login |

Délelőtti videó 3.: Nightflyers

2018. 03. 21. 11:30 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: video,

“Psycho in space”, ami a készítők szerint “just fucking awesome.”

Amerikában a Syfy-ra, máshol pedig a Netflix-re érkezik a George R. R. Martin novellája alapján készített, jövőben játszódó scifi-horror, amiben a Föld elpusztításának idején pár felfedező (kapitány, 8 tudós és egy telepata) a galaxis legfejlettebb űrhajóján elfog egy rejtélyes földönkívüli űrhajót, mely talán a bolygó túlélésének kulcsát birtokolhatja. Ahogy azonban az áhított cél felé közelednek, kiderül, hogy a hajó mesterséges intelligenciája és nem mutatkozó kapitánya talán halálos és elmondhatatlan borzalmak felé vezeti őket a űr mély bugyraiba.

(Korábban ebből készült már film Gyilkos űrhajó címmel.)

A premier ősszel lesz, és a tovább mögötti videó nem annyira előzetes, inkább csak sorozatos képsorok és színfalak mögötti snittek pár interjúrészlettel, de azért látva azt, lehet fogalmunk arról, hogy mire számítsunk. A főbb szerepekben: Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith, Brían F. O’Byrne, Phillip Rhys.

7 hozzászólás Ne habozz!

clegane - 2018. 03. 21. 12:41

remélem lesz olyan jó mint az Event Horizon!

CrM - 2018. 03. 21. 14:36

@clegane: remélem annál sokkal jobb lesz, mivel én az Event Horizon-t kifejezetten unalmasnak találtam, pedig moziban láttam az eredeti premier idején. A téma maga határozottan érdekel, a film valamiért mégsem működött nálam. Egy pár éve újranéztem, hátha, de nem. A Nightflyers filmet nem láttam, de a sorozatot mindenképpen bepróbálom.

Ace - 2018. 03. 21. 14:58

Nekem bejött az Event Horizon és a Dead Space játékok is ami hasonló témák mint ez ha sikerül ezekhez hasonlót alkotniuk akkor engem megvettek.

Eny - 2018. 03. 21. 23:08

jaj,ne!!! Gretchen Mol az egyik főszereplő. annyira nem bírom őt..

Jessica Hyde - 2018. 07. 21. 12:49

Hát, sajnos telepatás filmeket nem nézek. Semmi szuperképességest, szuperhősöst stb. Scifiben is az átlagemberes, átlaghősös hihetőt kedvelem. Van még olyan?

Desmond Wallace - 2018. 07. 21. 14:24

“Scifiben is az átlagemberes, átlaghősös hihetőt kedvelem. Van még olyan?”

The Expanse?

winnie - 2018. 07. 21. 14:24

biztosan, csak konkrétabb leírás kéne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz