login |

2018/19: Pilotszezon – ABC (komédiák)

2018. 03. 21. 20:15 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2018/19

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2018/19-es pilotberendelések: ABC (drámák) – ABC (komédiák) – CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák)Az ABC 2017/18-as drámaberendelései.)

Valahol furcsa, hogy az ABC-ről sosem a komédiák jutnak eszembe, pedig biztos volt pár nagyobb dobásuk. Péládul ott ment a Sports Night, vagy épp fut a Modern Family. Na de lássuk, hogy idén miből nőhet ki valami náluk. A tovább mögött megnézhető mik azok a pilotok amikből válogatnak.

The Greatest American Hero

Készítő: Rachna Fruchbom
Szereplők: Hannah Simone, George Wendt, Gia Sandhu, Zenobia Shroff, Shoniqua Shandai, Dennis Andres, Ellie Reed, Humphrey Ker
Történet: egykamerás komédia, a 80-as évekbeli klasszikus sorozat modernizált változata egy valószerűtlen szuperhősről, egy indiai származású, harmincas nőről, aki szereti a karaoket és a tequilát, az életét annak értelmének keresésével tölti, de folyamatosan kudarcot vall, azonban egyszer csak rábíznak egy szuperruhát, hogy megvédje a bolygót. Így végre lesz célja az életének, más kérdés, hogy a világ sorsa elég megbízhatatlan kezekbe került.

Man of the House

Készítő: Frank Pines, Vijal Patel – executive producer: Kerry Washington
Szereplők: Alyson Hannigan, Leslie Bibb, Jake Short
Történet: többkamerás komédia két frissen elvált lánytestvérről, akik összeköltöznek és együtt kezdik el nevelni gyerekeiket. A gond csak az, hogy a háztartásban így egyetlen férfi marad, a legidősebb fiú, akinek női közegben kell rájönni arra, milyen férfinak lenni.

Most Likely To

Készítő: Diablo Cody – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Yvette Nicole Brown, Lesli Margherita, Laya DeLeon, Ashton Arbab, Mia Allan, Ella Allan
Történet: többkamerás komédia, két elég valószerűtlen lakótárs története: egyikük a középiskolában mindent elért, a másik kvázi semmit. 20 évvel később viszont a két nő egy fedél alá kényszerül egyedülálló anyaként.

Single Parents

Készítő: J.J. Philbin, Liz Meriwether
Szereplők: Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett, Jake Choi, Kimrie Lewis, Marlow Barkley, Tyler Wladis, Sadie Hazelett, Grace Hazelett, Devin Campbell
Történet: egykamerás komédia egyedülálló szülők diszfunkcionális csoportjáról, akik egymásra támaszkodnak gyerekeik nevelése és a szerelem keresése kapcsán, hogy idővel rájöjjenek, hogy csakis közösen összefogva képesek túlélni a megpróbáltatásokat.

Steps

Készítő: Kristin Newman
Szereplők: Ginnifer Goodwin, Barry Rothbart, Kyle Bornheimer
Történet: egykamerás komédia, a svéd Bonusfamiljen (Bonus Family) feldolgozása, négy felnőttről, akik három házban két válás után három gyereket nevelnek – együtt.

Four Rivers

Készítő: Sherry Bilsing-Graham, Ellen Kreamer
Szereplők: Annaleigh Ashford, John Larroquette, Stephanie Styles, Shakira Barrera, Andrew Keenan-Bolger
Történet: egykamerás komédia egy nőről, aki több éve elhagyta családja texas-i ranch-át, hogy egy menő, New York-i szállóban dolgozzon, azonban hazatér, miután cowboy apja tulajdonrészt ígért neki a birtokból. Otthon megpróbálja a ranch-ot nagyvárosi tapasztalatai révén egy déli vendégszeretetet sugárzó turisztikai célponttá alakítani, azonban testvéreit nem lesz könnyű meggyőzni tervének értelméről. Főleg azok után, hogy az apjuk feltár egy olyan családi titkot, mely mindegyikük életét megváltoztatja.

Cím nélküli

Készítő: Bobby Bowman
Szereplők: Brooke Elliott, Carson White, Johnny Sneed, Brenna D’Amico, Lilla Crawford, Will Kindrachuk
Történet: egykamerás komédia Bobby Bowman saját, gyermekkori emlékei alapján arról, hogy milyen egy mentális betegséggel küszködő apával felnőni. A diszfunkcionális családról szóló komédia persze felemelő, hiszen a família minden nehézség ellenére összetartó és váratlan helyeken talál rá a boldogságra.

Cím nélküli

Készítő: Justin Noble
Szereplők: Kat Dennings, Elizabeth Ho, Angela Kinsey, Derek Richardson, Jason Michael Snow, Nicole Byer
Történet: egykamerás munkahelyi komédia a How May We Hate You? című könyv és blog alapján, ami egy luxus üdülőhely két, vendégekkel foglalkozó alkalmazottjáról, valamint az ő kollégáikról szól, akik a nap több, mint felét egymással és a vendégekkel töltik.

Cím nélküli (a pilotszezonon kívül készül majd el)

Készítő: Kenya Barris, Julie Bean
Történet: többkamerás komédia egy diszfunkcionális családról. Az apa egy maradi gondolkozású halványuló tv-csillag, aki kénytelen összeköltözni a haladó elveket valló leszbikus lányával, aki épp a barátnőjével közösen neveli a gyerekét.

Cím nélküli

Készítő: Tim Doyle
Szereplők: Michael Cudlitz, Mary McCormack, Christopher Paul Richards, Jack Gore, Sam Straley, Caleb Martin Foote, Andy Walken, Sawyer Barth, Santino Barnard
Történet: egykamerás komédia, a 70-es években játszódó sorozat középpontjában egy katolikus, ír származású család van, jómunkásember apukával, hagyományos anyukával és nyolc lármás fiúgyerekkel, és ők próbálnak megküzdeni az igencsak eseménydús korszak kisebb és nagyobb változásaival.

2 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 03. 21. 20:58

American Hero jó lehet. Alec Baldwin-féle dolog is érdekel, de csak ha ő lesz a főszereplő.
Úgy rémlik, itt nem politikus volt, eredetileg?
Többit messziről kerülnöm kell.

Cyberdog - 2018. 04. 12. 21:58

Egyik sem… felejtős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz