login |

Hírkedd – The Sinner 2. évad! Travelers 3. évad!

2018. 03. 20. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Marvel’s Guardians of the Galaxy S3, Star Wars Forces of Destiny S3, Epic Warrior Women S1, Love & Hip Hop Atlanta S7 + Finálé: The Best Thing I Ever Ate S8, Silicon Valley: The Untold Story S1
 • Teljes évados premier: The Standups S2 (Netflix), My Dead Ex S1 (YouTube Red)
 • + kijött a The Crossing pilotja premier előtt
 • Magyar premier – Prime: április 9-1-1 LA (9-1-1) 1. évad
 • Pilotszerep/1: Mira Sorvino – The Code (CBS), Jenna Dewan Tatum – Mixtape (FOX), Ving Rhames – Cagney & Lacey (CBS), Josh Lawson, Tichina Arnold – Welcome to the Neighborhood (CBS), Steven Weber – Get Christie Love (ABC), James Davis – Friends-in-Law (NBC), Adewale Akinnuoye-Agbaje – The Fix (ABC),
 • Az AMC 04.15-én moziban is leadja a The Walking Dead 8. évados fináléját, majd utána a Fear The Walking Dead 4. évados kezdését, bónusz cuccokkal. Ez 750 amerikia mozit érint és Survival Sunday lesz az event címe.
 • Bizonyos kiszivárgott számok alapján az Amazon Prime-nek 26M amerikai előfizetője van.
 • John Paul Getty III testvére jogi lépéseket helyezett kilátásba az FX ellen a csatorna új sorozata, a Trust miatt, mert amondó, hogy az nem a korrekt verzió lesz.
 • Elkezdődött a Pretty Little Liars-spinoff, a The Perfectionists forgatása, és I. Marlene King, a készítő Instagram-on posztolt egy képet erről, valamint a két visszatérő PLL-szereplőről.
 • A CBS-es újonc, az Instinct epizódjainak sorrendje a pilot után a forgatási sorrendet figyelembe véve: 12. – 8. – 15. – utóbbit passzolom, mert ugye 13 részes a berendelés, de a kódszám #115, de az 1×02 valószínűleg azért lesz a 12. rész, mert ebben visszahozzák a pilotban látott Whoopi Goldberg-et.
 • Új sorozat: Sorry For Your Loss – Facebook Watch, 10 rész, készítő: Kit Steinkellner, showrunner: Lizzy Weiss, rendező: James Ponsoldt, főszereplő: Elizabeth Olsen, dramedy, aminek a sztorijáról nem sokat lehet tudni, de a főhős elvileg egy fiatal özvegy lesz, aki gyásza közben múltbéli kapcsolatait melegíti fel.
 • A USA berendelte a The Sinner 2. évadját. Nyilván ez nem volt kérdés a siker után, időbe csak a koncepció kikalapálása telt, hiszen antológia sorozatról van szó. Nos, ahogy arra számítani lehetett, a folytatásra tovább viszik Bill Pullman nyomozó karakterét, Harry Ambrose-t, aki szülővárosában kezd el nyomozni egy 11 éves fiú ügyében, aki megöli a szüleit, és ismét fontos szerepet fog kapni a “Miért?”-kérdésre adandó válasz. Jessica Biel (természetesen) nem fog visszatérni, legalábbis állandó szereplőként jelen állás szerint biztos, hogy nem.
 • A Travelers (végre) hivatalosan is megkapta a 3. évados berendelést. Írtuk, hogy már kiderült a forgatáskezdés időpontja, szóval már nem akkora meglepetés. Ami változik: most már Netflix-exkluzív lesz a sorozat, tehát Kanadában is a streaming platformá lesz az elsősugárzás joga, a Showcase kiszáll. És ez persze azzal is jár majd, hogy a teljes szezon egyszerre kerül kiadásra.
 • A Netflix 04.27-én teszi elérhetővé a 3% 2. évadját.
 • Candice Patton (Iris) beszél a The Flash – 4×16-ról.
 • Pete Nowalk, a How To Get Away With Murder készítője beszélt az S4 zárásáról. Itt is + itt is + itt is. Ez pedig egy előzetes interjú.
 • Az America’s Next Top Model legutóbbi kiesője nyilatkozik.
 • Állandó szerep: Ross Lynch, Tati Gabrielle – The Chilling Adventures of Sabrina (Netflix), Shea Whigham – Homecoming (Amazon),
 • Vendégszerep: Annabella Sciorra – Luke Cage S2, Dax Shepard – The Ranch (visszatérő), Hong Chau, Jeremy Allen White, Sydney Poitier – Homecoming (visszatérő), Jonny Coyne – Preacher (visszatérő),
 • Interjú: Tara Armstrong (a Mary Kills People készítője), Adam Scott (Ed – Big Little Lies), Lauren Iungerich (az On My Block készítője), Bruce Campbell (Ash – Ash vs Evil Dead),
 • Az Agave kiadó megjelenteti magyarul Dan Simmons Terror című könyvét, ami az AMC sorozatának szolgál alapjául. Borítókép.
 • Pilotszkript: Re-Established – Comedy Central, egykamerás komédia, készítő és főszereplő: Roy Wood Jr., showrunner: Aaron McGruder, executive producer: Trevor Noah, egy pártfogó tisztről, aki hajlandó megszegni a szabályokat, hogy segítse a mellé kiutalt, feltételesen szabadlábra helyezetteket, azonban ezért sem a társa, sem azok nincsenek oda, akik az élete részei.
 • Új sorozat: Distrito Salvaje – Netflix, 10 rész, kolumbiai, készítő: Cristian Conti és Javier Gullón, Javier Fuentes-León & Mauricio Leyva. Egy gerilláról, aki megmenekül a dzsungelből, miután aláírják az évtizedes kolumbiai konfliktusnak véget vető békeszerződést. Hősünk megpróbál visszailleszkedni a társadalomba, illetve ismét felvenni a kapcsolatot családjával, azonban ez nem egyszerű, ráadásul belekerül egy bűnspirálba, egy korrupciós hálózatba, így komoly erkölcsi dilemma elé kerül, hogy melyik oldalt válassza. Főszereplő: Juan Pablo Raba, Cristina Umaña, Camila Sodil
 • The Baxter Family címmel készül új, digitális sorozat (12*11 perc az első évad) a LightWorkers platformjára, Karen Kingsbury könyvei (itthon A Baxter család története – az első kötet, a Megváltás magyar nyelvű tartalma itt) alapján. Egy házaspárról és hat felnőtt gyerekükről, közös életükről, melyeket szerelem és veszteség övez. Afféle hit alapú sztorira kell gondolni.
 • Meghalt Siegfried Rauch.
 • Eleanor Tomlinson (a Poldark Demelza-ja) albumot ad ki.
 • A Snoop Dogg Presents The Joker’s Wild és a Drop the Mic 2. évadja 04.15-én kezd a TBS-en.
 • Pilotszerep/2: Lizzy Greene – A Million Little Things (ABC), Feliz Ramirez – Grand Hotel (ABC), Johnny Sneed, Brenna D’Amico – cím nélküli Bobby Bowman-szitkom (ABC), Jason Michael Snow – cím nélküli Justin Noble-szitkom (ABC), Charles Parnell, Saidah Arrika Ekulona – Our People (FOX), Lisseth Chavez, Dennis Oh – Get Christie Love (ABC), Johnny Pemberton – cím nélküli Aseem Batra-szitkom (NBC),

20 hozzászólás Ne habozz!

andy1213 - 2018. 03. 20. 09:26

Nagyon boldog vagyok, az egyik kedvenc sorozatom a Travelers.

Snoopyzit30 - 2018. 03. 20. 09:59

Én is örülök a Travelersnek és a Sinnernek is :)

cherockee - 2018. 03. 20. 10:24

Travelers: reméltem, hogy a netflix folytatja, és az expanse kapcsán is ezt remélem, ha tovább csökken a nézettség.

zolkó - 2018. 03. 20. 12:45

Travelersnek nagyon örülök, kell a jóféle scifi, mint a falat kenyér! :)

zolkó - 2018. 03. 20. 12:58

Siegfried Rauch, nyugodjon békében.
Elszomorított egy kicsit a hír, mert a Nem kell mindig kaviár az egyik első sorozatos emlékem az Onedin család mellett. Sokra nem emlékszem belőle, csak arra hogy Thomas Lieven imádott főzni, szerette a szép nőket, és kémkedett, bár nem szívesen. (Ha jól emlékszem.) És persze minden rész végén elhangzott az azóta szállóigévé vált mondás: “Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem.”

gromit - 2018. 03. 20. 14:13

“Nem veszünk semmit!” – ezt mondjuk nem ő mondta, hanem a legkisebb lány, amikor kinyitotta az ajtót A boldog család főcímében, de nagyon megmaradt bennem. Olyannyira, hogy amikor a gyászhírről láttam egy cikket képpel, még olvasás előtti első reakcióm az volt, hogy “szegény Florian”.

Kissur - 2018. 03. 20. 14:47

Tudom, hogy múlt heti rész, de csak most láttam. A Homeland 7×05-ben volt budapesti említés.

winnie - 2018. 03. 20. 14:58

köszi, a 7×03-ban is volt.

sőt, mostanság a love – 3×09 és a deception pilotban is, de sajnos nem tudom kivégni ezeket:(

kiskiraly - 2018. 03. 20. 16:40

Vasárnap volt a John Oilver szokásos adása
Kedden pedig az Ellenben :
https://www.youtube.com/watch?v=CW_UQL2gm7w

zolkó - 2018. 03. 20. 16:51

@winnie
A Love magyar jelenlétet küldtem mailben.

winnie - 2018. 03. 20. 16:52

köszi!

zolkó - 2018. 03. 20. 17:34

És ment a Deception is, meg este még a két Homelandet is megpróbálom kivágni, küldeni.

Sigismundus - 2018. 03. 20. 17:43

Travelersnek örülök én is.

kiskiraly - 2018. 03. 20. 18:38

1. A VIASAT3 műsora március 19. és április 15. között ingyenesen érhető el a MinDig TV-n

2. A Sport1-en április 17-én 19 órás kezdéssel lesz látható az „A mi Szapporónk” című dokumentumfilm, amikor feljutottak 70 év után az első osztályba.

Hockey29 - 2018. 03. 20. 18:39

Elpöttyentettétek Eleanor Tomlinson nevét.

kiskiraly - 2018. 03. 20. 18:53

A már régebben említett első lengyel Netflix-es sorozat

1983

Sztori egy alternatív világban játszódik, ahol nem omlott össze a vasfüggöny

Készítő: Joshua Long
Egyik rendező: Agnieszka Holland
Premier: még idén

Szereplők:
Robert Więckiewicz (kompromitált nyomozót alakít)
Maciej Musiał (egy idalista jogi hallgatót alakít
A többiek: Michalina Olszańska, Andrzej Chyra, Zofia Wichłacz, Mirosław Zbrojewicz, Ewa Błaszczyk, Wojciech Kalarus, Edyta Olszówka, Agnieszka Żulewska.

http://www.filmneweurope.com/news/poland-news/item/116078-production-four-female-directors-shoot-first-polish-series-from-netflix

kiskiraly - 2018. 03. 20. 18:57

” amikor feljutottak 70 év után az első osztályba.”

… a jégkorongosok. :)

sinyster - 2018. 03. 20. 19:21

Bakker, olvastam én, hogy Sasha Pieterse sikeresen felvette a harcot a kilókkal, de most látszik látványosan. Simán eyecandy lehet belőle.

gromit - 2018. 03. 20. 23:16

Shetland következő évad jövőre jön

Enzo - 2018. 03. 21. 00:26

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz