login |

Hírpéntek – Jessica Jones 3. évad! Silicon Valley 6. évad!

2018. 04. 13. 09:05 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Holnapi magyar tévés premier: Gomorra 3. évad, Ash vs. Evil Dead 3. évad
 • Premier: America Inside Out S1 + Finálé: Innocent S1, Pandora’s Box S1, Black Card Revoked S1, BET’s Mancave S1, The Rundown with Robin Thede S1, Music City S1
 • Teljes évados premier: Bosch S4 (Amazon, nálunk nem (még az S3 sem elérhető…) – vendégblogger?), Lost in Space S1 (Netflix), Chef’s Table: Pastry S1 (Netflix), The Magic School Bus Rides Again S2 (Netflix), All or Nothing: The Michigan Wolverines S1 (Amazon)
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.22 Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 21) 21. évad (folytatás)
 • Magyar tévés premier – HBO: 05.03 A végcél: Oroszország (Destino Rusia) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 04.15 A Thunderman család (The Thundermans) 4. évad (folytatás)
 • A BBC nemsokára új Hercule Poirot-t fog bemutatni, hintette el Sarah Phelps, aki az Ordeal By Innocence-adaptációja után egy olyan Agatha Christie-darabot fog írni, amiben a belga nyomozó is szerepel. Az író elmondta, hogy még nem olvasott és nem is látott Poirot-történetet, szóval abból kell majd kiindulnia, hogy ki is ez a karakter.
 • Na, ki szerezte meg az az Isaac Asimov-féle The Foundation-ből (itthon: Az Alapítványitt a hivatalos tartalom) tervezett tévésorozat jogait? Az Apple! Nyáron írtuk, hogy a jogokat a Skydance Television vette meg, és David S. Goyer, valamint Josh Friedman elkezdte fejleszteni a pilotszkriptet. A Galaktikus Birodalom fennhatósága alatt játszódó sztorit most nem írom le, a kulcsfigura a pszichohistória nagy tudósa, aki a jövőbe lát és látja a birodalom összeomlását és ezt a tudást próbálja megörökíteni, hátha megmentheti vele az emberiséget.
 • Minden jel arra mutat, hogy a Mad About You lesz a következő klasszikus szitkom, amit felélesztenek. Decemberben már írtuk, hogy minden szándék megvan rá, most pedig aláírt a Sony stúdióhoz a két főszereplő (Helen Hunt és Paul Reiser), valamint a készítő, Danny Jacobson. A történet arról szólna, ahogy a két főhős feldolgozza azt, hogy 17 éves lányuk kirepült a családi fészekből, hiszen főiskolára megy.
 • 04.23-án újabb főműsoridős Carpool Karaoke-s Late Late Show-különkiadás lesz a CBS-en, amiben egy új Crosswalk The Musical is belefér, plusz best of válogatás. A címe The Late Late Show Carpool Karaoke Primetime Special 2018 lesz.
 • A bíróság kihajította Olivia de Havilland keresetét, amit a FEUD: Bette and Joan ellen nyújtott be.
 • Az Amazon Prime bevásárolta magának a The Crossing-ot és a Cloak and Dagger-t, de ahogy nézem, ez a deal ránk nem vonatkozik, csak pár nagyobb európai országra. Ettől még lehet, hogy előfizetéssel az országok webes felületén elérhetőek lesznek a sorozatok.
 • A Roseanne premierje nem elég, hogy majdnem 19M nézőt hozott, de a 3 napos utónézések során tovább 6,7M-t is, aminél nagyobb DVR-növekedést még egy sorozat sem ért el. Soha.
 • A Trial & Error 2. évadja 07.19-én érkezik az NBC-re.
 • A Netflix berendelte a Jessica Jones 3. évadját.
 • Az HBO berendelte a Silicon Valley 6. évadját.
 • Seth Green, a Robot Chicken készítője beszél a The Walking Dead-es különkiadás kapcsán a kihívásokról.
 • Max Mutchnick és David Kohan, a Will & Grace készítői beszélnek a fináléról. Itt is.
 • Susan Sarandon (Sam) a Ray Donovan 6. évadjára is marad állandó szereplő, szóval követi a főhőst New York-ba.
 • Az Aranyélet 3. évad vendégszereplői: Fullajtár Andrea, Bakonyi Csilla, Borovics Tamás + visszatér Rajkai Zoltán, Végh Zsolt, Danis Lídia, Fekete-Lovas Zsolt, Hevér Gábor, Trill Zsolt.
 • Interjú: Zach Braff (Alex – Alex, Inc.), Doug Liman (az Impulse rendezője), Sera Gamble (a The Magicians készítője), Jenna Fischer és Oliver Hudson (Lena és Martin – Splitting Up Together),
 • A Showder Klub idei szezonjában ismét szerepelni fog Szupkay Viktor, Kormos Anett és Fábry Sándor
 • Új sorozat: Flack – Pop TV / UKTV, 6 rész, angol, készítő: Oliver Lansley, rendező: Peter Cattaneo, főszereplő: Anna Paquin, Genevieve Angelson, Lydia Wilson, egy London-ban élő amerikai PR-os, akinek az a feladata, hogy a médiában keletkezett balhékat elsimítsa kiemelt ügyfelei számára. Azonban hiába profi hősünk munkájában, saját életét folyton szabotálja.
 • Pilotszkript: Forte – FOX, készítő: Justin Lo – a latin-amerikai Cumbia Ninja alapján, természetfölötti zenés szappan, ami egy misztikus Miami-ban játszódik, ahol mágikus lények évtizedek óta élnek titokban az emberek között. A történet középpontjában két rivális éjszakai klub van, és a sorozat bemutatja a töredezett amerikai társadalmat a viszonzatlan szerelmen, a kapzsiság veszélyein és a zene erején keresztül.
 • A CBS néhány helyi csatornáján Face The Truth címmel konfliktusfeloldó talkshow indul Vivica A. Fox műsorvezetésével.
 • Caroline & Friends címmel Caroline Rhea műsorvezetésével családbarát vírusvideó kommentáló és kibeszélő műsor indul a GSN-en.

17 hozzászólás Ne habozz!

Stuffy - 2018. 04. 13. 09:14

Jessica Jones 2.évad van írva a hírben:) és w7:)

wickee - 2018. 04. 13. 09:15

amazon.co.uk-n nézhető a The Crossing, de a Cloak And Daggerre egyelőre találatot se ad.

winnie - 2018. 04. 13. 09:35

wickee: az majd júniusban.

stuffy: tudom, még vagy 10 berendelős hír áll sorba, jön az is:)

wickee - 2018. 04. 13. 09:42

Igen azt tudom, de attól még találat lehetne rá. Netflixen is néha hónapokkal előbb hozzá lehet adni a watch listen a dolgokat. Ezek szerint Amazonnál nem így működik.

winnie - 2018. 04. 13. 09:46

igen, tényleg, a jack ryan is már elég régóta ott van a prime kínálatában.

Kati néni - 2018. 04. 13. 13:18

David Suchet = Poirot. Kenneth Branagh is kuka.
Érdekes, hogy Miss Marple-ként bárkit tudok kedvelni (kivéve Margaret Rutherfordot).
Mondjuk úgy megnézném Poirot, ha “vérfrissítik”, mint a Cumberbatch-Sherlockot.

winnie - 2018. 04. 13. 13:54

Kati néni: akinél a mennyiség győz a minőség felett, annál biztos:) de viccen kívül, nem sok olyan embert találni, akinél nem így lenne, hiszen míg mások 1-2-3 órát voltak poirot-k, ő 50-100-at. innentől kezdve mindegy, hogy ki milyen.

személy szerint nekem az eddigi 5 vagy 6 poirot egyikével sem volt bajom, akiket láttam, de erről szerintem már kommenteltünk. ha választani lehet, akkor ustinov (nálam ő volt az első, ez is sokat jelent), de branagh is jó volt, mindegyikükben volt valami rá utaló, jellegzetes.

mSO - 2018. 04. 13. 14:55

A Jessica Jones-nál remélem, javuló lesz az irány, mert ez a 2. eléggé lefelé ívelt, a végét már csak áttekergettem.

winnie - 2018. 04. 13. 15:29

mso: igen, ez az, ami teljesen lutri, és nem is tudom, hogy ilyenkor mit érdemes tenni, de ezért is tértem át a mostani filozófiámra, amit használok egy ideje. mivel teljesen kiszámíthatatlan, hogy jobb lesz-e, vagy lefelé fog ívelni, ha elérek egy nagyon válóokot jelentő pontig, akkor inkább kaszálok, és vissza sem nézek egy ideig. úgyis nehéz elengedni valamit, szóval, ha sikerül, sikernek könyvelem el, és inkább sose tudjam meg, hogy bejött volna a folytatás, mintsem, hogy folytassam és ne jöjjön be.

de érdekelne, hogy más mit csinál ilyenkor? azon kívül, hogy kivár és véleményeket olvas, mert azok sem számítanak biztosítéknak. mert tényleg simán benne van, főleg a szezonos sztoriknál, hogy elsül az írók keze.

Legtornasz - 2018. 04. 13. 16:39

“A Netflix berendelte a Jessica Jones 3. évadját.”

Tényleg nem tudják, mire költsék a pénzüket. Az 1.-t szerettem, a 2. évad rémesen rossz volt.

Kati néni - 2018. 04. 13. 19:20

Winnie, de öregszem és nem megy. Suchet könyve is megvásárolásra kerult, a Poirot és én. Tennant meg Smith után nekem nem igaz doktor Capaldi. Pedig én vagyok az, aki egy sztori negy-öt verzióját is megnézi, mert kíváncsi a különböző interpretációkra (pl. Marimar – Lá Venganza – Vadmacska – Maricrúz, a három Broen stb.).

kulup - 2018. 04. 13. 20:22

Az alapítványra kíváncsi leszek, de nekem tuti csalódàs lesz. A könyveket többször is olvastam, ahhoz képest csak rosszabb lehet. Elképzelni nem tudom, hogy lehet ezt megfilmesíteni.

kiskiraly - 2018. 04. 13. 21:39

Lényegében be van rendelve a A mi kis falunk 3. évada

– Az év eddigi részének legnagyobb nézettségi sikerét A mi kis falunk hozta. Megrendeltétek a harmadik évadot?

– Nem hiszem, hogy sokat kéne ezen gondolkodni a második szezon teljesítménye után.

Interjú Kolosi Péterrel:
https://www.mmonline.hu/cikk/kielezettebb-kuzdelem-interju-kolosi-peterrel/

kiskiraly - 2018. 04. 14. 11:19
kiskiraly - 2018. 04. 14. 13:01

A Antenna Group görög médiacég (délkelet európában vannak média érdekeltségeik) egy 12 részes sorozatot fog gyártani, amely az albán maffiáról szól.

Besa [magyarul kb hit, becsületszó]

Berendelő csatornák:
PRVA (szerb), RTL (horvát), Planet TV (szlovén)

A főszereplő egy kis üzletet vezet Belgrádban, de szerencsétlenségére autóbalesetet szenved és meghal egy fiatal nő, aki amúgy helyi maffiavezér lánya volt.

Vezető író: Tony Jordan (Eastenders, Hustle)

https://tbivision.com/2018/04/03/antenna-tony-jordan-team-for-albanian-mafia-thriller/

kiskiraly - 2018. 04. 14. 13:25

Új focis dokumentumsorozat: Six Dreams.

Hat focival foglalkozó sembert (játékos edző) mutat be a spanyol bajnokságban 2017/2018-as idényből.

Saul Niguez (Atletico Madrid)
Inaki Williams (Atlectic Bilbao)
Andres Guardado (Real Betis)
Amaia Gorostiza (SD Eibar elnöke)
Quique Carcel (Girona FC sports director)
Eduardo Berrizo (a FC Sevilla ex-vezetőedzője)

Premier 2018-ban az Amazon Prime-on

http://variety.com/2018/digital/global/amazon-prime-mediapro-la-liga-six-dreams-1202718171/

kiskiraly - 2018. 04. 14. 21:01

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz