login |

Roseanne: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 27. 13:15 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

A Will & Grace után (és tippre sok másik előtt) itt az újabb országos csatornás szitkomklasszikus, ami folytatást kap az eredeti szereplőkkel. Mondjuk, ha itthon a W&G sem durrant nagyot, akkor mire számítsunk Roseanne O’Barr és John Goodman ABC-s sorozata kapcsán? Nem tudom. A TV3-as sugárzások nyilván adnak némi hazai ismertséget neki, de kérdés, hogy ma akarunk-e effélét nézni, nem lesz-e nagyon avíttas?

Egy dolog, hogy engem totál hidegen hagy a Roseanne, a kritikusok, miképp a W&G felélesztését is, kifejezetten szerették a kezdést, szóval lehet, hogy a nosztalgiakedvelők újabb sorozat mellé húzhatnak be egy strigulát, így eggyel kevesebb újdonságnak kell helyet szorítaniuk. A gond csak az, hogy ezután fogják megállapítani, hogy manapság nincsenek is jó új sorozatok. Na ja, ha nem is néznek semmi újat, csak 5-10 éve tartókat és felújításokat…!

A két főszereplő mellett Sarah Chalke, Laurie Metcalf vagy Sara Gilbert is visszatér, valamint jó pár ismert vendégarc, mint Johnny Galecki. A plakát alatt, a tovább mögött pár hosszabb előzetes, valamint egy fél órás beszélgetés a főszereplőkkel.

5 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2018. 03. 27. 13:47

A múlt héten belenéztem a pilotba, de 8 perc után kinyomtam. Borzasztó volt. Pedig most pont ’80-as sitcomokat nézek, és bizakodó voltam, de nem.
Mindenesetre adok egy esélyt az új részeknek Sarah Chalke és James Pickens miatt.

spamdog - 2018. 03. 27. 13:50

0% már a TV3-as sugárzások idején is utáltam.

Tibi - 2018. 03. 27. 14:37

Hello Debbie! :D

goodjohnwin - 2018. 03. 27. 14:58

Én is megpróbáltam rájönni, mi volt jó benne anno, belenéztem pár részbe, de nagyon nem jött be… Roseanne rikácsolós nevetése önmagában nézőgyilkos, de valahogy az egész olyan barátságtalan, helyenként tahó és bunkó módon vicces. Sok sikert a feltámasztáshoz…

Never - 2018. 03. 27. 19:44

imadom a taho – bunko vicceket es ezt a sorozatot is. Tegnap voltak a Jimmy Kimmel showban, ilyen jol mar nagyon reg rohogtem :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz