login |

New Girl: kezdett a 7. évad

2018. 04. 18. 21:47 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Létezik, hogy pont a New Girl hetedik szezonja fog számunkra meglepetést okozni? Akár pozitívat, akár negatívat? Nem hiszem, szóval amondó vagyok, hogy aki belevág fix nézőként, az nem fog csalódni a kezdésben, aki pedig korábban kaszálta, az az időugrást követően sem fog visszaszeretni a sorozatba.

Oké, azért a megváltozott status quo valamennyire vonzó lehet, de ha valaki totálisan más dinamikát várna el csak azért, mert mindenki párra talált és saját helyre költözött (vagy utazgatott), az ne bízza el magát, mert az évadnyitó végére még egyszer utoljára szépen visszazuttyanunk a jól ismert közegbe, mind a társaságot, mind pedig a helyszínt illetően. Amivel nincs is gond, mert akik ökrök voltak együtt, azok továbbra is ökrök maradnak.

Egyszerűen döbbenet, hogy milyen jól működik még mindig a Schmidt/Nick-dinamika, komolyan, néha azt sem tudom, hogy mit mondanak, csak érzem, hogy valami iszonyú vicces vagy frappáns a reakció, látom a gesztusokat, érzem a hangsúlyokat, és tudom, hogy vigyorognom kell. Ilyesmit nagyon ritkán érezni komédiában, és szerintem ezekért az esetekért élnek az írók is, amikor vagy tudják, hogy mindegy, mit írnak, vagy pedig hagyják magukat megihletni a színészeik által.

A történetre reflektálva lehet, hogy valakit zavarni fog, hogy elmaradt az, amit előkészítettek, de pontosan tudjuk, hogy a fináléra meglesz, ha pedig már most elsütötték volna, akkor miről szóltak volna ezek a részek, nem? Arról nem is beszélve, hogy Dermot Mulroney-t is remekül illesztették be abba, amit mesélnek, s ezt mondom akkor is, ha némelyik írói döntéssel nem értettem egyet. (Kíváncsi vagyok, még kiket hoznak vissza egy búcsú erejéig.)

A végén pedig a borotválós jelenet már majdnem felért Patrick Swayze és (ehh, majdnem azt írtam, hogy Whoopi Goldberg, és most nem tudom kiverni a képet a fejemből!) Demi Moore agyagozásával.

7 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 04. 18. 23:11

Én nagy szüneteket Jess (és a lassan érkező feliratok) miatt tartottam. Nézem a Comedyn a korábbi évadokat, és a 4.évadtól lett abszolút irritáló pont a címszereplő. Ezt főleg akkor éreztem, amikor jött Megan Fox és imádtam azokat a részeket. Amióta Schmidt és Cece összejöttek úgy tényleg, azóta számomra megszűnt köztük a kémia. Winston és Ally voltak mindig az epizódok megmentői. De most már végigküzdöm magam az utolsó évadon is.

Kissur - 2018. 04. 19. 23:59

7×02: Hát ez nagyon jó volt. Rég nevettem már ennyit a New Girlön. Winston megint vicces volt, Nick és Schmidt között jó volt a kémia megint, Cecet pedig mindig bírom, amikor elszabadul. Ruth pedig cuki és imádom. Már megint Jess volt a problémám. Én nagyon nem bírom ezt a nőt/karaktert…

Shannen - 2018. 04. 29. 21:32

Az vajon mit mond el egy 7 évada futó komédiáról, hogy jelenleg a legszórakoztatóbb karaktere egy 3 éves kislány?

Mármint tényleg a Ruth-t játszó kislány telitalálat, és jó szövegeket is kap.

Winston és Ally is szuper, kár, hogy a legutóbbi részben pont ők nem voltak így, Cece és Schmidt továbbra is jó, Nick kicsit lapos és Jesse… na igen, ő továbbra is a gyenge láncszem. Pedig Zooey Deschanel miatt én mindig nagyon próbálom szeretni ezt a karaktert, de egyre nehezebb.

Kissur - 2018. 05. 15. 22:22

Az is sokat mondó, hogy az egész évad alatt ez a 4.komment, pedig holnap sorozatfinálé…

gevin - 2018. 05. 16. 18:10

Egyszerűen siralmas ez az évad…

Hálisten, hogy befejezik. Még erre a kevés részre sem bírtak írni egy normális évadot. Olyan, mint valami színházi paródia. Volt kb két jó poén eddig.

WillTraveler - 2018. 05. 16. 20:16

Borzalmas évad volt, ezért kár volt lezáró évadot kapni.. Záró duplarész azért egy fokkal jobb volt, párszor mosolyt csalt az arcomra, de ennyi. Ennyit tudott felmutatni az egész évad..

Shannen - 2018. 05. 16. 22:17

Az évad tényleg elég siralmas volt, de a két záróepizód simán kárpótolt. Na jó, talán nem teljesen, de fényévekkel jobbak voltak, mint az évad többi részei.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz