login |

2018/19: Pilotszezon – FOX (drámák)

2018. 03. 30. 18:20 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2018/19

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2018/19-es pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák) – FOX (drámák) – FOX (komédiák)A FOX 2017/18-as drámaberendelései.)

Úgy látom, a FOX nem igazán tolta a megrendeléseket, ami beszédes is lehet, hiszen mint ismert, a Disney mindent megvett a cégcsoport körül, csak a tévécsatorna maradt független, mely lehet, hogy profilt fog váltani a politika és a sportok felé orientálódba. A tovább mögött el lehet olvasni, hogy milyen projektekben gondolkodnak.

Mixtape

Készítő: Josh Safran
Szereplők: Jenna Dewan Tatum, Raul Castillo, Callie Hernandez, Madeline Stowe, Campbell Scott, Marianne Jean-Baptiste, Evan Whitten, Jahmil French, Megan Ferguson
Történet: romantikus, zenés dráma pár különálló, mégis egymáshoz valamilyen módon kapcsolódó Los Angeles-i emberről a zenén keresztül, mely meghatározza őket. A sorozat a szerelem különböző szakaszaiban mutatja be őket, és vizsgálja, hogy az idő gyógyíthatja-e az összetört szívet, illetve, hogy a szeretet elbír-e az élet tragédiáival.

Cím nélkül (korábban: Infamy)

Készítő: David Elliot, Danny Strong
Szereplők: Vincent Kartheiser, Russell Hornsby, Rachelle Lefevre, Riley Smith, Brian d’Arcy James, Clare O’Connor, Francis Guinan, Persia White, Shanesia Davis, Karin Anglin, Caitlin Mehner, Nikki M. James, Meg Thalken, Grace Fahey
Történet: jogi dráma egy olyan jogi cégnél, mely jogtalan ítéletekkel foglalkozik. A csapatot egy heves, bátor és igazságra éhes ügyvédnő vezeti, akik nyomozásokat nyitnak meg újra, életüket kockáztatva próbálják felmentetni azon ártatlanokat, akiknek bűnössége “bizonyítást nyert”. A főhőst a múltja hajtja, hiszen fiatalon bűnösnek találták, majd felmentették egy nagy horderejű ügyben, ami révén bulvárszenzáció, ismert név, nemzeti celeb vált belőle – egyeseknek hősként, másoknak áldozatként, és mindenképp szerzett magának pár ellenséget, köztük valakit, aki el akarja kapni azért, amit el sem követett. Így nem csak másokat kényszerül védeni, hanem saját ártatlansága bizonyítása érdekében is küzd.

Cím nélkül (korábban: Mrs. Otis Regrets)

Készítő: Ilene Chaiken, Melissa Scrivner Love
Szereplők: Katie Holmes, James Tupper, Rose Rollins, Mark Moses, Ian Harding, Jose Pablo Cantillo, Christian Camargo, Paul Walter Hauser
Történet: egy FBI-ügynöknőről, aki egy belföldi terrorista fenyegetés után nyomoz, amikor a viszonya egy tábornokkal teljesen összeomlasztja az életét és a karrierjét is fenyegetni kezdi. “Szerető”-ként bélyegzik meg, így kénytelen anyaként, feleségként és hazafiként újjáépíteni a hírnevét.

Gone Baby Gone

Készítő: Robert Levine – executive producer: Dennis Lehane
Szereplők: Joseph Morgan, Peyton List, Christine Lahti, Laysla De Oliveira, April Bowlby, Haaz Sleiman
Történet: Dennis Lehane regénye (itthon: Hideg nyomon – itt a magyar nyelvű tartalom), két boston-i magánnyomozóról, akik gyors felfogásuk, utcai tapasztalatuk és közös kémiájuk segítségével olyan ügyekben segítenek a város jómunkásemberein, amikben a törvény nem képes.

The Passage (az előző szezonból áthozva)

Készítő: Elizabeth Heldens – executive producer: Ridley Scott
Szereplők: Mark-Paul Gosselaar, Vincent Piazza, Emmanuelle Chriqui, Saniyya Sidney, Brianne Howey, Jamie McShane, Caroline Chikezie Genesis Rodriguez, BJ Britt, Jennifer Ferrin
Történet: Justin Cronin vámpíros regényeinek az adaptációja lenne (itthon a könyvek A szabadulás – Hol leszel, amikor kialszanak a fények?, illetve A Tizenkettek címmel jelentek meg.), Egy karakterközpontú összeesküvéses thrillerként induló sztoriról van szó, ami posztapokaliptikus sagává változik. Az évszázadon át nyúló történet középpontjában egy fiatal lány lesz, aki az emberiség megmentésének kulcsa.

11 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 03. 30. 19:29

Talán a The Passage

a többi kuka

zolkó - 2018. 03. 30. 20:05

A Gone Baby Gone mindenképpen bepróbálós, a filmet nagyon bírtam/bírom, meglátjuk mennyire hozza annak a nyomasztó hangulatát. A The Passage-t is bepróbálom, a “posztapokaliptikus” “hívószó” miatt. A többi leírás alapján passzolós. És ez egyébként már a többi csatorna leírásainál is eszembe jutott, hogy ennyire sablonokból írják ezeket a leírásokat is? És ha igen, akkor az miatt, hogy maradjon “ász az ingujjukban”, ergo nem akarnak mindent előre lelőni, maradjon “meglepetés-faktor magában a sorozatban is, vagy tényleg ennyire “nagyüzemivé”, sablonos-ötlettelenné vált a sorozatgyártás bizonyos helyeken, gyártók fejében, stúdióknál, stb?

Plusz még egy kérdés: Ezeket a leírásokat szóról szóra veszitek át a vonatkozó kinti szaksajtóból? Nem kekeckedés miatt kérdezem, csak kíváncsiságból.

Alexforever - 2018. 03. 30. 20:33

Innen csak a The Passage :) Akkor összesen 3-4 sorit néztem ki az új szezonból :)

energy - 2018. 03. 30. 21:52

és idén meglepetésként ért, hogy már itt tartunk, pedig régebben mindig vártam…hát mostanában már amúgy is ritkán nézek országost:P

The Passage kicsit érdekesnek tűnik

Lemoni - 2018. 03. 30. 21:54

Innen legfeljebb a vámpírok.
Kár, hogy Joseph Morgan másik sorozatba került.

nagyhegy - 2018. 03. 30. 23:25

a Passage.
a könyvet olvastam nagyon tetszett, főleg az hogy elég gyorsan haladtunk előre az időben. sztem filmben jobban működött volna a feldogozása. félek hogy így nagyon szét fogják húzni mint a rétest plusz egy kicsit szappanoperás lesz majd.

unrealnoise - 2018. 03. 31. 08:47

A Gone Baby Gone várós lenne, bár a filmet nem láttam (nem akartam megnézni), mert hát olvastam Dennis Lehane regényfolyamát. És hát az brutálisan jó volt, mai napig egyik kedvencem, nem akartam az emlékét átírni, megmásítani…

De ez a sorozat még jó is lehet, hááátha…

Aldo - 2018. 03. 31. 11:30

“csak a tévécsatorna maradt független, mely lehet, hogy profilt fog váltani a politika és a sportok felé orientálódba.”

Volt egy régebbi Simpson epizód, ami a nem is annyira távoli jövőben játszódott, ahol a FOX fokozatosan átalakult pornócsatornává.

Ez a kínálat még az ABC-t is alulmúlta, pedig minden évben volt olyan sorozatuk, ami legalább a leírás alapján felkeltette az érdeklődésemet.

nade - 2018. 04. 03. 00:12

most láttam egy reklám spotot FOX+ról. gondolom egy netflix-szerű dolog lesz. Szerintünk annak nagyobb sikere lesz itthon, mint a tévécsatornának??? én kétlem (pedig sok jó műsoruk van)

winnie - 2018. 04. 03. 07:01

nem lesz, hanem van itthon, de az, hogy nekik is elérhető lesz pár sorozatuk online, mint más csatornáknak, nem hiszem, hogy sokat osztana/szorozna.

Cyberdog - 2018. 04. 12. 22:23

Egyik sem fogott meg… így próbaalapon fog menni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz