login |

2018/19: Pilotszezon – NBC (drámák)

2018. 03. 27. 17:15 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: 2018/19

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2018/19-es pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CW – NBC (drámák) – NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák)Az NBC 2017/18-as drámaberendelései.)

Bár elsőre itt is az tűnt fel, hogy hány nyomozós sorozat várható, viszont mellette azért más stílusú pilotokból is kért egy adagot az NBC, hátha találnak valami átütő sikert közöttük. Szerintetek melyik néz ki jól a tovább mögött? NBC-s fejjel melyikkel kockáztatnátok?

The Enemy Within

Készítő: Ken Woodruff
Szereplők: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Cassandra Freeman, Kelli Garner
Történet: karakterizáló nyomozós sorozat az elhárítás világából egy egykori CIA ügynöknőről, a modern történelem leghírhedtebb árulójáról, Amerika legutáltabb asszonyáról, akit kihoznak egy szigorúan őrzött szövetségi börtönből, hogy segítsen az FBI-nak megakadályozni az Amerikát fenyegető legveszélyesebb kémtevékenységeket.

In Between Lives

Készítő: Moira Kirland
Szereplők: Harriet Dyer, Yusuf Gatewood, Cindy Luna
Történet: egy titokzatos fiatal nőről, aki vonakodva ugyan, de arra használja látnoki képességeit, hogy egy veterán los angeles-i nyomozónak, valamint egy sérült lelkű, egykori FBI-ügynöknek segítsen felkavaró és nagy kihívást jelentő ügyek megoldásában. A képessége arra is lehetőséget ad neki, hogy lássa a megoldatlan problémáik kapcsán segítséget kérő halottakat és beszéljen velük – akár akarja, akár nem.

Cím nélküli Bad Boys-spinoff

Készítő: Brandon Sonnier, Brandon Margolis – executive producer: Jerry Bruckheimer
Szereplők: Gabrielle Union, Jessica Alba, Ernie Hudson, Ryan McPartlin, Zach Gilford, Duane Martin
Történet: A Bad Boys-filmek (itthon: Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?) alapján egy karakterizáló, akciódús nyomozós sorozat, amiben Union a Bad Boys 2-ben megismert ügynökkarakterét, Syd Burnett-et vinné tovább, aki Martin Lawrence karakterének a tesója. A karakter Los Angeles-ben kezdi újra pályáját nyomozóként, és társként egy dolgozó anyát kap, aki Syd mérhetetlen szabadságát irigykedve figyeli. De persze a két különböző életstílus ellenére a munkájukhoz nagyon értenek.

Manifest

Készítő: Jeff Rake – executive producer: Robert Zemeckis
Szereplők: Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise
Történet: egy tenger felett eltűntnek nyilvánított repülőgépről, mely 5 év múlva hirtelen előkerül, s mely utasai számára az idő nem telt el, viszont szeretteik számára igen. A sorozat az utasok magánéletét követi, valamint a gép eltűnését övező rejtélyt is, illetve azt, hogy milyen sors rendeltetett nekik.

Suspicion

Készítő: Jessica Goldberg
Szereplők: Derek Luke, Raul Esparza, Jeri Ryan, Paula Newsome, Kearran Giovanni
Történet: Joseph Finder könyve alapján, afféle hitchcock-i thriller arról, hogy meddig képes elmenni egy ember, hogy megmentse azokat, akiket szeret. A főhős elfogad egy kölcsönt milliomos új szomszédjától, ami után megjelenik nála az FBI, és kiderül, hogy döntését egész életében bánni fogja, és szabadságát csak akkor kaphatja vissza, ha informátorként dolgozik nekik. Ezért kénytelen a korrupció és erőszak világába belépni, hogy megvédje családját.

Cím nélkül

Készítő: David Schulner – rendező: Peter Horton
Szereplők: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Tyler Labine, Jocko Sims, Freema Agyeman, Anupam Kher
Történet: karakterközpontú orvosos sorozat, aminek főhőse a Bellevue kórház új igazgatója, akinek újító törekvései szétzúzzák az addigi status quo-t, de a szeme előtt fő célként csakis a betegek ellátása lebeg. (Maga a kórház arról nevezetes, hogy itt tudnak csak Ebolás betegeket kezelni, de itt fogadják a Rikers-szigeti rabokat és az amerikai elnököt is.)

The Village

Készítő: Mike Daniels
Szereplők: Moran Atias, Michaela McManus, Frankie Faison, Jerod Haynes, Grace Van Dien, Warren Christie, Daren Kagasoff, Lorraine Toussant, Dominic Chianese
Történet: sokszereplős dráma egy manhattan-i társasház lakóiról (háborús veterán, terhes tinilány és anyja, egy rendőr és váratlan szerelme, egy férje elől súlyos titkos rejtegető feleség, és egy fiatal ügyvéd, aki nagyapjával lakik), akik életkoruk, bőrszínük, kulturális beállítottságuk és életstílusuk tekintetében is eléggé különböznek egymástól, és azt tapasztalják, hogy minél jobban összefonódik az életük, annál komplexebb és érdekesebbek lesznek a kapcsolataik. S rájönnek, hogy az élet kihívásait jobb családi körben kezelni, még ha ez a család amolyan mesterségesen alkotott is.

10 hozzászólás Ne habozz!

z - 2018. 03. 27. 17:24

Cím nélküli Bad Boys-spinoff és talán az In Between Lives

-T - 2018. 03. 27. 18:36

Egyedül csak a The Village. De az nagyon.

Tibi - 2018. 03. 27. 19:25

A The Village érdekesnek tűnik. A kórházasnál Tyler Labine miatt kissé fintorgok, de a pilotot szerintem bepróbálom (ha a trailer meggyőző lesz).

Energiavampir - 2018. 03. 27. 20:27

Csak a Manifest

abban lehet ráció..olyan 4400 feeling..de talán jobb lesz

lesliemagpie - 2018. 03. 27. 21:23

Semmi Chicago vagy Law&Order sorozat? :/

zolkó - 2018. 03. 28. 07:02

The Village tűnik innen érdekesnek, a többi számomra semmitmondó.

Aldo - 2018. 03. 28. 17:40

In Between Lives
Manifest

Talán-talán. A többi nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet.

Alexforever - 2018. 03. 28. 18:48

Innen talán a Manifest, csak remélem nem Lost koppintás lesz :)

Kai - 2018. 03. 28. 21:24

Ami érdekel ezek alapján:

In Between Lives
Cím nélküli Bad Boys-spinoff
Manifest

Cyberdog - 2018. 04. 12. 22:17

Csak a Manifest…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz