login |

A The Walking Dead showrunnerje imádkozik

2018. 04. 11. 20:25 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: a hét dumája,

Ritka, amikor Scott Gimple, a The Walking Dead távozó showrunnerje ennyire kitárulkozik, de látszik, hogy hisz benne, hogy a szezon zárása elégedettségre fog okot adni a nézők számára – és Norman Reedus is valami hasonlót mondott. Érdekes ez a megfogalmazás, mert ebből lehet következtetni arra, hogy mi fog történni. Vagy, ha más nem, akkor arra, hogy mi nem történhet meg.

We will see a resolution of the war. It might not be what people are expecting. It might not be what some of the characters even want. But it is a conclusion, and they have to deal with its aftermath.
I pray to God that they are satisfied, I really hope they are. It is a war. There are casualties along the way, and it is incredibly tough business. But it only shows just how deeply connected these characters are and how their fates are tied together, even if some of them don’t want them to be.
I would never tell the audience that it was safe to exhale. It is a devastating world that these characters live in, but there is still beauty and hope.

6 hozzászólás Ne habozz!

seven - 2018. 04. 11. 23:14

hahahaha
szóval nem fog senki lényeges meghalni.

Kissur - 2018. 04. 12. 01:02

Negan túléli, és megnyugodhatunk, minden karakterünk túléli. Rick és Negan az utolsó lövés/ütés előtt békét kötnek. Juhééé! Ja mégsem… Uncsi!

Kol - 2018. 04. 12. 09:46

Biztos, hogy nem merik Negant megölni, és jól is van ez így :D

winnie - 2018. 04. 12. 09:59

én rögtön arra gondoltam, hogy ezért imádkozik, mert ugye a többség azt várja, hogy kerüljön sor rá, de ők meg carl levelével abszolút nem ennek készítették elő a terepet. a kérdés marad az, hogy az életben hagyásával hogy oldják meg, hogy ne legyen repetitív a sorozat.

szocsika - 2018. 04. 12. 12:38

winnie
” a kérdés marad az, hogy az életben hagyásával hogy oldják meg, hogy ne legyen repetitív a sorozat.” ezen jót röhögtem, mert lassan a szótárakban a repetitív magyarázatánál az van, hogy lásd: TWD s04-s08. LOL.

winnie - 2018. 04. 12. 13:06

szocsika: én nem fogom védeni a twd-t, de sz s4-től s8-igra gondolsz, vagy az s4-re és az s8-ra? ha utóbbira, bár gőzöm sincs, hogy akkor mi volt, de 4 év belefér, ha előbbire, akkor meg minden volt, csak nem repetitív. az biztos, hogy a kormányzó hajazhatott a mostani szezonra, de 8 évad alatt 2 főboss ellenség belefér, azonban a 4. és 5. évados vándorlás, majd az 5. és 6. évados letelepedés és belső harcok, majd a külső fenyegetés pont a repetitvitás ellentéte, ha a big picture-t nézzük. tényleg voltak változások. pár ideiglenes hely után és sok mászkálást követően letelepedtek. a gond most van, mert nyilván nem indulhatnak el, és a letelepedés sztorijainál kilőtték a big bad-et.

a lényeg, hogy az biztos, hogy ha a 7. évad arról szólt, hogy rick + söpredék vs negan + söpredék, és a 8. évad is erről szólt, akkor a 9. évad nem erről fog szólni, báltoztatnak a status quo-n. ez “mérget lehet venni rá”-dolog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz