login |

Hírszerda – Shetland 5. évad! Vera 9. évad!

2018. 03. 21. 09:20 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Sacher szálló,
 • Premier: Shadowhunters S3 (vendégblogger?), You Me Her S3 (vendégblogger?), Adam Ruins Everything S3, The Chris Gethard Show S1 (tavaszi), Love at First Flight S1, The Planets S2, Mysteries of The Abandoned S3, Face The Wild S1, The Secret of the Masons S1, Star Boot Sale S1, Great Indian Railway Journeys S1, Armed And Deadly Police UK S1, Lip Sync Battle UK S3 + Finálé: Shetland S4, Fresh Off The Boat S4 (vendégblogger?), Another Period S3, The Pizza Show S3, Bethenny & Fredrik S1, Undercover High S1
 • Magyar premier – VIASAT6: 04.02 Yu-gi-oh! Zexal (Yu-gi-Oh! Zexal) 1. évad
 • Pilotszerep/1: Ashley Williams, James Earl, Daniel Stern – Dan The Weatherman (FOX), Demetrius Grosse – Chiefs (CBS), Raúl Castillo – Mixtape (FOX), Aubrey Dollar – Main Justice (CBS), Sinbad – Rel (FOX), Julie Klausner – So Close (NBC),
 • Aki látta a Last Week Tonight legutóbbi részét: hétfőn a John Oliver-féle Marlon Bundo-könyv az Amazon toplistája első helyén nyitott, miközben Mike Pence könyve csak az ötödiken, keddre pedig minden példány el is kelt belőle, most folyik az utánnyomás.
 • Még októberben azt mondta Dan Harmon, hogy lesz Rick and Morty 4. évad, és azon is morfondírozott, hogy 10 helyett 14 részes – mi ezt meg is írtuk annak ellenére, hogy nem hivatalos infó. Nos, mint kiderült (ugyancsak Harmon elmondása szerint), annak ellenére, hogy a sorozat magasan az Adult Swim legnézettebbje, még mindig nem volt meg a hivatalos berendelés, így még mindig nem íródik a 4. évad. Hogy miért a késlekedés, nem tudni, de tippre nem csak az Adult Swim-en múlik, mint ahogy azt sem hiszem, hogy aggódni kéne a sorozat miatt. Arról nyilván lemondhatunk, hogy idén folytatódjon, és legkésőbb akkor lesz előrelépés, ha lejár a megújítási határidő, mert a csatorna egy ponton túl nem húzhatja a dolgokat.
 • A Series of Unfortunate Events harmadik, egyben záró évadja 7 részes lesz.
 • Michael E. Satrazemis, régi The Walking Dead-es operatőr, egy ideje pedig rendező, a Fear The Walking Dead házi rendezője lesz a 4. évadtól, és természetesen az új kinézetért fog felelni.
 • Nézettségi érdekesség: szerda esténként a 35 éven aluli nézők között többek nézik a Nick at Nite-on a Full House és a Friends ismétléseit, mint a Designated Survivor-t, és több, mint kétszer annyian, mint az American Crime Story S2-t.
 • A The Jim Jefferies Show 2. évadja 03.27-én érkezik a Comedy Central-re.
 • A BBC berendelte a Shetland 5. évadját.
 • Az ITV berendelte a Vera 9. évadját – legalábbis Brenda Bletyhn ezt tweetelte még januárban, hogy most már hivatalos a dolog, szóval neki talán hihetünk a fenti Rick & Morty-dolog ellenére is.
 • A RuPaul’s Drag Race All Stars S3 első (+itt is), második és harmadik helyezettje beszélt tapasztalatairól.
 • Melissa Rosenberg, a Jessica Jones készítője beszél a finálé történéseiről.
 • A Survivor legutóbbi részéről beszél a kieső (itt is), valamint a műsorvezető, Jeff Probst (itt is).
 • Állandó szerep: Jake McDorman, Nik Dodani – Murphy Brown (CBS), David Tennant – Camping (HBO)
 • Vendégszerep: Justin Kirk – Kidding (visszatérő), Kevin Smith, Jason Mewes – The Flash, Christian Borle – Younger, Whoopi Goldberg, Genevieve Angelson – Instinct,
 • Interjú: Melissa Rosenberg (a Jessica Jones készítője), Armando Ianucci (a Veep készítője), Maggie Grace (a Fear The Walking Dead S4 egyik új szereplője), Giovanni Ribisi (Pete – Sneaky Pete),
 • Most zajlik az X-Faktor szereplőválogatása, de még nem a zsűri előtt, ezért nem tudni, hogy ki lesz a női mentor Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett.
 • Új sorozat: Beneath – csatorna nélkül, nemzetközi koprodukció, 10 rész, készítő: Will Pascoe – a The X-Files és a Lost mixtúrája az Antarktiszon. A sztorit egyébként titkolják, de a lényeg, hogy arra épül, hogy nem sokat tudunk a kontinensről, ami a globális felmelegedés kapcsán egyre inkább a fókuszba kerül, és amit megismerhetünk végre.
 • Pilotszkript: Betches – Comedy Central, animációs, készítő: Rachel Koller, executive producer: Emma Roberts, egy fiatal nőknek szánt humoros honlap és népszerű Instagram-oldal alapján három millennial nőről, akik húszas éveiben New York-ban próbálnak talpon maradni, és ami a szívükön, az a szájukon, mert ki merik mondani azt, amit mindenki gondol, de nem beszél róla.
 • Az MGM Television megvette Christopher E. Long képregényének, a Hiding in Time-nak a tévés adaptációs jogait az Image Comics-tól. A készítő Richard Smith lesz. A közeli jövőben játszódó sztoriban már feltalálták az időutazást, és a tanúvédelmi program keretében a megvédendő személyeket szétküldözgeti különböző korokba. A főhős egy ilyen védett személy, aki a múltban kényszerül élni egy másik ember bőrében, évszázadokkal az előtt, hogy megszületett volna. Amikor azonban megölnek egy, a program keretében védett tanút, fény derül egy összeesküvésre, és hősünk biztonsága is veszélybe kerül.
 • Új sorozat: Tabula Rasa – belga, 9 rész, készítő: Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens és Christophe Dirickx, pszichológiai thriller egy amnéziás fiatal nőről, akit egy pszichiátriai intézetbe zárnak, miután ő volt az utolsó, akit egy azóta eltűnt emberrel láttak. Szemtanúként és fő gyanúsítottként ő lehet a kulcsa a rejtélyes eset megoldásának. Hogy bizonyítsa ártatlanságát, vissza kell emlékeznie múltjára, azonban minél többre emlékszik, annál inkább kezd bizalmatlanná válni a körülötte lévőkkel – és sajátmagával is.
 • A Showtime 05.27-én mutatja be The Fourth Estate című dokusorozatát, ami Liz Garbus készítésében a The New York Times napilap belsű működésének krónikája lesz a Trump-adminisztráció első évében.
 • A Disney Junior berendelte a Mickey and The Roadster Racers 3. évadját.
 • Pilotszerep/2: Julie Hagerty, Cameron Boyce – Steps (ABC), Nikki M. James – Infamy (FOX), Jessica “Jess Hilarious” Moore – Rel (FOX – Angel Laketa Moore helyére), Bernard David Jones – Our People (FOX), Mike O’Gorman – Daddy Issues (FOX), Curran Walters – Playing Dead (CW), Karimah Westbrook – Spencer (CW), Justina Adorno – Grand Hotel (ABC),

12 hozzászólás Ne habozz!

debali - 2018. 03. 21. 09:59

Sziasztok!
A tv2-n elkezdték promózni a Nagy Duett új évadát.
A “profik” közül felfedték: Wolf Katit, Takács Nicholast és Gönczi Gábort.

juhaszvik - 2018. 03. 21. 11:09

Rick and Morty témában:
1. attól, hogy valami nem kap hivatalos berendelést, akkor addig nem írnak hozzá semmit? ez nem egy képregény adaptáció? vagy annak nem sok köze van a sorozathoz?
2. “tippre nem csak az Adult Swim-en múlik”. ha nem a készítőn és nem a megrendelőn, akkor kin múlik?

winnie - 2018. 03. 21. 11:27

juhaszvik:

1. nem adaptáció, csak készült belőle képregény, és amíg nem biztos a folytatás, addig nem fognak dolgozni rajta, inkább más melót csinálnak.

2. rajtuk múlhat, a két félen. de nem csak az egyiken. lehet, hogy a feltételeken való megegyezésen áll vagy bukik a projekt.

juhaszvik - 2018. 03. 21. 11:42

winnie:
1. értem, csak engem félrevezet a “hivatalos” szó, ami azt sugallja, mintha a felek már korábban tudnának valami konkrétat (ami alapján aztán el lehetne kezdeni dolgozni)
2. azt hittem, hogy a készítő panaszkodik, hogy még mindig nem rendelik be, de akkor ő is benne lehet a dologban…

gromit - 2018. 03. 21. 11:51

Shetland s4 finálé is volt

human - 2018. 03. 21. 11:59

a walking deadnél el kéne felejteniük, hogy belülről léptetnek elő

Deny - 2018. 03. 21. 12:44

Szakadok ezen a John Oliver-híren :D Zseniális!

kiskiraly - 2018. 03. 21. 18:11

Az Amazon Prime újabb német sorozata: Beat (munkacím)

Kábítószerfüggő, szexörült klubtulajdonos segítségét kérik, hogy alvilági kapcsolatai felhasználva a rendőrség felszámoljon egy embercsepész-szervezetet

Főszereplő: Jannis Niewöhner

7 részes első évad, premier: 2018 év végén

asdf - 2018. 03. 21. 19:56

John Oliver korbement a nyulas konyvvel. Youtube ajanloban jott fel tegnap, nem tudtam mirol van szo, de ha John Oliver’s Children’s Book Trolls the Vice President cimmel jon szembe egy video, nyilvan leklikkelem, visitva rohogtem mekkora :) Es mennyit eladtak belole :)

Ellen: https://youtu.be/CW_UQL2gm7w?t=52s
Seth Meyers: https://youtu.be/M5mFxEFxWrM?t=1m19s

Zsanna - 2018. 03. 21. 21:27

Azt a Shadowhunters 3. évad már az enyém. Mégse? Ne írjak róla?

Zsanna - 2018. 03. 21. 21:28

*azt hittem

winnie - 2018. 03. 25. 16:38

zsanna: a tiéd:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz