login |

2018/19: Pilotszezon – CBS (komédiák)

2018. 03. 23. 18:12 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2018/19

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2018/19-es pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák) – CBS (komédiák) – CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák)A CBS 2017/18-as komédiaberendelései.)

Akik a hagyományos sitcomokért vannak oda, azok most megtudhatják, hogy az ezeket legprofibban szállító CBS milyen meglepetésekkel készül számukra – azért próbálkoznak egykamerásokkal is. A tovább mögött ott vannak a tervek, amikből idén válogat a csatorna.

Fam

Készítő: Corinne Kingsbury
Szereplők: Nina Dobrev, Tone Bell, Odessa Adlon, Brian Stokes Mitchell, Sheryl Lee Ralph
Történet: többkamerás komédia egy nőről, akinek féltestvére (húga) hozzá és férjéhez költözik, hogy megszabaduljon szerencsétlen apjától.

Welcome to the Neighborhood

Készítő: Jim Reynolds
Szereplők: Josh Lawson, Cedric the Entertainer, Sheaun McKinney, Marcel Spears, Tichina Arnold
Történet: többkamerás komédia az amerikai középnyugat legkedvesebb emberéről, aki Los Angeles egy kemény környékére költözik, ahol nem nagyon értékelik, ha valaki túlságosan is kedves szomszédként viselkedik.

History of Them

Készítő: Gloria Calderon Kellett
Szereplők: Ana Villafane, Lisa Vidal, Felix Solis, Amit Shah, Caitlin McGee, Chris Powell, Brett Dier
Történet: többkamerás/hibrid komédia, önéletrajzi elemekkel operáló történet egy multikulti (latinx és fehér) társaságról, a középpontban két baráttal, és arról, hogy szerettek egymásba a közösségi médiájukat használva iránytűként.

I Mom So Hard

Készítő: Michelle Nader, Kristin Hensley, Jen Smedley – executive producer: Rob Thomas
Szereplők: Kristin Hensley, Jen Smedley, Freddie Prinze Jr., David Flynn, Tymberlee Hill, Cooper Friedman
Történet: többkamerás komédia egy népszerű websorozat, az #imomsohard alapján (a főszerepők is ők lesznek, két anyáról, aki bemutatják, hogy barátságuk miképp lendíti át őket a házastársi és a szülői nehézségeken.

Murphy Brown (évadberendelés)

Készítő: Diane English
Szereplők: Candice Bergen, Faith Ford, Joe Regalbuto, Grant Shaud, Jake McDorman, Nik Dodani
Történet: a többkamerás komédia a klasszikus, 80-as évekbeli sorozat felújítása, folytatása az eredeti készítővel és főszereplővel. Egy oknyomozó újságíróról, tévés műsorvezetőről, csak éppen ezúttal egy teljesen más politikai és kulturális klímában, a kábeles hírek, a közösségi média, a fake news világában. Más eredeti szereplők is visszatérhetnek.

Pandas in New York

Készítő: Ajay Sahgal
Szereplők: Nishi Munshi, Hina Abdullah, Dan O’Brien, Bernard White, Gita Reddy
Történet: többkamerás komédia egy sikeres csoportpraxissal rendelkező indiai származású New York-i orvoscsaládról, akik a család legfiatalabb fiának életét akarják rendbe szedni egy közös tervvel, azonban arról nem tudnak, hogy a srácnak saját elképzelései vannak.

25

Készítő: Hilary Winston – executive producer(s): Seth Rogan, Evan Goldberg
Szereplők: Emily Osment, Matt Shively, Denee Benton, Jessie Ennis
Történet: többkamerás/hibrid komédia egy huszonvalamennyi éves srácról, aki Austinba költözik, hogy végre meggyőzze a táborból ismert jóbarátját, hogy tökéletesek egymás számára. A probléma, hogy a lányt épp eljegyezték. Sokan itt feladnák, de Kyle-t nem abból a fából faragták. Bár az igazit megszerezni jött a városba, de idővel még ő is meglepődik, milyen jó élmények érik ott.

Cím néküli

Készítő: Tim McAuliffe, Austen Earl
Szereplők: Damon Wayans Jr., Felix Mallard, Chris Parnell
Történet: egy fiatal házaspárról, akiknek estéi kényelmessé és rutinszerűvé váltak, azonban ezeket teljesen felborítja az, amikor egy fiatal zenész beköltözik egy kiadó szobájukba, és magával hozza feltörekvő popsztár életének bonyodalmait, olykor még a lesifotósokat is.

6 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2018. 03. 23. 18:53

Fam-már csak Nina Dobrev miatt is és a 25 Emily Osment miatt

Peter Wiggin - 2018. 03. 23. 23:04

Beköltözik, beköltözik, beköltözik…

Sokrétű és eredeti alapszituk….

Komolyan, az ABC és a CBS annyira alacsonyra helyezte idén a mércét, hogy remélem a network-ök közül az NBC-Fox duó villant valamit…

winnie - 2018. 03. 24. 05:32

Peter Wiggin: naná, hiszen kell valami egyszerű alaphelyzet, amit felborít valaki, de egy komédia esetében nem alaphelyzetre alapozva rendelnek be, hanem ők olvassák a szkriptet. ha zseniális a humor és a karakterek, akkor nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, hogy beköltözik.

heidfeld - 2018. 03. 24. 07:39

Welcome to the Neighborhood talán, Pandas in Nyew York valószínűleg jó lehet.
Ezek a beköltözök-dolgok többnyire rém unalmasak. Írás, színészek nagyot dobhatnak rajta, de ez igen ritka.

Alexforever - 2018. 03. 28. 18:47

Meglepő, de most innen se érdekel semmi, pedig általában CBS-es szitkomok jönnek be a leginkább, de úgy látszik most ez is változott :D

Cyberdog - 2018. 04. 12. 22:08

Welcome to the Neighborhood… ez talán okozhat kellemes meglepetést.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz