login |

Pilot: Krypton

2018. 03. 22. 22:03 - Írta: human

40 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Még egy felesleges sorozat a Syfy-tól… Ezért a kijelentésért tuti, kapok a fejemre, talán még winnie-től is, de ami extrán letört a pilot nézése közben, hogy hiába kábeles, az egész olyan volt, mintha az egyik országos, közepes gagyi képregény-sorozatot nézném.

Egyszerűen nem értem, hogy az egésznek a célja, mi kéne felkeltse a figyelmem. Mert ami történik benne, annak nulla kihatása lesz bármire is. Persze jöhet ellenvetésnek, hogy miért kéne, hogy legyen bármi is, viszont ennyi erővel csinálhatnának egy random sci-fi-t is, aminek nem tudjuk a kimenetelét. Mert itt bizony (spoiler?) a Krypton bolygó veszte következik be majd valamikor. Na meg bemutatnak egy hatalmas gonoszt az univerzumból, de ott sem sok újat tudnak majd mondani.

A történetet majdnem kihagytam, de már a címből is lehet sejteni: a Krypton Superman szülőbolygóján játszódik – a Kryptonon, és az -El ház történetét mutatja be, konkrétan Kal-El, vagyis Superman nagyapjára koncentrálva. Ez főleg hatalmi, de azért valódi harcokat is jelent majd idővel.

És itt visszakanyarodunk oda, hogy mi értelme az egésznek. Rendben, időutazással bevonják valamennyire a sztorit a “jelenbe”, de ez a szál már most olyan, mintha egy sorozat 5. évadjában járnánk, amikor már kifogytak az ötletekből az írók. Ezen nem segít az sem, hogy a összeütközések iszonyat erőltetettek a pilotban, nagyjából “most megtudod ezt az infót, ezzel letudom a dolgom”-módon tálalva, és a folyamatos konfliktusba botlás is gáz, csak azért, hogy legyen dráma. A gond az, hogy ezek nem illenek szervesen a történetbe, hanem valami merev gagyi az egész.

Azt már tényleg csak halkan merem említeni, hogy a fő karakter egy tüzes fejű tini, akit már most beletettek egy szerelmi háromszögbe. Ráadásul a hatalmas ellenfél felvezetése is rá hárul, viszont az itteni srác gondolom, nem harcol majd ellene, hiszen Superman egyik nemezise volt Brainiac.

Igazából tényleg csak vakarom a fejem, hogy ezt így minek csinálták meg. Nyilván az elkövetkező részekben lesz idő elmélyülni a részletekbe, de addigra lehet, hogy késő lesz.

Nem tudom. Hátha egy DC-kedvelő képregény-rajongó megnyugtatja a többieket. Vagy pont nem teszi majd ő sem? Basszus, még a iszonyat kicsi díszletekről és az olcsónak ható megvalósításról nem is beszéltem, de szerintem már így is túl sokat rabolt el az életemből a Krypton. A pontozástól ezúttal eltekintenék. A tovább nézéstől is.

40 hozzászólás Ne habozz!

Balumedve - 2018. 03. 22. 23:10

Szerintem sem volt valami nagy durranás a pilot, de a Vex menyecske miatt maradok még egy kicsit. Ő még valamennyire érdekesnek tűnt.

cherockee - 2018. 03. 22. 23:46

Második részt még megnézem. Az eleje konkrétan rossz volt szerintem, a vége felé sikerült felvázolni olyan történeteket, amik érdekesek lehetnek (az az űrhajó, hát milyen horror volt már), második részből kiderül. Esetleg utána még egy év múlva beleolvasok a na-milyen-lett kommentekbe :).

Deeroy - 2018. 03. 23. 00:48

Képregényfilm/sorozat suckerként, szerintem nem volt vészes, érdekel mit akarnak ebből kihozni.

DarkEagle - 2018. 03. 23. 02:48

Oké, nem volt acélos de konkrétan a látvány az valami eszméletlen. Szinte már filmes minőség. A szereplők teljesen korrektek. 1 rész alatt ennél többet nem igen lehet tenni szerintem. A történetet meg senki sem ismeri, még a képregény fanok sem. Igencsak ritka hogy valami original és nem copy paste vagy reboot/remake.

Brainiac valami eszméletlen epic volt abban a kemény fél percben. :D Egy az egyben minden ami vele kapcsolatos, a kinézetétől kezdve a hajójáig, minden képregényből ugrott elő kb. Amúgy Strange karaktere hozhat majd meglepetéseket, ezt a készítők is elmondták hogy rengeteg olyan faj van a DC univerzumban akik a világűr különböző területén élnek, mint pl a Hawman féle emberek vagy Doomsday etc. Szóval elég szépen kibonthatják a dolgokat. És ki tudja mit kezdenek az időutazós dologgal is pl. Bár itt nem a szó szoros értelmében vett időutazás lesz szerintem mert Strange képessége nem az, hogy ha valami balul sül el akkor visszamegy és újra kezdi a küldetést.

És ha már küldetés. A cél nyilván Superman megmentése de közben simán csavarhatnak az egészen. A készítők itt is BÁRMIT megléphetnek, és csak azért mert tudjuk hogy a Krypton el fog pusztulni nem jelenti hogy el is fog. Lásd Doctor Who. 50+ év után elérték ott is hogy Gallifrey megmaradt és nem pusztultak ki,.

A Pilot egyébként egy 7/10-es nálam.

human - 2018. 03. 23. 03:46

“Konkrétan a látvány az valami eszméletlen. Szinte már filmes minőség.”

jaja, a justice leage tv-sorozatos kinézetét hozza :D ha ez szerinted majdnem mozis volt, akkor a westworld mi, jobb, mint mozis?

bauxit - 2018. 03. 23. 07:09

bevallom nem koncentraltan neztem, de a tortenet nem kötött le, nem ismerem a kriptoni univerzumot.

– a jelenetek nem lettek kibontva, fohosunk ket dugas kozott mindig belebotlik a rendorsegbe vagy a baseballsapkas sracba

– a hazassag koncepcioja meg nagy rejtely szamomra

– Zord nagymamaja fekete no, bator huzas!

– a detroit baseballsapkas srac (deus ex machina) amerikai akcentussal beszel, minden kryptoni brit akcentussal

– detroitbol nem koltozott el mindenki a jovoben

– a szuloket epp kezdtem megkedvelni, igazan csinalhattak volna egy backupot a Fortress of Solitudeban, igy ez egyreszes beugras lesz

Mate815 - 2018. 03. 23. 08:08

Ha jó lenne se nézném, nincs már energiám az n+1 képregény sorozathoz.

Ace - 2018. 03. 23. 08:10

Sajnos már a jelmezeken/diszleteken látszott ,hogy nem lesz egy minőségi darab. Kár érte ha a MoS féle kryptont hozta volna legalább látványban akkor engem nagyon érdekelt volna.

spyblat - 2018. 03. 23. 08:57

Az a baj, hogy én is képregény geek vagyok és minden szart megnézek, aminek bármi köze van a füzetekhez, de pont ez volt a fenntartásom a Kryptonnal, már akkor is, amikor egyáltalán bejelentették, hogy ezt most így minek? Két generációval vagyunk korábban, tehát el sem jutunk a már ismert tényekig, plusz jah, rohadtul nem fog semmi sem változtatni a már kialakult tényeken. Ha, meg a készítők meglepnek és mondjuk behúzzák, hogy ez egy olyan alternatív univerzum, ahol mondjuk nem robban fel a krypton… Na ezaz, hogy annak sincs sok értelme.

winnie - 2018. 03. 23. 09:21

spyblat: lehet, hogy azért, mert nem vagyok képregényes, engem kifejezetten izgat (még nem láttam), hogy milyen mitológiát találtak ki ennek. a bolygó felrobbanása kapcsán (gondolom) nem fenyeget az, hogy eljutunk oda, de korábban már többször is írtam, hogy mennyire figyelemfelkletőek számomra azok a történetek, amiknek az ember ismeri a végét. nem tudom, hogy más van-e így ezzel, de ha tudod, hogy mi a vég, egyrészt tényleg nem az fog érdekelni, hogy fejeződik be a sorozat, hanem az, hogy miképp jutnak el oda, másrészt az egész rárak egy réteget az elmesélt sztorira, miszerint tudod, hogy minden, amit építenek hova fog kifutni. egyszerűsítve: ha tudod például egy szereplőről, hogy pár nap múlva meg fog halni, akkor más szemmel követed a történetét, és az másféle érzelmeket képes kiváltani.

ez csak arról jutott eszembe, hogy amikor annak idején megnéztem a kedvenc filmjeim listáját, én is meglepődtem azon, hogy mennyi olyan van rajta, ami flashforwardos szerkezetű, tehát aminek tudom a végét (vagy annak egy verzióját).

arról nem is beszélve, hogy az hatalmas ziccer az írók számára, hogy (persze csak akkor, ha ügyesek) ekképp tudnak játszani a nézői prekoncepcióval. tök jól lehet altatni, rájátszani arra, hogy a néző tudja, hogy mi fog történni, aztán a semmiből húzni egy olyat, ami hatására akkor áll-leesést kap, amekkorát akkor biztos nem kapott volna, ha mondjuk nem ismeri a történet végét, vagy nem hiszi azt, hogy ismeri.

spyblat - 2018. 03. 23. 09:36

winnie:
Érdekes, amit mondasz. Engem annak idején pont a Smallville volt az, ami berántott a junkieságba és most a Gothamet is élvezem, pedig annak idején hasonló fenntartásaim vannak. Én is szeretem a fent említett flashforwardos szerkezeteket, de jelenleg a Kryptonnál az a bajom, hogy túlságosan távolra mentek vissza ahhoz, hogy kellően legyen tétje a már ismert dolgoknak.

Az is tény, hogy van a meglepetésekben potenciál, feltéve, ha jól felépített dolgokról van szó, nem csak egy random történést húznak be.

Mindegy, egy nagyon hosszú értekezést lehet amúgy írni arról, hogy jobb-e ismerni a sztori végét, vagy nem (jó példa itt a Star Wars eredeti és előzmény trilógiája az számára, aki mondjuk először nézi). Csak szóvá tettem az aggályaimat. De természetesen én fogok a legjobban kardoskodni mellette, ha tényleg jó.

Daxamite - 2018. 03. 23. 12:37

Nem tűnik rossznak, meglátjuk mit hoznak majd ki belőle. Ez most a DC filmes univerzum része amúgy?

human - 2018. 03. 23. 13:00

” nem tudom, hogy más van-e így ezzel, de ha tudod, hogy mi a vég, egyrészt tényleg nem az fog érdekelni, hogy fejeződik be a sorozat, hanem az, hogy miképp jutnak el oda”

nekem mostanában pont ez kezd unalmas lenni. Az utazás fontos, de ha tudjuk a végét, akkor nem történhet meg bármi, nem tudnak igazán meglepni, olyan módon kreatívak lenni ami számomra érdekes. főleg a hagyományosabb felépítésű sorozatoban. Plusz ott van, hogy inkább azon gondolkozhatsz, hogy miképp csavarható a látott x meg y dolog, hogy az legyen a végeredmény, amit tudsz (detektíves “áhá” pillantot hozhat persze), így talán még kevésbé is élvezetes a konkrét x meg y dolog.

winnie - 2018. 03. 23. 13:57

“Ez most a DC filmes univerzum része amúgy?”

nem. ez tévé. külön áll. nem kell, hogy semminek a része legyen, nincs is szerintem tervbe véve, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő. és persze ettől persze kapcsolódhat hasonló történetekhez, de semmi konkrét, korábban látotthoz nem.

winnie - 2018. 03. 23. 14:01

human: nekem azért nem lesz unalmas, mert azért olyan sokan nem alkalmazzák ezt a módszert. de azzal, hogy borítják a narratívát, még ugyanúgy meglephetik az embert a végével, csak éppen az lehet, hogy nem a fő történet vége lesz. meg nem mindig a meglepetés a lényeg. nyilván nem fog eszembe jutni most semmi konkrét a közelmúltból, de például ott a visszafele mesélt rellik, ami nem flashforward per se, hanem megint másféle narratíva, de mégis ismerjük a véget meg minden, és nagyon érdekes, hogy bomlik ki a történet.

plusz azt is el kell ismernem, hogy sokszor azért is ütnek az ilyen sztorik, mert ha mondjuk flashforwarddal indítanak, elfelejtem, hogy úgy indítottak, és amikor elérnek oda, akkor eszembe jut, hogy basszus, ezt tudtam, és mégis!

Daxamite - 2018. 03. 23. 15:37

Winnie: Értem. Mivel régebben hírként az Acélember előzmény sorozataként hivatkoztak rá és David S. Goyer neve is ott van a sorozatnál meg inkább hasonlít a Krypton világa a Man of Steelben látottakhoz, ezért nem volt világos ez a kérdés.

schray - 2018. 03. 23. 16:36

Simán be fogják csatolni valahogy az Arrowversebe. Tuti. Ha nem most, 1-2 évad múlva, már ha megéli.

Amúgy nekem bejött, érdekes ez a világ. A Man of Steel legjobb tíz perce is az eleje volt és ennek hasonló hangulata volt. Érdekel Krypton világa, így egyelőre a felejthető karakterek meg a semmilyen tempójú pilotot is megbocsájtom.

Daxamite - 2018. 03. 23. 16:44

Schray : Ma már annyira alap az univerzum építés, hogy szerintem sem fogják csak úgy a levegőben lógva hagyni biztos a része lesz valaminek.

winnie - 2018. 03. 23. 16:53

schray: bármi előfordulhat, de nem hiszem, hogy bármilyen érdeke fűződne ilyesmihez a syfy-nak, valószínűtlennek tartom, főleg más tulajdonú csatorna, más produceri kör, stb miatt. meg ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy az arrowverse a cw, a legkisebb nézettségű országos csatorna. az érné meg nekik, ha valami nagyobbhoz tartoznának.

Daxamite - 2018. 03. 23. 22:30

Winnie: A Supergirl is úgy indult, hogy semminek nem lesz a része aztán Arrowverse lett a vége. Nem vitatkozni akarok csak már tényleg bármi elkepzelhető ezeknél a sorozatoknál.

winnie - 2018. 03. 24. 05:39

Daxamite: nem feltétlenül, ahogy visszaolvasom nem zárták ki, de ezért is emeltem ki a többi infót. a supergirl ugyanannál a stúdiónál volt, a cw-t tulajdonló entitás másik csatornájára érkezett, ráadásul a készítője az arrow és a többi sorozat fő producere volt – és még át is került a cw-ra. ezért emeltem ki, hogy a krpyton konkurenciánál van, mások készítik, nincs semmi kapcsolata a többivel.

de természetesen nem zárok ki semmit persze, láttunk már karón varjút, viszont a crossover lényege a promóció, és míg az érthető, hogy a cw promotálja a többi sorozatát, más nem biztos, hogy akarja. még, ha egy nagyobb nézettségű sorozathoz kapcsolódnának, de a cw mikroszámaival nem nagyon tudnak meglódítani semmit. (arról nem is beszélve, hogy kábeles sorozatként teljesen más ciklusban készül, így nem hiszem, hogy össze lehetne hangolni gyártást vagy szkripteket, főleg akkor, ha a többi sorozat jövőjéről még nem lehet semmit tudni.)

schray - 2018. 03. 25. 10:10

De az ilyen sorozatoknál simán tudnak olyan különleges részeket csinálni, amiben időutazás vagy párhuzamos valóságos dolgok történnek és valahogy belekeverik úgy a többi sorozatot, hogy nincs nagy jelentősége az adott epizódokon kívül. A SyFynak akkor éri meg, ha behúzhat vele pár Arrowverse nézőt, a CW-nek meg csak úgy simán megéri, erősíti a franchiset.

winnie - 2018. 03. 25. 16:53

schray: de épp erre célzok, hogy az nbc universalnak nem érdeke, hogy erősítse a konkurenciát. előfordult persze csatornákon átívelő cross is, de azokhoz kell a készítői gárda szinkronizálása, ezek meg más produkciók. ami persze megint csak nem kizáró dolog, de egyelőre a cw-nak az sem célja, hogy a black lightningot megnyomja így, örül annak, hogy különáll, még a mostani célzás ellenére is, egy másik csatornás sorozatnál ez fura lenne.

Alexejevic - 2018. 03. 30. 14:47

Nekem eddig bejött a 2 rész. Bár féltem tőle, hogy nagyon gagyi lesz. Már bemutattak a Krypton-ról olyan dolgokat, amik hozzátesznek valamit az El ház kultuszához és történelméhez. Szerintem a látvány rendben van, a karakterek is jók. Van Adam Strange, Brainiac… Remélem jó lesz a story és a folytatás:)

Bence - 2018. 03. 30. 19:32

Képregény meg minden ismerete nélkül, nekem simán bejött, heti nézősnek mindenképpen marad. 1-2 kritikát bőven túlzásnak érzek.

Mate4182 - 2018. 03. 30. 20:44

Nekem is bejon, mind a latvany, mind a sztori.
De hogy osszekossek az arrowerse-el arra annyi az esely mint hogy a Suitsot crossoljak a Walking Deadel…

A Krypton, minimum 50, de talan meg tobb evvel is jatszodik minden elott ami az Arrowerse resze (kiveve persze a legends of tomorrowt de ok az idoben utaznak, nem az univerzumokon at)

Plusz meg ha ossze is vonnak, hogy? Oliver Queen visszamenne az idoben es eljutna a kryptonra ahol …
ahol mi ? :D
Az utolso arrowerse epizod lenne amit valaha nezek :D

(esetleg a supergirlt lehetne beleeroltetni, de megintcsak ott a tobb evtizednyi kulonbseg)

Lemoni - 2018. 03. 31. 22:09

Olyan Da Vinci’s Demons-nosztalgiám lett hirtelen….. .
Blake Ritson és az ő jellegzetes orgánuma…….

A DC-univerzum továbbra sem az én világom, pedig a Smallville első évadát még úgy ahogy kedveltem is. A Krypton tipikus Syfy-sorozat abból a szempontból, hogy a sok sötét jelenettel próbálják az olcsóságot eltakarni, igaz, ilyet a CW is szokott. És tipikus azért is, mert a tinimágnesnek szánt főszereplőnek enyhén szólva köze nincs a színjátszáshoz. 2 rész után nem kéne már folytatnom, de egyelőre még kitart a nosztalgiahullám :)

spyblat - 2018. 04. 03. 09:49

Nos, minden aggályom ellenére az első két rész után határozottan tetszik a sorozat. Nagyon érdekesen építették ki a hanyatló civilizációt.
Az egyetlen szál, amivel ambivalens érzéseim vannak az időutazás. Egyfelől geek-ként jó, másfelől viszont semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, ráadásul, ha kivesszük, nem is érezni a hiányát.

Szóval eddig jó.

Szücsi - 2018. 04. 05. 09:23

Eddig nem rossz a sorozat. Remélem lesznek benne fordulatok, csavarok. Bár ne legyen igazam, de ha a Rao hangja lesz Brainac, akkor már túl kiszámítható a sorozat. :D

DarkEagle - 2018. 04. 06. 18:13

Miért lenne Rao hangja Brainiac? Már tudjuk ki Braniac elvégre láttuk. Ha meg arra célzol hogy valami felderítője akkor az is megvolt a nő személyében. Az infót már begyűjtötte. Rao hangjának tuti más lesz a célja tekintve hogy Rao egyébként létező személy. Nem lepne meg ha idővel elővennék az istenséget is mert a Vex família érezhetően tervez valamit.

DarkEagle - 2018. 04. 19. 21:04

Hát aki az 5. rész után azt mondja, hogy tudja mi lesz a sorozat vége az jobb ha átgondolja a dolgokat. :D

Konkrétan a rész végi jelenettel engem totál félrevezettek. Végig azt hittem, hogy Jayna testvére élte túl erre kiderül hogy Lyta fia az aki ugye Zod Tábornok, akit már mi is ismerünk. A kövi rész előzetese meg tényleg olyan szinten durva hogy szó nincs rá. :D SPOILER és Brainiac egy részben? Erre mondják angolul hogy “Hands down”.

DarkEagle - 2018. 04. 26. 16:23

Érdekesen csavarják itt a dolgokat. Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa a bolygónak. És te jó isten Doomsday milyen epic lett. Sokan írják már neten hogy fényévekkel jobb mint a BvS filmben de az csak egy beta verzió volt amint Lex csinált és az nem is az igazi, ez az igazi. De remélem nem szabadítják ki mert akkor elszabadul a pokol.

Brainy meg nagyon badass. Ráadásul mintha megkedvelte volna Onát is. Neki már van helye Új-Kryptonon. :D

Tyberius06 - 2018. 04. 26. 23:48

Nálam itt lesújtott a kaszás… Az összes karakter egy agyatlan idióta. Zod tábornok ugyan hozza azt a hülyeséget, amire programozva lett, ami megbocsájtható, bár fura, hogy az anyjába több értelem szorult, viszont Seg, te jó ég… És az időutazós csákó, akinek 6 rész alatt nem sikerült megjegyeznem a nevét… Nem, nem… mindig elfelejtem, hogy ezek csak sorozatok, valójában nem a karakterek tehetnek arról, nem a karakterek a hülyék, hanem az írók… Komolyan, annyira tellett csak tőlük, hogy “Bizz bennem, “bíznod kell bennem”, és hogy “hazudik”… Semmi konkrétum esetleg, hogy jah az a probléma Zod tábornokkal, hogy eljött a világomra és megpróbálta kryptoformálni megölve ezzel 7-8 milliárd ártatlan embert… A jó kurva faszt nem érdekli, hogy Superman legnagyobb ellensége, ilyen alapon Doomsday is lehetne az meg az összes másik világpusztító, szóval a kutyát nem érdekli egyébként, hogy Superman legnagyobb ellensége és ezért pfújj-pfújj, az már inkább morálisan megkérdőjelezhető, hogy ki akart írtani egy egész bolygót, hogy egy új Krypton csináljon belőle. De NEEEEM, részenként el kell mondani, hogy ez Supermanről szól, mert a hülye néző esetleg nem tudná összekötni, hogy a Krypton, Superman szülőbolygója és mellesleg egy történeti univerzumban játszódnak…
És a végén ez a faszság: meg akarjuk ölni Rao Hangját, de azért még megvárjuk, hogy pofázzon meg mindenkit megbasszon… Mégis mi az anyjuk keservire vártak azok ott?
Aztán a “kötelező” lövöldözés, amit Zod indít, hogy Kryptonért mindent, mi a fasz értelme volt, ha utána 1 perccel megállapítják, hogy OKÉ megmentjük Krypton Brainiactól, de Doomsday nélkül… WTF????
Huh…
Kasza…

Daxamite - 2018. 05. 03. 19:10

Vártam ezt a sorozatot, hogy mit hoznak ki belőle, de hatalmas csalódás ért. Az alap sztori nem rossz, ahogy az egész Kandor elragadása és Brainiac körül forog csak valamiért nekem a sorozat baromi unalmas. Seg-El egy semmilyen karakter, Adam szintén talán Zod megjelenése vitt egy kis színt az egészbe, de ennyi. Sokkal jobb lett volna egy sorozat Jor-Elről amint a bolygó pusztulásáról igyekszik meggyőzni a tanácsot illetve keresi a megfelelő bolygót a fia számára, tanulmányozza a sárga nap hatását a kriptoniakra stb. Sajnos ez nekem egy gagyi Sci-fi sorozat amit Superman említgetésével próbálnak eladni.

Mate4182 - 2018. 05. 11. 19:30

Piss of ghost – ezen hangosan felrohogtem :D mehetne a hetibe is

Nalam meg mindig remekel a sorozat.

Joco1114 - 2018. 05. 23. 10:52

Ilyet sem csináltam még: a negyedik rész közepén töröltem a p*ba az egészet. Ilyet buta karaktereket régen láttam, nem kommunikálnak egymással, csak lelkiznek fölöslegesen. Kb. egy másfél órás filmben össze lehet foglalni valószínűleg az egész évadot, mivel semmi sem történik (legalábbis az első négy részben)… Na mindegy, remélem, azért valakinek tetszik, hiszen berendelték a 2. évadot is.

DarkEagle - 2018. 05. 24. 17:13

Na, kérem, ez finálévolt a javából. Elég durván átírták a történelmet. Bainy nagyon jó volt. De arra nem számítottam még én sem, hogy Seg elballag a fantomzónába és magával viszi őt is, bár tök logikus lépés. Leszámítva, hogy emiatt most Zod átvette a hatalmat és Superman is Zod lett. Tisztára olyan most így a sztori mint ha egy Ultramanről szólna. :D

Kíváncsi vagyok mi lesz a 2. évadban, tekintve hogy a kis barátunk is kiszabadult. Nyssa pedig kinőtte magát az egyik, sőt a legjobb női szereplővé. És az hogy ő egy másolat szintén meglepett. Azért nem semmi, hogy egy sorozat 1 részen belül 3 dologgal is meg tud lepni.
Az egyik Nyssa, a másik Brainy és Zod fordulat, az utolsó pedig hogy Doomsday kiszabadult. Aki nem mellesleg nagyon f.szán néz ki. :D

Bikuci - 2018. 05. 24. 21:44

Ez a sorozat állati!! DC nem vonz, de ez éppen azért tetszett, mert frisseséget, eredetiséget éreztem rajta. Várom a folytatást. Remélem több pénzt kapnak rá, mert a minőség, helyszínek gagyik voltak.

Daxamite - 2018. 05. 25. 14:59

Megnéztem a finálét és ez tetszett, remélem a második évad sokkal jobb lesz amiket a fináléba felvezettek az alapján biztos.

Mate4182 - 2018. 05. 26. 11:09

baromi jo evadzaro volt. megy is a heti legjobb epizodba egy szavazat!

iszonyu jo latvanya van a sorozatnak, amikor mutattak az egyre inkabb rottyon levo kandort… komolyan mondom az egyik legjobb amit tvben latni manapsag!

Baromira varom a masodik evadot!

+1.: ahova Adam kerult, az a new yorki varosreszlet.. .baromi hatasos volt amikor eloszor mutattak meg, milyen is az elet Braniac fogsagaban…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz