login |

2018/19: Pilotszezon – FOX (komédiák)

2018. 03. 29. 17:00 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2018/19

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2018/19-es pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák) – FOX (komédiák) + A FOX 2017/18-as komédiaberendelései.)

Az egykamerás komédiák melegágya a FOX, és erre idén sem cáfolnak rá. Legalábbis a pilotberendeléseikben, amikből kiválasztják, hogy a következő szezonban milyen humorbombákkal csapnak majd le ránk. A tovább mögött megnézni a felhozatalt, remélem rögtön az első tényleg kap berendelést.

Bless This Mess (a pilotszezonon kívül fejlesztik)

Készítő: Liz Meriwether, Lake Bell – pilotrendező: Lake Bell
Szereplők: Lake Bell, Dax Shepard, Ed Begley Jr.
Történet: egykamerás komédia egy friss házaspárról, akik a frusztráló New York-i életüket hátrahagyva Nebraskába költöznek az egyszerűbb mindennapokra törekedve. Ez nem pont úgy sikerül, ahogy tervezték.

Cool Kids

Készítő: Kevin Abbott, Charlie Day, Paul Fruchbom – executive producer: Rob McElhenney és Glenn Howerton
Szereplők: Vicki Lawrence, David Alan Grier, Leslie Jordan, Martin Mull
Történet: többkamerás komédia három jóbarátról, akik egy nyugdíjas közösség (öregek otthona?) menőcsávói – egészen addig, míg egy frissen érkezett, lázadó nő kvázi kihívja őket a hóra. Nagyjából középiskolai viszonyokat kell elképzelni – csak éppen hetvenes karakterek között.

Cím nélkül

Készítő: Erin Foster – executive producer: Liz Meriwether
Szereplők: Erin Foster, Don Johnson, Janina Gavankar, Jane Leeves, Christine Woods, Mike O’Gorman, Gemma Allen
Történet: egykamerás komédiaa készítők saját élményei alapján egy harmincas nőről, aki playboy apjával él és nem akar megállapodni, azonban élete a feje tetejére áll, amikor rájön, hogy az apja beleszeretett a legjobb barátjába.

Dan the Weatherman

Készítő: Steve Dildarian
Szereplők: Thomas Lennon, Ashley Williams, James Earl, Daniel Stern
Történet: egykamerás komédia egy Dan nevű tévés időjósról, akit kirúgnak állásából a helyi tévécsatornánál, és rájön, hogy nem elég sármos, fehér pasinak lennie a sikerhez, s végül vonakodva elvállal egy állást egy spanyol nyelvű tévétársaságnál.

Our People

Készítő: Vali Chandrasekaran
Szereplők: Beth Behrs, Lea Thompson, Charles Parnell, Saidah Arrika, Matthew Glave, Skai Jackson, Bernard David Jones
Történet: egykamerás komédia az izraeli Nevsu: A Young Multicultural Couple feldolgozása, amiben egy afrikai családból származó férfi, akinek a szótárában nem létezik a magánélet szó, illetve a középnyugati származású amerikai menyasszonya megpróbál normális közös életet kialakítani. Bár abban nem nagyon értenek egyet, hogy mit is jelent az, hogy normális.

Rel

Készítő: Mike Scully, Kevin Barnett, Josh Rabinowitz, Lil Rey Howery – executive producer: Jerrod Carmichael
Szereplők: Lil Rel Howery, Sinbad, Jordan L. Jones, Angel Laketa Moore, Jessica Moore
Történet: többkamerás komédia a főszereplő Lil Rel Howery valós életére alapozva egy büszke, önerőből sikeres emberről, aki a “mindig higgy magadban, és jó dolgok várnak rád”-elv szerint él, bár ezt a nézetét igencsak próbára teszi az, amikor rájön, hogy a feleségének viszonya van a borbélyával. Ezután elvált férfiként megpróbálja újjáépíteni életét egyedülálló, “távolsági” apaként, miközben szerelem, tisztelet és új borbély után kajtat.

7 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 03. 29. 17:24

Dan the Weatherman jöhet!

AbyssR - 2018. 03. 29. 17:58

Le a klotyón az összessel… egyik se mozgat meg.

humorpalanta - 2018. 03. 30. 11:37

Tudtam én, hogy a FOX az én kincsem!
Az összes többi csatorna pilotjai borzalmasan hangzottak, a FOX egyből tudja, mi kell nekem. Jöhet. Bless this mess, Cool Kids, Dan the weatherman, jól hangzanak.

winnie - 2018. 03. 30. 11:46

humorpalanta: igen, sztorik szintjén ez a legérdekesebb, de megette a fene, ha nem viccesek, miközben a “család nehézségekkel küszködik”, senkit nem érdeklő felállás az abc-n tele van zseniális poénokkal és iszonyat jó karakterekkel.

szóval still: a komédiáknál nem az alapfelállás fogja meghozni a sikert.

DaMan - 2018. 03. 30. 18:31

Erin Foster munkája egyedül, ami érdekel, az is főleg azért, mert Instán követem. Na jó, nem csak ezért, a humora nagyon az én ízlésem, kérdés, mennyit sikerül átmentenie a sorozatba. Meg hogy 20 percben is működik-e, ami napi pár percben jó.
És Don Johnson azért még mindig Don Johnson.

humorpalanta - 2018. 04. 02. 22:26

Winnie: Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, szóval tapasztalatból mondom, hogy a FoX mindig tudja, hogy mit kell nekem adagolni. Ettől persze még lehet, hogy elrontják a saját sorozatukat, ami előfordult már.
Például a tavalyi kettőből csak egy maradt, a Ghosted repült, mert nem jöttek be a karakterek, viszont az LA to Vegas nekem készül. Tavalyelőttről a HR-esem nem lett meg.

Cyberdog - 2018. 04. 12. 22:26

Talán… de nagyon csak talán a Dan the Weatherman.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz