login |

Hírkedd – Alexa & Katie 2. évad! Den som dræber 2. évad!

2018. 04. 10. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Milliárdok nyomában 3. évad
 • Premier: Plebs S4 (dupla!), Famalam S1, Big Beach Builds S2, Shotmakers S1, Top Chef Canada S6, An Art Lovers Guide S2, Bad Tenants Rogue Landlords S1, The Secret Life of Owls S1, Change Your Tune S1, Ben Zand Cults Gangs and God S1 + Finálé: Legends of Tomorrow S3, Shifting Gears with Aaron Kaufman S1 + hétfő 23:00-ra került át az American Ninja Warrior: Ninja vs Ninja
 • Új standup-különkiadás: Greg Davies. You Magnificent Beast (Netflix)
 • Magyar premier – HBO GO: 04.26 A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: nyár A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) 2. évad
 • Colton Haynes (Roy Harper) állandó szereplő lesz az Arrow 7. évadjában.
 • Állandó szereplőként csatlakozik a Star Trek: Discovery 2. évadjához Anson Mount – ő lesz Captain Pike.
 • A Preacher 3. évadja 06.24-én érkezik az AMC-re.
 • A távozó Gillian Anderson helyét az American Gods 2. évadjában egy új Media fogja átvenni. Mármint szó szerint: New Media. Most folyik a casting.
 • Nincs tervbe véve crossover a Riverdale és a Netflix-es Sabrina-spinoffja között. Egyelőre.
 • A The Simpsons 04.29-i epizódja lesz a 636. a sorban, és ezzel a sorozat megelőzi a Gunsmoke-ot, mint az eddigi leghosszabb szkriptelt szériát – mármint részek számát tekintve, mert évadok alapján már rég megvolt a hatalomátvétel. Élőszereplős műfajban továbbra is marad az élen a Gunsmoke mind epizódok, mind évadok alapján, bár utóbbinál a Law & Order-rel holtversenyben (amit az NBC képes volt a 20. szezon végén kaszálni). Tippre itt sem kell tovább várni a trónfosztásra, mert a Law & Order spinoffja, a Law & Order: Special Victims Unit már 19 évadnál tart, a nézettség alapján sima a folytatás berendelése is. És nem hiszem, hogy más akadálya lenne a történelem írásának.
 • Az E! passzolta a #Fashionvictim (bővebben róla itt) című pilotját, de azért a stúdió megpróbálja eladni máshová.
 • A Viaplay berendelte a Den som dræber (Those Who Kill) 2. évadját. Ez az a 2011-es sorozatgyilkosos sorozat, ami itthon Kard által vész címen ment. A főszereplő Kenneth M. Christensen és Natalie Madueño lesz, a készítők pedig Ina Bruhn, Per Daumiller és Tine Krull Petersen.
 • A Netflix berendelte az Alexa & Katie 2. évadját.
 • John McNamara, a The Magicians egyik showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is, a másik showrunner, Sera Gamble társaságában.
 • A Will & Grace készítői beszélnek a Debbie Reynolds-nak emléket állító részről.
 • Állandó szerep: Tom Hollander – The Hunchback of Notre Dame (ITV), Kazuki Kitamur, Bront Palarae – Foklore (HBO Asia),
 • Vendégszerep: Costas Mandylor – NCIS: Los Angeles, Kevin Corrigan – Bull, Erica Dasher – Timeless, Adam Ray – American Vandal (visszatérő),
 • Interjú: Daniel Lawson (a The Good Fight jelmeztervezője), Carlos Valdes (Cisco – The Flash), Sandra Oh + még egy (Eve – Killing Eve), Majoros Péter (műsorvezető),
 • Nézettség-rajongóknak: Dragon Ball Super (VIASAT6 – április 2.): 18-49: 33e (3,5% SHR)
 • Új sorozat: Dead To Me – Netflix, 10 rész, sötét tónusú komédia, készítő: Liz Feldman, executive producer: Will Ferrell és Adam McKay, egy erős barátságról, ami egy erősen gyászoló, szorongó özvegy és egy sokkoló titokkal rendelkező, szabad szellemű illető között alakul ki.
 • Pilotberendelés: Euphoria – HBO, készítő: Sam Levinson – izraeli formátum alapján a tiniélet brutalitásáról és élvezeteiről. A középpontban pár középiskolás lenne, akiknek droggal, szexszel és erőszakkal is szembe kell néznie, miközben próbálnak értelmet adni a bizonytalan jövőjüknek. A valós történeten alapuló sztoriban egy tinit megölnek egy klub előtt, a sorozat pedig a klubba járó tinik életét mutatja be egy évvel a tragédiát követően, ahogy próbálnak a valósággal megküzdeni, illetve szabadulni belőle.
 • Sorozatterv: The White House Farm – ITV, 6 rész, angol, készítő: Kris Mrksa, egy 1985-ös gyilkosságról, amely során egy házaspárt és kisgyerekeiket megöltek essex-i tanyájukon.
 • A United Shades of America with W. Kamau Bell 3. szezonja 04.29-én kezd a CNN-en. És ekkor indul az Anthony Bourdain Parts Unknown 11. évadja is.
 • 04.17-én kezd az MTV-s The Challenge új szezonja, a Champs vs. Star Mike “The Miz” Mizanin műsorvezetésével, amiben korábbi fanfavorit bajnokok fognak versengeni olyan ismert emberekkel, mint Drake Bell, Brooke Hogan, Lil Mama, Casper Smart, Hennessy Carolina, Daniel Gibson, Selita Ebanks, Arian Foster, Louise Hazel, Jozea Flores.

10 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2018. 04. 10. 12:53

“Nézettség-rajongóknak: Dragon Ball Super (VIASAT6 – április 2.): 18-49: 33e (3,5% SHR)”

Oké, de a DBS-nek jó az a nézettség?
(Az utca emberét ez érdekli :D)

Ace - 2018. 04. 10. 13:25

“Állandó szereplőként csatlakozik a Star Trek: Discovery 2. évadjához Anson Mount – ő lesz Captain Pike.”

Kár ,hogy nem Bruce Greenwood :(
Tudom hogy van sorozata de szerintem egy cameo belefért volna úgysem hiszem ,hogy sokat lesz a Disco-ban Pike. Szerintem még sokat sem kért volna érte a rajongóknak viszont számított volna.

DarkEagle - 2018. 04. 10. 13:53

Silver: Ha hihetünk a híreknek akkor a Dragon Ball a 2. legnézettebb volt a Viasaton ami megelőzte az a Vasember 3 volt. Szóval mondhatni a legnézettebb műsor a csatornán. :D

seven - 2018. 04. 10. 15:49

az megvan hogy jonathan nolan kirakta a westworld s2 teljes történetét redditen? :D

https://www.reddit.com/r/westworld/comments/8aztn4/we_are_westworld_cocreatorsexecutive/dx330b3/

Desmond Wallace - 2018. 04. 10. 16:09

“Oké, de a DBS-nek jó az a nézettség?
(Az utca emberét ez érdekli :D)”

Kiváló.
Ennél csak a Vasember volt nézettebb a Viasat6-on múlt héten, de az főműsoridőben ment, ez meg délután.

winnie - 2018. 04. 10. 16:32

seven: terveztünk róla posztot mára:)

Lengabor - 2018. 04. 10. 16:46

“az főműsoridőben ment”
Tudod, mikor ment akkor. Vasárnap 12:25-től ment, ami a csatorna legnézettebb műsora lett.

kiskiraly - 2018. 04. 10. 18:13

Seth Meyer újra apa lett.
Mindenképpen érdekes sztori a Late Nightban :)
https://www.youtube.com/watch?v=BYG1qf3XJNM

Desmond Wallace - 2018. 04. 10. 18:17

Akkor ezt benéztem.

Thomas - 2018. 04. 10. 18:26

Hát nekem végső soron mindegy, hogy melyik nap megy a Ninja Warrior, de ez a késői kezdés nem sok jót sugall a folytatásra nézve. Látom, hogy csökkent a nézettség a Team Ninja Warriorhoz képest, de nem olyan veszélyesen, és annyira stabilan hozta az első hat rész a 0.21-0.22-at, hogy meglep ez a döntés. Ez még nem lehet olyan gáz egy olcsó realitytől, a Mr. Robotnak is pont ennyi volt a 3. évados átlaga, és a Colony is csak egy hajszállal volt jobb, a Falling Water meg messze elmarad tőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz