login |

A Tanár főszereplői

2018. 03. 21. 16:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány,

Nagy Ervin, Ubrankovics Júlia és Anger Zsolt az RTL Klub új sorozatának három főszereplője, de mellettük még Elek Ferenc, Simon Kornél és Ötvös András is kiemelt szerepet kap a sorozatban. A tovább mögött megnézhetőek a főszereplők egyéni promóképei, valamint elolvasható a karakterek leírása is, és esetleg össze lehet hasonlítani, hogy mennyire rímelnek a német eredeti karaktereivel.

Ha valaki lemaradt volna a mai előzetesről, megnézheti. Ahogy néztem a sztorikat, a magyar pilot alapja meg fog egyezni a Der Lehrer – 2×01 történetével, azaz a sorozat kvázi felélesztésének első részével. (Anno az első évadot ott pár év kihagyás után követte a második, amely már sikert aratott.)

Vasvárdi Szilárd (Nagy Ervin)
A fizika-kémia-és testnevelés tanár, aki egy nagy gyerek – ezért is érti meg a diákokat mindenkinél jobban. Sok tekintetben felelőtlen és vakmerő, de diákjaira mindig odafigyel, terelgeti őket, megoldja a gondjaikat. Saját családja nincs, mert számára az iskolai közösség jelenti a családot. Fél elköteleződni, de új kolléganője felkelti az érdeklődését.

Nógrádi Klaudia (Ubrankovics Júlia)
Új magyar szakos tanárnő az iskolában. Elsőre benyomásra merevnek tűnik, de tud bájos és jófej is lenni. Van egy vőlegénye, Krisz (Simon Kornél), aki orvos, ám megdöbbenve tapasztalja, hogy kollégája, Szilárd felkelti az érdeklődését.

Rácz igazgató (Anger Zsolt)
A komoly és szabályokat szigorúan betartani próbáló iskolaigazgató. Mindig nagyon határozottnak és szigorúnak tűnik, de emellett jó szíve van. Gyakran keveredik konfliktusba Szilárddal, ugyanakkor barátok, és ha probléma adódik, együtt próbálják megoldani.

Dr. Nyelves Krisztián (Simon Kornél)
Klaudia vőlegénye. Sármos orvos, motorral jár, tipikusan olyan vagány férfi, aki a nők álma. Valami mégis hiányzik a kapcsolatukból, ugyanis Klaudia unatkozik mellette.

Szeverin (Elek Ferenc)
Pletykás és lusta, ő Ritter nagy cimborája. Igazi komikus karakter. Tanár, de a tanítás nem az erőssége. Amikor csak lehet, igyekszik megúszni, hogy dolgozzon.

Ritter (Ötvös András)
Komikus karakter, aki Szilárd bizalmasa nőügyekben. Rittert roppantul érdeklik Szilárd hódításai, mert neki nem nagyon megy a csajozás. Előszeretettel osztogat tanácsokat bármilyen kérdésben, ő az okoskodó tanár úr.

5 hozzászólás Ne habozz!

Popeye - 2018. 03. 21. 18:34

Csak az zavar, hogy iszonyat idétlen vezetékneveket tudnak ilyenkor kitalálni

Deny - 2018. 03. 21. 21:23

Popeye: Ilyenkor szerintem picit tartaniuk kell magukat az eredetihez. Megnéztem most a német listát, ott is hasonló nevek vannak, gondolom azokat “magyarítják.”

A Válótársaknál és A mi ki falunknál is ez figyelhető meg, vannak/voltak “azonos nevű” szereplők.

Zsanna - 2018. 03. 21. 21:25

Nagy Ervint csípem. Kíváncsi vagyok a sorozatra.

(A tapasztalat az, hogy az RTL Klubos sorozatok nem lesznek olyan gagyik, mint a TV2-esek. Remélem, sikeres lesz. Kell egy kis fejlődés a magyar sorozatgyártás piacának. Ezért örülök, minden TV2-es próbálkozásnak is. Megy ez, ha akarjuk, csak bele kell rázódni.)

FrankLuck - 2018. 03. 22. 12:46

Nekem azért vad elvárásaim nincsenek – a német verziót két rész után kaszáltam (2×01-02), ha hű lesz az eredetihez, akkor nyilván ez se fog bejönni. Azért bepróbálom, hátha.

bluemonkey - 2018. 03. 22. 14:13

Bocsánat a nyelvtannáciskodásért, de Der Lehrer és nem die.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz