login |

Legends of Tomorrow: vége a 3. évadnak

2018. 04. 18. 14:50 - Írta: superpityu

31 hozzászólás | kategória: 2017/18 finálék, kritika,

…today is the day we’re earn the name Legends! Now, how we sneak out the back?

Nem is tudom, milyen jelzőt használjak már a Legends of Tomorrow 3. szezonjára, mert amit ettől a sorozattól idén kaptunk arra nem hiszem, hogy sokan számítottunk, hiába volt már a 2. évad is hatalmas előrelépés a béna elsőhöz képest.

Egyszerűen hatalmas szórakozás lett a LoT-ból, és pont ez az, amiből szerintem nagyon híján vannak a képregényes sorozatok. Hogy önfeledt módon szórakoztatóak legyenek. Erre itt van ez a széria, ahová összeeresztettek egy csomó, valljuk meg, nem túl jó mellékszereplőt az anyasorozatokból, és olyan kalandokba keverednek, hogy minden héten elismerően tudtam csettinteni a látottak után.

Persze látom én is, hogy olyan logikai bukfencek vannak benne, amiken máshol biztosan felháborodnék, itt viszont könnyedén át tudok lendülni az esetleges paradoxonokon. Nagyon furcsa helyzet ez, mert érzem, hogy nem a több a sorozat egy 7/10-nél, de messze többnek érződik az élmény az írás, a kreatív ötletek és a karakterek miatt.

Mert amikor a történet kicsit megbotlik, akkor bizony a Waverider csapata simán elviszi a hátán a sorozatot. Mindenkinek meg lett a helye a tímben, és idén rengeteg mellékszereplő is bemutatkozott, akikkel valószínűleg számolni kell később is.

A CW-sorozatok rákfenéje egyértelműen szerelmi szálak létezése és kezelésének mikéntje, és mivel itt egy csomó egyenrangú karakterről van szó, így kicsit mindig aggódtam azon, hogy mennyire jól tudják kezelni az ilyen szálakat. Persze az első évadban még ebbe is beletört a bicskájuk, addig itt a 3. évadra nagyon jól adagolták.

A sorozat drámaibb szálát egyértelműen Amaya és Nate kapcsolata adta, akik eszméletlenül jól működtek együtt, mégis minden jelenetükben van egy kis szomorúság hiszen tudjuk, hogy nem lesz a kapcsolatuk sosem boldog happyend. Ettől függetlenül imádnivaló mindkét karakter, sőt Nate egyértelműen az egyik húzókarakterré nőtte ki magát idén.

Persze a többiekkel is próbálkoztak, Ray csajozása kimondottan bejött, az már csak hab a tortán, hogy a kiszemeltjét pont a felesége játszotta. Sara is belekóstolt egy kicsit a magánéletbe, és a fináléban még Zari is kapott kissé furcsa vibrálásokat Jonah Hex-től.

– The rest of us are just…
– Losers. That’s why Rip picked us, Snart, the professor, the stupid hawk-flying-chicken people.

De mitől is szeretem igazán a Legends of Tomorrow-t? Egyértelműen nagyon jól áll a sorozatnak, hogy nem vehető komolyan, sőt önmagát sem veszi komolyan. Persze ezzel együtt beleírják a készítők magukat idétlen helyzetekbe, amelyeket nem biztos, hogy máshol képes lennék ennyire elnézni.

Viszont itt vagyunk a 3. évados kaland után és nem emlékszem, hogy utáltam volna bármelyik percét is ennek a szezonnak. Pedig idén is volt egy csomó idióta húzásuk, és furcsának tűnő megoldásuk. Csak a teljesség igénye nélkül voltak idén rómaiak, vikingek, kalózok a Bermuda háromszögnél, Trójai Szép Heléna, furcsa jövőkép klónokkal, egy idétlen plüssfigura istenítése, ráadásul rengeteg okkult cuccal és Constantine-nal is foglalkoztak idén, ami meglepetésre jól állt a sorozatnak.

Arra viszont nem számítottam, hogy ezt a rengeteg őrületet képesek lesznek egy fináléban olyan gyönyörűen összecsavarni, hogy messze felülmúlják az elvárásaimat. Mert emberek, amit itt a végső összecsapásban kaptunk arra egyszerűen szavak sincsenek.

Amíg a The Flash-ben Barry-nek mindig le kell köröznie az ellenfeleit, az Arrow-ban pedig Olivernek kell betartania az adott ígéreteit, Kara-nak meg ugyanannak az inspirációnak kell lennie, amire National City-nek szüksége van a Supergirl-ben, addig a LoT defektes szereplői minden komolyságot félretéve lehozták az Arrowverse legabszurdabb csatajelenetét, amin még most hangosan tudok röhögni.

Így kell ezt, pedig ezzel képesek lettek volna súrolni a gagyiság határát, de nem egyszerűen nem tudtak idén hibázni, hiába tiszta őrület az egész. De menjünk a spoilerekkel a tovább mögé.

Őszintén szólva az okkult cuccoktól nem voltam sosem elszállva, itt sem örültem, hogy az ellenség egy démon lett, de igazából maga a főgonosz nem sokat adott a sorozathoz. De tényleg, azon kívül, hogy halomra emlegették a nevét nem igazán kavart sok vizet. Kivéve John Noble brutálisan kemény cameóját, na az megért mindent.

Persze cserébe Damien Darkh kavarte a szart a feltámasztása után, de valami hihetetlen, amit ezzel a fickóval csináltak. Ugye az Arrow talán legidegesítőbb főgonoszából tavaly sikeresen egy izgalmasabb, érdekesebb figurát kreáltak a LoT írói. Mivel elengedni úgy tűnik, nem akarták, így idén még tovább építették a karakterét. Igaz, a gonoszok oldalán kezdte, de a lánya miatt várható húzás volt, hogy odakerül Sara-ék mellé.

Szerintem ebben van a sorozat nagyon nagy pozitívuma, hogy fogják például Darkh karakterét, kicsit lágyítanak rajta, és odarakják egy csomó olyan karakter mellé, akik utálják. Ezzel pedig elintézik, hogy aggódjunk egy ilyen suttyóért, mert valami hihetetlen kémiája van a szereplőkkel. A verekedős jelenete Nate-tel konkrétan sírvaröhögős, ahogy az is, amikor elrabolták Nora-val Ray-t.

Kicsit még időznék a gonoszok oldalán mert tényleg nagyon király volt, ahogy építették őket. Nora a háttérsztorival simán kedvelhetővé vált, és tényleg sajnáltam volna, ha Mallus kinyírja. Bár annak sem örültem túlzottan, hogy az apja feláldozta magát érte.

Kuasa pedig teljes meglepetés. Nagyon nem kedveltem az elején, viszont a halála érzékeny pontja volt a sorozatnak. Amaya történetének talán eddigi csúcspontját vele érték el. Arra pedig mindenképpen kíváncsi vagyok, hogy miként változik az Arrowverse a Zambézi változás miatt. Hiszen Kuasa pozitív karakterré vált az események hatására és meg sem halt, szóval azért látni, hogy itt egy hatalmas paradoxonnal van dolgunk.

A finálé pedig képes volt összegyúrni az egész évados őrületet. Miközben Rip egy érzékenyebb búcsú után feláldozta magát a csapatért. Szép keretet kapott a karakter, de kár lett volna tovább húzni vele akármit is, sokkal jobban működtek a karakterek, amikor távol volt.

Szóval a fináléra visszatért egy csomó vendégszereplő az évadból. Akkora fan service volt az egész epizód, hogy nem hittem, hogy képesek lesznek valami jó véget adni a Mallus-os dolognak. Talán ezen gondolkozhattak a készítők is, mert a legutolsó harcjelenetre nincsenek szavak. Beebo, emberek, egy óriás Beebo volt az, amivel Mallus-nak össze kellett csapnia!

Are we making a baby?

Innentől pedig engem baromira nem érdekelt, hogy mennyire gagyi a CGI, vagy mennyire idétlen megoldás ez, de basszus talán sosem röhögtem végig csatajelenetet. Ez annyira jellemzően furcsa húzás volt a sorozattól, ami miatt csak imádni tudom az egészet.

Amaya ismét visszatért 1942-be, viszont korántsem érzem, hogy végeztek volna a karakterrel. Szép ívet kapott, én rettenetesen megkedveltem, és kell a csapatba egy ilyen józan eszű karakter is. Viszont az, hogy 1992-ben nem emlékezett Nate-re és most a búcsúnál nem volt memóriatörlés, nekem kicsit sántít.

Talán látjuk még és valami Nate-tel fog történni, ami miatt törölni fogják az emlékeit a Waverider-es időszakáról. Mert szerintem erre játszanak ezzel a nyitottabb búcsúpillanattal.

Jövőre pedig jöhet a folytatás Constantine közreműködésével, hiszen nem csak Mallus szabadult ki, hanem valami más is. Ja, és Ava is állandó tag lesz.

Mindenesetre azt hiszem, hogy a Legends of Tomorrow bizonyította, hogy nem kell minden DC-sorozatnak nyakig gázolnia a sötétségen és a letargiában. Lehet valami eszméletlen jó dolgot is létrehozni, anélkül, hogy a legismertebb képregényes karaktereket is bevetnék. Csak győzzük kivárni a folytatást.

31 hozzászólás Ne habozz!

jesustomer - 2018. 04. 10. 06:40

Édes istenem mit leműveltek a fináléban..
Ehhez azért nagyon elborultnak kell lenni.
Viszont most már kezd kifújni a dolog, a 2. évad jobb volt a reverse flash miatt, sokkal jobb ellenfelek voltak, mégse voltak istenek mint ez a nem is tudom micsoda.

Adam - 2018. 04. 10. 08:32

Nagyon utálom az egész okkult szálat / Constantine miatt fogom kb skippelni a következő évadot.

De ez a finálé. Hangosan könnyezve röhögtem. Óriási volt. Le a kalappal hogy meghúzták.

heidfeld - 2018. 04. 10. 09:42

Misztikum, démonok kezdenek fárasztani. Másfajta ellenségek is lehetnének az múltban.
Finálé viszont fokozottan elborult volt. Óriási dumák voltak, biztos elsiklottam sok felett, de majd ismét megnézem.
Nagyon kreatív ötletek vannak. Ahogy megküzdöttek a gonosszal:D:D
Kicsúsztam a fotelből, Úgy nevettem.
Ssoha rosszabb finálét!

KennyVice - 2018. 04. 10. 11:18

Ez valami hatalmas évadzáró volt és még csak a CW-s sorozatokra jellemző nyáltengeres részek sem voltak elnyújtva. Soha rosszabb részt. :)

Comedian - 2018. 04. 10. 17:21

Eszméletlen ez a sorozat. Iszonyatos borulások vannak benne. Nem tudom mit szívnak a készítők, de tartsák meg jó szokásaikat. Az a végharc…még mindig röhögök, ha eszembe jut.

DarkEagle - 2018. 04. 10. 17:48

Na, erre mondják, hogy zseniális. Én komolyan nem sejtettem, hogy a végső harc egy Beeboo vs Mallus harc lesz. :D Én nem tudom mit szednek az írók de remélem jövőre is folytatják.

Én nagyon örülök Constantine-nak és a misztikus szálnak. És ha az írók ezt a stílust folytatják akkor igazából bármit csinálhatnak amíg szórakoztató a sorozat. Mert valljuk be, az idei évadból nem tudnék egy rossz részt sem mondani. Talán csak a crossover ment az agyamra. Ott jött ki nagyon hogy ott a LOT írói nem nagyon kreatívkodhattak.

Amúgy megint ezek az egysorosak Micktől te jó isten.

– “Are we making a baby?”
ez mehet is a hét idézetei közé. De ezen sírtam talán a legjobban.
– “That’s why Rip picked us… Snart, the Professor, those stupid hawk flying-chicken people.”

Ez nagyon durva önkritika volt szerintem. :D

És az is tetszett hogy végül Nora megmenekült és Darkh vette át a helyét. És tényleg hatalmas pacsi hogy a drámázást nem húzták el. Soha ennél rosszabb évadot.

LaCRossE - 2018. 04. 10. 17:49

Minden rész után az jut eszembe, hogy ezek elmebetegek, a finálé sem volt kivétel. Beebo VS Mallus (Malice), hát ez kész.

DJackson - 2018. 04. 10. 19:51

Édes istenem, már tudom milyen lehet LDS-n sorozatot nézni! :D Az biztos, hogy ezt azon írták! Sejtettem, hogy elborult lesz, de erre nem voltam felkészülve! :D
Amikor megidézték a warriort, biztos voltam benne, hogy Nate betépve Voltron formájában fogja életre kelteni, erre… Őszintén nem tudom mikor szakadtam utoljára ennyit a röhögéstől!

Kár Darkh-ért, a legjobb gonosszá nőtte ki magát, szép ívet futott be. Rip hiánya viszont nagyon fel se fog tűnni. Nehéz lesz überelni ezt az évadot, de ahogy a mondás tartja: in LOT we trust!

Az első évad után gátlástalanul lemásolták a Marvel formuláját és még fejlesztettek is rajta. Tanítani lehetne, ahogy zsonglőrködnek a drámai és az elborult pillanatokkal. Az egész évadot egy b kategóriás, betépett bosszúállók: totem wars ként jellemezném. Még, több részt akarok!

Szaby59 - 2018. 04. 10. 20:14

Tetszett is, meg nem is. Egész évadban be voltak szarva Mallustól aztán a fináléban szinte szövege sem volt és elég semmilyen módon lett elintézve. Jót tettek a sorozatnak az elmebeteg ötletek, de azért egy bizonyos szintet tartani kéne ha már a főszálról van szó. Ezzel az óriás plüss Beebóval mint a főszál lezárása nálam átestek a gagyi kategóriába.

VvD - 2018. 04. 10. 21:05

Nehéz szavakba önteni mit érzek a finálé után. Mint azt közvetlenül felettem írták, ez az oriás plüss beebo már tényleg átment gagyiba. Oké, értem én, hogy poénkodni akartak, de ez már picit túl sok volt szerintem.

Azonban még így is rohadt jól szórakoztam :) Azok a dumák bazz… sírva röhögtem néhol
Sara hősies monológja, aztán “na akkor hogy slisszolunk ki innen hátul?”
“When I said Aruba, I only meant me, not all of you!”
Amikor Damian odahajol, hogy ő is szeretné tudni a tervet :D

Mondjuk kár, hogy Nate nem volt túlságosan bedrogozva. A múltkori drogos rész jobb volt :)

Illetve nagyon örülök most Constantine-nak, alig várom már az új évadot vele. Nagyon tetszik a karakter. A misztikumból mondjuk már nekem is kicsit elég, de ha tartja ezt a szintet a LoT a 4. évadban is akkor semmi baj nem lesz.
És ahogyan a többiek is írták, az írók nagyon durván be vannak szívva szerintem, kb 1 éve :)

Edrick - 2018. 04. 10. 23:21

Én nem tudok mást mondani nagyon, mint amit előttem leírtatok. Rip kiszállása nekem tetszett még, bár kicsit gyorsan lett elintézve, de szép volt. És akkor gondolom, így jön Ava “helyette” full-timeban, ha Rip ezzel végleg kiszállt.
A démonos vonal engem sem vonz túlzottan, de bízom bennük, hogy tartják ezt a stílust, és akkor nem lesz gond. (“Worst orgy ever” :DD )

BalinT55 - 2018. 04. 11. 13:01

Nemtudom ti hogy vagytok vele de engem annyira idegesít ahogy Zari használja a totemet az elmúlt pár részben, megérinti és épphogy kis lazán felemeli a két kezét ilyen hülye módon legalább lökne rajta egy kicsit vagy bármi :D nem nehéz elképzelni hogy tornádó jön a kezedből, nekünk már 6 évesen ment :D


Na így rész végére, egyszerűen imádom ezt a sorozatot :D Beebonál szakadtam, az meg hogy Arubán nyaralás közbe Constantine ledob hozzájuk egy sárkányfejet meg már nem is meglepetés :D Lets go 4. évad!

Alexejevic - 2018. 04. 11. 20:45

Beteg… Csak ennyi… Betegen zseniális:D:D:D

heidfeld - 2018. 04. 12. 07:36

Tényleg Nate a legnagyobb…Ahogy reagált, Darhk belépésekor a kocsmába:D:D
Mintha a másik Darhk “nagy humanista” lenne, pedig tömegeket gyilkolt le…
Sok őrültség van benne, de nagyon működik.

A. - 2018. 04. 12. 09:30

Hát ez megint nagyon jó volt. Joss Whedon tudott ilyen feelgod sorozatokat csinálni a Buffyval és az Angellel utoljára, és ennél nagyobb dícséretet nem tudnék mondani.
A madáremberek kiosztása nagyon ütött:)

Mate4182 - 2018. 04. 13. 19:36

Elobb futottam bele a Beeboos kommentekbe mint hogy megnezzem a reszt, es kicsit aggodtam is hogy igy hallomasbol tenyleg gagyi megoldasnak tunt, de amikor lattam rajottem hogy baromsag.
Tokeletes volt.
Igazi Legends of tomorrow zaroepizodhoz illo bunyot nyomtak le Mallussal (most Mallus vagy Mallice? :D )

Kulon orulok hogy nem eroltettek hosszutavon a totemeket a tobbieknel (egyedul Rorynal maradhatott volna szerintem)

A tengerpartos resznel en nem is a sarkanyon rohogtem fel, hanem a Constantinenak oltozott Garyn :D :D

Es a ,,worst orgy ever” mehetne a honap idezetebe is (de hetibe mindenkepp)

cdman - 2018. 04. 14. 00:23

Jó volt a rész! Kár hogy nem huszonkét részt kap egy évad. Szerintem simán belefért volna még négy rész és nem kellett volna mindent egy epizódba belezsúfolni.

Yamagato - 2018. 04. 14. 11:10

Ez a finálé (ahogy az egész évad) ZSENIÁLIS volt! A rész címe alapján amikor mondták, hogy egy lényt kell létrehozni, tudtam hogy Beebo lesz az (bár Kroenenbaby is mekkora volt már!)A végső harc közben Mallus-al csorogtak a könnyeim a nevetéstől.

RIP-ért kár, kapitánynak annó borzalmas volt, de visszatérőként működött a karaktere, az önfeláldozása meghatóra sikeredett.

Darkh is szép ívet írt le az évad során, bár a tavaly Legion of Doom-ot az idei gonoszfelhozatal nem tudta felülmúlni.

Dominic Purcell-t pedig szerezzék meg full time-ba a 4. évadra, mert már nagyon kilógott a lóláb, hogy mindig a hajón marad (bár így is hatalmas beszólásai vannak).
A karakterekkel zseniálisan zsonglőrködtek, tanítani kellene. Zari-t is egy epizód alatt beépítették a csapatba és elérték, hogy megkedveljük, bravó. Sőt még Kid Flash-t is szimpatikussá tették, pedig volt a Flash-ben már kivágta a biztosítékot ezerszer.

Összességében ennyire szórakoztató, pörgős és vicces 42 percet hétről-hétre még semelyik sorozat sem tudott szállítani nekem. Kaparni fogom a falat a 4. évadig.

winnie - 2018. 04. 18. 15:09

én megadtam az esélyt a finálénak – nem azért, hogy néző legyek, mert gondoltam, az esélytelen, hanem mert azért bíztam benne, hogy csettintek, de ez nem nekem való – nem mondanám, hogy külsősnek sem, de nekem biztos nem. mondjuk én már alapból kínosnak éreztem benne rengeteg mindent (némelyik színészt is), szóval elég erős volt a zavaró tényező ilyen téren is, de egyébként semmi nem jött át, sem a humor, sem a dialógok, semmi. fából vagyok:)

még a végén is elmaradt részemről a taps (pedig kíváncsi voltam), mondjuk gőzöm nem volt arról, hogy a szőrmók valami ismert-e, vagy csak sorozatos cucc, de azzal legalább egyetértek, hogy szednek valamit a készítők:) vajon mindvégig ez volt a terv, vagy csak ahogy haladtak előre, úgy tudatosult bennük?

Necridus - 2018. 04. 18. 16:18

Zsenialis! hatalmas arrow fan vagyok, de iden oszinten vallottam, hogy a lot messze jobb volt, mint a kedvencem. Alig varom, hogy jojjon oktoberben az uj szezon, mert az idei mindent vitt!
Csak egy problemam van, amit ugy hivnak: Ray Palmer. Komolyan, annyira bugyuta karakterre alakult, neha azt hiszem, hogy egy retardalt lett belole, eszmeletlen idegesito es felesleges lett szamomra.
Egyetlen felelmem van a jovore nezve, az pedig a tulsok szereplo. Merthat van Sara, Mick, Nate, az ujak, Zari, Wally, Constantine, valamint Amaya tuti visszater valahogyan, es akkor meg ott van Ava is. Remeljuk, nem lesz hatrany a Legends csapataban ennyi ember jelenlete.

Daxamite - 2018. 04. 18. 17:07

Constantinenal mint karakterrel nincs bajom, de ebből az okkult témát már kicsit unom, inkább hozzanak be valami híresebb Dc főgonoszt a történetbe. Amúgy az évad üdítő színfolt volt a Flash meg Arrow mellett. Az Arrow számomra kifulladt, a Flashben még van potenciál ahogy a Legendsben is, főleg ha a tagok is cserélődnek pl Kid Flash csatlakozása jó húzás volt.

Tyberius06 - 2018. 04. 18. 19:19

Az évad remek volt számomra, a finálétól féltem, de hozta azt amit vártam és azt is amit nem, mert Beebo izé… Az kemény volt azért. Érdekes íve volt az évadnak, voltak néha fejvakarós részek, meg baromi jó poénok. Néhol picit túltoltak ezt-azt, de az kifejezetten jó volt, ahogy ide-oda hozogatták a történelmi karaktereket. Mivel az Arrowverse többi tagját már kaszáltam, maradt ez az őrület és nem bánom, hogy anno az első évadot követő kaszám után visszatértem ehhez a sorozathoz és adtam neki mégegy esélyt.
Az is tetszett, ahogy a karaktereket cserélgették, először kicsit fájt a prof kiírása, függetlenül attól, hogy a színész kérte, de tök jól jött ki, hogy ezzel együtt távozott a másik fele is. Kid Flash behozatala nekem semmit nem adott hozzá, nem ismerem az eredetét, nem követtem a Flash azon részeit, viszont összességében nem volt rossz karakter. Leo visszahozatala pár részre szintén nem volt rossz ötlet. Bár arra kiváncsi vagyok, hogy jövőre kik lesznek azok a karakterek, akik cserélődnek.

Spyblat - 2018. 04. 18. 19:42

Csatlakozom Superpityuhoz.

kpeter - 2018. 04. 18. 20:28

Beebo hungry!

Kitana - 2018. 04. 18. 21:42

Remek évad volt, gyakorlatilag az összes rész tetszett, ami még a kedvenc sorozataim között is ritka. A karakterek mind kedvelhetőek, még az ellenségeket is jól kezelik (Darkh dumáitól kész voltam), Constantine csatlakozásának és a misztikus vonalnak pedig örülök, már ha megmaradnak ennél a hihetetlenül elborult stílusnál, amit az egész évadban hoztak. Részemről 10/10 és jöhet a negyedik évad!

szotyi - 2018. 04. 18. 21:51

miden héten remegve vártam az aktuálist :D. tudtam hogy nem fog csalódást okozni. nagyon jól szórakoztam.

Gerusz - 2018. 04. 19. 14:04

Szerintem Rip nem utoljára volt a sorozatban. Elnyelte egy időörvény, szóval ha az írók akarják, bármikor és bárhol feltűnhet. (Vagy akár többször is belefuthatnak Rip másolataiba, mint ahogy Clarával volt a Doctor Who-ban. Még akár azt is kinézem belőlük, hogy ezt megemlítsék (meg hogy Rip mennyire hasonlít Roryra), a Guest Starring John Noble után bármi kitelik tőlük.)

Összességében viszont jelenleg ez a legjobb sorozat ebben az univerzumban (a Black Lightning még nincs belekötve, de ki tudja…). Leginkább azért, mert eleve csapatsorozatnak indult, ezért nem próbálnak egy seggel megülni két lovat, és behozni fél tucat mellékszereplőt, miközben a főszereplő karakterét is építeniük kéne (aminek az eredményeképp se a mellékszereplők, se a főszereplő nincsenek kidolgozva – vagy horrible dictu az egyik mellékszereplő átveszi a sorozatot).

reelc - 2018. 04. 19. 21:54

A sólymos első évaddal nagyon megszenvedtem, de kitartottam mellette.
Végül megérte, mert nagyon tetszett a 2-ik évad, és a 3-ik is.
A 2-ik évad után nem hiszem hogy végignéztem volna az első évadot, ha kaszáltam volna. Így részemről levolt tudva időben.

A Flash járt úgy nálam, hogy a nagyon jó 1. évad után volt az utolsó pár résztől eltekintve jó 2-ik évad, a 3-ik olyan szinten nem jött be, hogy a 4-iket a mai napig nem kezdtem el.
Szóval valahogy “helyet cserélt” minőségileg a 2 sorozat.

A LoT most olyan nálam, mint régebben a Doctor Who volt. Nem érdekelnek a logikátlanságok, mert az egészet szórakoztatóra csinálták.

Constantine miatt (szerettem régen képregényben is) plussz pont, várom a következő évadban!

Balfars - 2018. 04. 21. 15:09

Remélem ez a sorozat lesz a reverse Arrowerse. Erős első évado(ka)t követő hanyatlás helyett gyenge első évad után emelkedő minőség.
Nálam kb most volt az, hogy LoT búcsút intett az 1-2 kategóriával alatta repülő Supergirlnek, megindult felfelé, félúton lepacsizott a lefele zuhanó Arrowval és Flash-el majd megérkezett a DC tv tetejére.

Amikor viccesnek kell lennie vicces, amikor drámainak kell lennie drámai, amikor ki kell írni szereplőt mert nem tudnak már vele mit tenni kiírják. Ha csak ebből a 3-ból kettőt átemelnének a többi sorozatba (vagy legalább az “amikor” szót) simán bátran lehetne ajánlani az arrowerse-t megint.

Összességében szerintem is valahogy jobb lett az évad mint az alkotó elemeit külön külön vizsgálva kellene.

Silver-sama - 2018. 06. 05. 15:53

Valahogy elsínylődtem a 10.részig, de utána már csak a finálét néztem meg… A karakterek uncsik, repetitívek, kiszámíthatóak. A főgonosz sablonos senki… Szánalom az egész sorozat. Az arrowerzum szégyene lett.
Nem tudtak egy érdekes cliffet hozni a végére sem. Más démonokkal fognak küzdeni? Júj de izgi…
Olyan kasza, mint a huzat. Csakis akkor fogom nézni, ha crossover lesz, vagy behoznak egy VALAKIT gonosznak.
Ez a “nem veszik magukat komolyan” akkora szánalommá teszi a sorozatot magát, és szégyent hoz a társaira is. Nekem ez a trash nem jön be… Most komolyan egy plüssállattal ütötték ki a főbosst? R u kiddin me? Élvezhetetlen, leszívó, pusztító. Kösz, nem.

Boci - 2018. 06. 21. 09:01

Én imádtam. A Beeboo résznél egy pillanatra megállt bennem az ütő, “Ez most gagyi vagy jó?” és épp azért volt jó, mert totál gagyi. Én ezért szeretem a sorozatot.
És ahogy fentebb írták, Mick “hawk-flying-chicken people”-ös beszólása remek önkritika. Nem nyomják a dumát, hogy ez tök jó volt, mert milyen mély dolgokat csináltunk, meg karakterfejlődés stb, hanem beismerik, hogy “srácok az az évad félrement”
Kid Flash-t továbbra sem csípem, de Constantine karaktere tetszik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz