login |

Emlékeztető: A specialista 1. évad

2018. 04. 16. 18:15 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, ,

Ma. 21:00. COOL. The Sniffer / Nyjuhacs – 1×01 (pilotkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Ukrajna egyik legmenőbb exportcikke 3 évad, 60 ország (ennyit írnak, bár lehet, hogy a Netflix-es jelenlét miatt) és egy japán feldolgozás után a hazai tévébe is megérkezett. A szuperszaglással rendelkező nyomozóról szóló krimiről a kritikánkban minden fontosat leírtunk, de itt a hivatalos magyar szinopszis is, ha az megbízhatóbb lenne:

Viktor, a rendőrségi nyomozó barátját mindenki csak úgy ismeri: Szimat. A férfi ugyanis egyedülálló tulajdonsággal bír: szuperérzékeny szaglása van. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai is – a szagok számára mindent elmondanak. Képessége miatt a rendőrség is hozzá fordul a legbonyolultabb bűncselekmények kapcsán. Az alvilág is tudja: ahol Szimat megjelenik, a bűnöst csak egy szippantás választja el a leleplezéstől.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lajos67 - 2018. 04. 16. 19:02

Ha Vastag Tomi a főszereplő, akkor csak nézni kéne…

Samu - 2018. 04. 17. 09:16

Ő Tim Roth ukrán féltestvére?

Réta - 2018. 04. 20. 17:52

Elfogott a nosztalgia a Kántor nyomoz sorozat után. Milyen kár, hogy egy aranyos kutya helyett csak egy mogorva nyomozót kapunk. Kíváncsi vagyok, hogy a főhős használja-e másra is a szaglását. Egy ilyen érzékeny orral például parfümöt is lehetne kreálni.

Sawyer - 2018. 04. 27. 17:08

A pilot első fele nagyon bejött, aztán szétesett. Sokkal szimpatikusabb ez a fickó, mint House vagy a mentalista, csak a családi szál húzza le. A gondom, és a folytatásra nem is vagyok kíváncsi, hogy hiába az érdekes képesség, a sztori már a rész második felében ellaposodik, a sok idegen névről nem is beszélve. Pontot nem adok, mert nem jutottam a rész végére, de ha a kreatív oldalát nézzük, elég egyedi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz