login |

Délelőtti videó 4.: Tóth János 2. évad

2018. 03. 23. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

Tegnap benéztem az emlékeztetőt, de nem baj, mert ma éjszaka ismétlik a Tóth János 2. évados premierjét. A tovább mögött az új részek előzetese.

Igen, alig hogy véget ért az 52 részes első évad, máris itt a 2. szezon. Az (szerencsére?) nem számít a Duna csatornának, hogy a nézettsége kábé botrányos kategória (a Csak színház sem erős annyira, de négyszeres számokat hoz 18-49-ben), ami egyrészt lehet örömhír, hiszen nem rossz a sorozat, másrészt pedig valahol szomorú, hogy nem kísérletezik más projektekkel a csatorna, hátha valamelyikre jobban rátalálnak a nézők.

3 hozzászólás Ne habozz!

Itsuki - 2018. 03. 23. 14:17

nézhetetlen,tragédia. végignéztem az első évadot. de ez mi volt? erre költik a pénzünket? jézusom.

dzsoker76 - 2018. 03. 23. 15:23

Komolyan nem
értem ezt a pénzszórást az MTVA-nál.
A Marsalakóknál is egy év elteltével tűnt fel nekik,hogy nem kiváncsi rá a nép.
A Tóth Jánosnál sokkal jobb volt a Munkaügyek,és érdekes,hogy azt nem volt képes ilyen nézhető időpontban műsorra tűzni a csatorna.
Kiváncsi vagyok,hogy mikor esik már le nálunk a húsz filléres,mikor ébrednek rá,hogy rossz irányba mennek a dolgok.
Egyébként vicc ez a csatornánál nem számít a nézettség,ugyanezt hangoztatták anno a Petőfi rádiónál,de amíg hallgatható minőségű volt az adó(úgy nagyjából 2 évvel ezelőttig),addig büszkén hangoztatták,hogy a harmadik leghallgatotabb országos lefedettségű rádió csatorna.
Mióta változtattak a zenei(?) struktúrán és már alig hallgatják,hirtelen nem találhatóak sehol sem a hallgatói számok,és hirtelen nem számít ott sem,hogy mennyien hallgatják.

De hajrá csak így tovább,hiszen pénz nem számít,nem a sajátjukat szórják.

Krisztián - 2019. 04. 20. 09:41

Végig néztem az első évadot, tetszett is meg nem is kicsit lapos volt de elment, viszont sajnálom hogy nem lesz több, mivel a második évadban kapták el a fonalat rendesen. Elkezdtem nézni és igen ez már valami volt, az elsőhöz képest biztos. Kár hogy mikor beindulna a dolog és a történet, és kezd humoros lenni és sokszínű akkor fejezik be és nem adnak neki még egy lökést.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz