login |

Délelőtti videó 3.: Impulse

2018. 04. 08. 12:15 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Újabb YouTube Red-sorozat az újoncok között, ezúttal egy sötét hangulatú tini-sci-fi. Ami érdekessé teheti: Steven Gould Jumper-regényein alapszik, konkrétan a harmadik kötetén. Igen, a Hayden Christensen főszereplésével készült teleportálós film, a Hipervándor (abból is készül a sorozat!) azokból hajtott ki. Sőt, annak a rendezője, Doug Liman beugrott ehhez a pilothoz.

A történet középpontjában egy 16 éves lány áll, aki kívülállónak érzi magát új lakhelyén. Nincs barátja, visszavonult a világtól, egészen addig, amíg egy szörnyű esemény során fel nem ébred benne egy erő, amit egyelőre képtelen irányítani. Ez lesz a teleportálás. Kár, hogy ezzel felhívja magára azok figyelmét, akik irányítani szeretnék őt.

Talán ez lesz az első tényleg jó YouTube-Red sorozat? A tovább mögötti előzetes segíthet dönteni. A szereplőgárda: Maddie Hasson, Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold és David James Elliott.

2 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2018. 04. 08. 15:21

Ez egész jónak tűnik. A film gyenge volt.

Silentblade - 2018. 06. 24. 23:38

Az első két rész igen gyengére sikerült. Ha így folytatják nem lesz hosszú életű a sorozat.jonak indul aztán pár jó jelenet után leul. Uncsi lesz. Alig várod hogy végre történjen már valami.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz