login |

Az utolsó Once Upon a Time-szkript

2018. 04. 06. 18:36 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun,

Annak idején akkora siker volt a Once Upon a Time, hogy tényleg lehetett franchise-ban gondolkodni, most viszont lehet, hogy nem annyira kockázatos kijelenteni, hogy idén látjuk belőle az utolsó részt.

Oké, tudom, hogy simán benne van egy felélesztés pár év múlva, és tuti, lenne is rá majd igény, de szerintem az ABC-t is bosszantja, hogy nem használták ki azt, amíg a topon volt a sorozat az első, és talán a 2. évad táján (én is a nézők első adagjával szálltam ki belőle), és a Once Upon a Time in Wonderland-spinoff csak a 3. évadban érkezett meg, és az elhibázott stratégia (meg talán a minőség miatt is) besült.

Arról, hogy milyen régi karakterek térnek vissza a zárásra, már írtunk hírben (Ruby-ról és a Vadászról nem szólnak a hírek), itt van a finálészkript borítója, a címmel. Elméletek?

4 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 04. 06. 18:47

6. évad elején szálltam ki, amikor ha maradt is valaki, akit kedveltem, pár perceket kapott, 4-5 részenként…
Mentségükként annyit, az élet is közbeszólt. Lily-Emma konfliktusra nagyon akartak építeni, de az előbbit alakító, magyar származású színésznő terhes lett.

Kati néni - 2018. 04. 07. 00:18

Bocs, ha valakit is megsértek, de ez az egész egy agymenés volt rém gyenge színészekkel. Az első évadot néztem, mert Jennifer Morrisong rokonszenvesnek találtam. Aztán kiszálltam és Jenniferből is kiábrándultam.

Ambriel - 2018. 04. 07. 08:10

Az első két évadot még lelkesen néztem, aztán csak Hook és Regina miatt fél évenként daráltam. Az utolsó évad első felét daráltam, most hetibe nézem. Nem bánom, hogy elkaszálták, de azt sem, hogy kitartottam, mert hétvégére ugyanolyan jó limonádé, mint a Dynasty, amivel párba nézem.
Talán Storybrooke eltűnik a föld színéről, ezért mindenki visszamegy a mesevilágba, megtalálja párját, gyerekét és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Vagy meghal, mert valakinek már a túlvilágon kell egyesülnie a családjával.
Henry együtt lesz az egész családjával és királlyá ütik, ahogy az egy meséhez illik.

Rob - 2018. 04. 07. 21:41

Miután mindenki meghalt, újra egymásra találnak a purgatóriumian, majd jön egy hatalmas fény és vége.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz