login |

Délelőtti videó 4.: Carter

2018. 04. 13. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Szombaton Vasárnap indul az AXN-en Jerry O’Connell vicces krimije, a Carter, ami elvileg már elindult pár hete odakint, de én nem nagyon láttam eddig sehol, szóval remélhetőleg az AXN Player-re is felkerül majd és írhatunk róla. A tovább mögött a magyar promó.

4 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 04. 13. 14:05

Látom nem akarnak leszokni a Castle másolásáról. :D
Még a címe is szinte ugyan az. Nem beszélve a sztoriról.

winnie - 2018. 04. 13. 14:48

miért nem a grinder, ami egy tévés ügyvédről szólt, aki ügyvédkedni kezd? miért nem a ryan hansen solves crime, ami egy krimiszínészről szól, aki nyomozni kezd? miért nem valami klasszikus? fogsz egy random közepes krimit, és azt kiáltod ki elődnek? miért nem a CSI-t, amikor abban is nyomoznak és köztudottan az volt az első nyomozós sorozat? és, ha pár barátról szól a sorozat, akkor az mit másol? a jóbarátokat vagy az előtte készült több száz sorozatot? és ha egy családi cégről, akkor a dallast? ha egy szuperhős van benne, akkor a blade: the series-t, mint az arrow? csak azért, mert volt korábban egy olyan sorozat, amiben…, mi is a közös pont, egy külsős férfi és egy rendőrnő nyomoz?

ne vicceskedjünk:) eleve nem értem, hogy mióta hivatkozási alap a castle? mintha előtte nem lett volna tucatnyi másik. de ha már castle, akkor az nem a gyilkos sorokat másolja, ahol valóban egy krimiíró nyomozott? segítek: nem azt másolja, csak van bennük közös pont.

itt is: teljesen más az alapsztori, teljesen mások az ügyek, teljesen mások a karakterek, teljesen más emberek (mármint funkciót tekintve – nincs lány, vagy másik zsaru vagy halottkém, vagy rendőrfőnök) az állandó szereplők. van egy vagy két azonosság, és ezer különbség, és másolás?

:DD

Aldo - 2018. 04. 16. 06:21

Ennyi erővel a 2001-es Kamuzsaru című Leslie Nielsen-film koppintása is lehetne, ha már Castle másolatról beszélünk.

winnie - 2018. 04. 16. 07:41

hahh! milyen igaz!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz