login |

Emlékeztető: Tóth János 2. évad

2018. 03. 23. 20:12 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

“Ma”. 00:40. Duna. Tóth János – 2×01 (előzetes) – az elsősugárzás csütörtök 20:30 volt, ez az ismétlés. Lemaradtam róla, de most pótolom.

Mint írtam, ez az 52 részes második évad premierje. Egy dolog a botrányos nézettség melletti folytatás (a House of Cards is veri nézettségben a későbbi kezdés ellenére), de a kiemelt időpontot végképp semmi sem indokolja.

3 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2018. 03. 23. 21:50

Tényleg érthetetlen, hogy miért nem pakolják el az előkelő időpontból.
Bár ezt a Honfoglaló kapcsán is kérdezhetném.

A “minden mindegy” lehetne a csatorna új szlogenje.

Samott - 2018. 03. 24. 07:16

Gondolom a Kálomista miatt folytatjak (kell a megrendeles), de tenyleg reteg cucc, lehetnek kesobb/maskor azt a keves embert akit erdekel megtalalnak ott is. Meg ugye ha mar nem jott be probalhatnanak mast is.

winnie - 2018. 03. 24. 10:58

az teljesen ertheto, ha elonyben reszesitenek egy gyartot, de nem ertem az ambicio hianyat, hogy ha nem valik be, akkor miert nem probalkozik massal, illetve ha az mtv mar fizetett neki, akkor miert nem akarnak nagyobb nezettseget abban a savban. a house of cardsot tobben nezik kesobb, de biztos mas sajatgyartas is tudna jobban akkor. ez igy annyira nem tunik racionalisnak…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz