login |

Alex Inc.: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 29. 20:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

Megint lekéstem a premier napját, de mivel úgyis csak hétvégén írunk az ABC pilotjáról (remélem, nem én, mert én idén ennyire érdektelen sorozatkezdést nem pipáltam országos komédiák terén…), ezért talán még belefér, hogy kiszórjam a felgyűlt anyagokat Zach Braff (remélhetőleg) diadalmas tévés visszatéréséhez.

Igen, 8 év telt el a Scrubs fináléja óta, azóta csak pár vendégszerepben láthattuk őt tévében, és voltak mozis rendezései, tavaly a Going in Style, ami nem egy Garden State volt, de korrekt lett a végeredmény. Aki szereti a munkáját, az örülhet, mert ennek a sorozatnak is ő rendezte az első részét.

Ja, valójában a sorozat címe Alex, Inc., de utálom az írásjeleket a címben. És aki szereti a nem annyira tipikus komédiákat, annak lehet, hogy be fog jönni, főleg, ha valamennyire történetorientált lesz. (Mert biztos, hogy nem poénorientált.)

A plakát alatt, a tovább mögött egy vicces, óriásrobotos Oscar-promó, egy régi teaser, valamint 3 részlet – az első a pilot legaranyosabb jelenete (nem rezonáltam, sorry), a második a pilot utolsó jelenete (spoiler, much?), a harmadik pedig random.

TfszpBQsuE4

3 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2018. 03. 29. 22:37

Hát ez nekem nagyon bejött, és sajnálom, hogy a nézettsége nem sok bizalomra ad okot :(

Nem egetrengető, de annyira jópofa volt, néztem volna rögtön a folytatást. Zach semmit sem változott. Nagyon szerettem volna, ha siker lenne, de sajnos ez egyévados kaszának tűnik. :/

Egy Scrubs-reunion Donald Faisonnal tök jó lenne, anno Zach is beugrott a The Exes-be, de valószínűleg nem kerül rá sor, mert arról már hallottunk volna.

Vártam ezt is és a Splitting Up-ot is, de azt félúton ki kellett nyomnom, nekem az volt borzasztó érdektelen. Egyik legnagyobb csalódás a szezonból.

winnie - 2018. 03. 29. 22:48

deny: nekem bejött a splitting up érdekes hangulata. nem rajongtam érte, de annyira szokatlan volt a felállás, meg az a melankolikus stílus komédia ellenére, hogy végig megtartott.

Deny - 2018. 03. 29. 23:06

winnie: Lehet adok neki majd még egy esélyt, de az első benyomás nagyon rossz volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz