…shit..”, vagyis inkább rájött, hogy rossz kezek közé került :)

Amúgy a következő részben meg fog tudni mindent.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz