login |

Emlékeztető: Voltron: A legendás védelmező 1. évad + Ghosted – Parás páros 1. évad (folytatás)

2018. 04. 04. 20:15 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, ,

Ma. 21:30. Minimax. Voltron: Legendary Defender – 1×01 (szinkronos promó + szinkronhangok)
Ma. 21:30. FOX. Ghosted – 1×09

Folytatódik a paranormális esetekben nyomozó párosról szóló komédia. Eredetileg 21:00-tól adtak volna le két részt, de változás volt, és először az 1×08-at ismétlik, s csak azt követi új rész, és mivel marad a heti egy részes tempó a tervezett duplázások helyett, így a sorozat a csatorna megszűnéséig az 1×12-ig fog elvileg elérni a FOX-on.

És a Minimax folytatja a Dreamworks-ös Netflix-animációs sorozatok bemutatását. Most azonban nem mozifilm képzi az alapot (úgyis a Julien király, a Csizmás, a kandúr, a Mr. Peabody és Sherman show, valamint a Croodék vezeti fel – szép blokk a Dínószakikkal kiegészítve), hanem egy klasszikus, 80-as évekbeli széria, a Voltron ami 5 oroszlánűrhajóról szólt, amiket egy-egy hős vezet, és össze tudnak állni egy hatalmas, kardlengető titánűrhajóvá. A reboot humoros akciósorozat komoly univerzum- és karakterépítéssel.

2 hozzászólás Ne habozz!

vbalazs91 - 2018. 04. 04. 21:07

Most a Ghosted kapcsán ezt komolyan nem értem. Ennek mi értelme? Miért nem duplázzák? Nem sikerült olyan ütemben szinkronizálni? Meglepne. Nem éri meg? Akkor minek folytatják egyáltalán?

Talán eladták valahova, de az is nagyon fura lenne, ha egy csatorna átvenné, de nem az elejéről kezdenék adni, hanem a 13. résztől. Esetleg megy a többi a FOX+-ra?

winnie - 2018. 04. 04. 21:44

hmm, a fox+, tényleg, szerintem ez lesz majd.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz