login |

3 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 04. 16. 12:11

Úgy tűnik én egyedül reménykedtem abban, ahogy Anger Zsolt lesz ismét Morgan hangja. :/

Lindus - 2018. 04. 16. 15:26

Ha más lesz a magyar hangja, akkor esküszöm, hogy most már egyszer tényleg elmegyek a magyar szinkronhoz és jól odacsapok :D Kezdem unni, hogy ennyire nem figyelnek arra, hogy kinek ki a magyar hangja évek óta. :(

Egyébként úgy érzem, hogy ha a FTWD-ből TWD-et csinálnak akkor nem fogom nézni. A Fear évmilliókkal jobb, mint az anyasorozat. Azt akkor kaszáltam, mikor Negan bekerült. Annyi embertelen erőszak volt már benne, hogy az egy kicsit sok volt már. Remélem, hogy a Fear nem akar ebbe az irányba elmenni. Itt még egyelőre a túlélés a fő szál, nem pedig az aktuális ellenség. És a szereplők is sokkal szerethetőbbek és szimpatikusabbak.

Eddig annyira vártam már az új részt, de így, hogy Morgan lesz a főszereplője és a többiek nem is lesznek benne, már nem is érdekel. Nem igazán értem, hogy ki ez a Morgan, hogy ennyi figyelmet kell neki szentelni? Ő pont nem hiányzott a Fear-be. Na mindegy.

winnie - 2018. 04. 16. 16:01

lindus: a 4×02-ben már helyreáll az egyensúly, de tekints úgy morganre, hogy nézőket hozhat, és a sorozat élettartamát meghosszabbíthatja. legalábbis ez a szándék.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz