login |

Splitting Up Together: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 27. 14:15 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

Na, el is felejtettem, hogy ez az ABC-s újonc egy dán komédia-sorozat feldolgozása, szóval valami biztos van benne, ha már hozzányúltak. Például egy jó pilot, hiszen a Suburgatory és a Selfie készítője nyúlt hozzá, és ugye mindkét sorozat remek első részt hozott – előbbinél a 3. rész után pattantam, utóbbinál Karen Gillan azért megtartott (a táncjelenetét minden héten újranézem, de a Chandalier-éneklése is remek), de a kezdéshez nem nagyon ért fel később a sorozat.

Miképp a Roseanne, ez is egy családi komédia lesz, azonban a hagyományosabb fajtából, ráadásul közel sem csak ez a “régi” család kap kiemelt szerepet benne, hanem több felnőtt mellékszereplő, ismert arc is lesz, akik igencsak fel fogják duzzasztani a szereplőgárdát, és ez nem mindig jó dolog, főleg, ha már a kezdésnél ráeresztenek mindenkit a fő-főszereplőkre.

A tovább mögött, a plakát alatt a hosszú előzetes újabb változata, egy 1 perces és egy fél perces promó. Valamiért annyi előzetes nem készült hozzá, cserébe plakát és csoportkép egy rakással. Ki sem rakom az egyéni képeket.

3 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2018. 03. 27. 15:01

A Selfie és a Suburgatory, mint jó referencia? Talán, ha a Logo-ra készülne az új sorozat, de amúgy csak hardcore csajcsatornán tudnám elképzelni…

winnie - 2018. 03. 27. 15:05

én írtam, és nekem azok, már ami a pilotot illeti, de az abc inkább női csatorna, egy családi sorozat meg nem annyira hardcore.

galocza - 2018. 03. 27. 19:26

engem mindkettő szórakoztatott (selfie jobban). megyek is nők lapját olvasni…
a kiemelt 2 selfie jelenet egyikére sem emlékeztem (meg amúgy sok nyomot nem hagyott), a chandelier második fele pedig nem kicsit smack my bitch up. de persze a defver chandelier úgyis ez:
https://www.youtube.com/watch?v=t9ilBHkH9Io

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz