login |

Hírvasárnap – Pure 2. évad! Ghost Wars-kasza!

2018. 04. 22. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Géniusz 2. évad, Cobra 11 21. évad (folytatás) + tévés premier: Szirén 1. évad
 • Premier: Mysticons S2 (folytatás), Home From Home S1, Portillo’s Hidden History Of Britain S1, Walk The Prank S3, The Killer Beside Me S1 + Finálé: Jane The Virgin S4 (vendégblogger?), Sounds Like Friday Night S1, Christiane Amanpour: Sex & Love Around The World S1, Beachfront Bargain Hunt Renovation S2
 • + felkerült a netre az I’m Dying Up Here – 2×01
 • Új standup különkiadás: Trevor Moore: The Story of Our Lives (Comedy Central),
 • Új a magyar Netflix-en: The Letdown S1,
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.23 Clarence (Clarence) 3. évad (folytatás)
 • Magyar tévés premier – HBO3: 05.04 Mesés elnökünk (Our Cartoon President) 1. évad
 • A TV2 országos csatornás premiert kap 04.23-án a Mámor tábor (Camp)
 • A Genius: Picasso szinkronhangjai.
 • A Westworld 2. évadnak több része is 60+ perces lesz, a premier pedig 70+ perces.
 • Ősszel Adam Savage műsorvezetésével érkezik a Discovery-re a Mythbusters spinoff-ja, a Mythbusters Jr., amiben gyerekek részvételével fogják a tényeket és a fikciót elkülöníteni.
 • Az előkészítés alatt lévő Deadwood-tévéfilm 4M dolláros kaliforniai adókedvezményt kapott, ami nagy lökést jelenthet a konkrét berendelés irányába.
 • A sportolós Dancing With The Stars versenyzői: Tonya Harding, Adam Rippon, Mirai Nagasu, Jamie Anderson, Chris Mazdzer, Jennie Finch, Kareem Abdul-Jabbar, Johnny Damon, Josh Norman és Arike Ogunbowale.
 • Martin Scorsese egy különkiadást rendez Netflix-nek a kanadai SCTV című szkeccssorozat szereplőivel. A sorozat a hetvenes években indult és 6 évadon át futott olyan szereplőkkel, mint John Candy, Harold Ramis, Eugene Levy, Catherine O’Hara, Rick Moranis és Martin Short. (Erről sem halottam még, ideje utánanézni. A Second City Television részei a YouTube-on természetesen fent vannak.)
 • A Nickelodeon szakított régi, készítő partnerével, Dan Schneider-rel, de ettől még utóbbi jelenlegi sorozatai közül mindkét Henry Danger folytatódhat.
 • A Netflix megszerezte magának a The Great British Bake Off első 7 évadját, de még csak Angliában tették ezeket elérhetővé, míg az Amazon a folytatás, a Channel 4-os változat szponzora lett.
 • A CW nyári premierjei: 06.04 Whose Line Is It Anyway? S13, 06.25 Penn & Teller: Fool Us S5, 06.29 Masters of Illusion S5
 • A kanadai Super Channel és a WGN America berendelte a Pure 2. évadját. Annak ellenére, hogy korábban a CBC kaszálta.
 • A Syfy elkaszálta a Ghost Wars-t.
 • Dominic Sherwood (Jace) beszél a Shadowhunters eheti részéről.
 • Jeremy Jordan (Wynn) beszél a Supergirl eheti részéről.
 • Magyar színészek a Ransom 2. évadjában: Czukor Balázs, Világi Vanessa, Martinovics Dorina, Illyés Barna, Szántó Zalán.
 • Interjú: Hayley Atwell + még egy (Margaret – Howards End), Andrea Navedo (Xo – Jane The Virgin), a Jersey Shore szereplőgárdája, Nagy Ervin (Vasvári – A Tanár), David Berry (Lord John Grey – Outlander),
 • 04.30-tól a TV2 a Vigyázat, szülővel vagyok! című Ördög Nóra-vetélkedőt hozza be celebekkel, ami a Vigyázat, gyerekkel vagyok! spinoffja. Itt logó és a hivatalos közlemény róla.
 • Új sorozat: A Suitable Boy – BBC, 8 rész, angol, készítő: Andrew Davies, rendező: Mira Nair – Vikram Seth könyve alapján. Kosztümös felnövekvés történet, ami az 1951-es Indiában kezdődik (ott is forgatják végig) és egy fiatal nő útját kíséri végig, aki a szerelmet keresi, no meg saját magát az újonnan függetlenné vált országban. A főhős sorsát is előre meg akarják határozni egy elrendezett házassággal, de a nő látva testvére életét, úgy dönt, hogy ebbe nem megy bele, így a családja részéről elvárt kötelesség, valamint a romantika lehetőségének izgalma között kezd tépelődni. Útja során megismeri a szerelmet, a vágyakat és a lelki fájdalmakat, amikor három kérő is ostromolni kezdi. A döntésére pedig az igencsak felkavarodott indiai politikai színtér árnyékában kerül sor, hiszen a nemzet az első választásra készülődik, mely meghatározhatja további sorsát.
 • Sorozatterv: The Dark Beneath – csatorna nélkül (gyártó: Global Road Television), készítő: Guy Busick és Marc Munden – utóbbi pilotrendező is. Egy dokumentumfilmesről, akit egy egy évtizedes gyilkosság-öngyilkosság ügy az összeesküvések, jövendölések és a természetfölötti árnyékos világába vezetnek. Maga a sorozat is dokustílusban lesz prezentálva, ami hatására a néző elmerenghet azon, hogy mi valódi és mi nem.
 • Új sorozat: Besa – Antenna-csatornacsalád (Kelet-Európa – szerb, szlovén, horvát produkció), 12 rész, készítő: Tony Jordan, az albán maffia története. A világ egyik legtitkosabb és legrettegettebb bűnszövetkezete albán írókkal és kelet-európai forgatásokkal lesz bemutatva.
 • A CW-re készített Justin Baldoni-s dokusorozat, a My Last Days 05.25-én tér vissza egy 3 részes második évadra.
 • A Bravo áttér heti 7 napos premiertartalmakra, és 20 reality-jének rendelte be a folytatását, többek között új szezont kapnak: Vanderpump Rules, Top Chef, Married to Medicine, Million Dollar Listing Los Angeles és New York, Watch What Happens Live With Andy Cohen, The Real Housewives of Atlanta, Beverly Hills, New Jersey, Orange County és Dallas, Don’t Be Tardy, Flipping Out, Shahs of Sunset, Southern Charm Savannah.
 • Meghalt Harry Anderson.

13 hozzászólás Ne habozz!

nfsu17 - 2018. 04. 22. 09:14

“A TV2 országos csatornás premiert kap 04.23-án a Mámor tábor (Camp)”

Én ezt 24-én látom az újságban.

winnie - 2018. 04. 22. 09:16

igen, de az éjszakai premierek az előző naphoz szoktuk írni, legalábbis hajnal 5-ig még aznap éjszakainak vesszük:)

Exigo - 2018. 04. 22. 09:17

Pure 2. évad IGEN! :)

nfsu17 - 2018. 04. 22. 09:27

értem.
az amcsi hajnali adásoknál már megértettem azt a logikát.
de így akkor is furán néz ki. :)

winnie - 2018. 04. 22. 09:35

nfsu17: amerikánál más a logika (de ott egy 25-i premiert nem írunk 24-ére, mint itt, és ott is az adott amerikai naphoz tartozónak írjuk a premiert a dátumainkkal, ha esetleg éjszakai, adult swimes sorozatról van szó), itt pedig még az adott naphoz tartozó műsorrendről van szó. ha valaki a naptárban 24-ét olvasna, akkor 24-én keresné a műsorban az adott sorozatot, hogy rádöbbenjen, hogy pár órája, éjfél után 5 perccel már meg is volt a sugárzása. a többségnek általában reggel kezdődik az adott nap, szóval ehhez igazodunk, mint ahogy a kiadott műsorokban is hétfőhöz tartozik még a mámor tábor 1. évad kezdése, a tv2 is 04:55-kor kezdi akkor a keddi műsorát.

dochollywood - 2018. 04. 22. 09:52

Mr. Robot 3. évadának viccesebb pillanatai:

https://www.youtube.com/watch?v=46mQdNPxnU0

steewolf88 - 2018. 04. 22. 09:54

Altered carbon folytatásáról van valami hír?

nfsu17 - 2018. 04. 22. 10:10

értem és az érvelés is elfogadható.

de akkor ha már belementünk, nézzük meg a “másik” oldalt is.

23-át olvastam, így hát két netes műsorújságot is megnéztem és sehol nem találtam _aznapra_.
ha valaminek a kezdése 24-e 4:30, akkor azt nehéz megmagyarázni egy gépnek, hogy még 23-ához tartozik.

a tv2.hu valóban a 23-a “végéhez” jelzi.

van még olyan műsorújság, ami ezt a logikát követi, van, ahol éjfél a vízválasztó.

a felvevőmnek szintén 24-ét kell beadnom, függetlenül attól, hogy a tv2 mit gondol új napnak :)

ha én vagyok a kisebbség, hogy ha valaki azt látja leírva, hogy 24-én lesz és mindenkinek alap, hogy 23-ánál fogja keresni, akkor így jártam, megtanultam. xD

lehet, hogy túl analóg módon gondolkodom, vagy a gépek már rászoktattak, hogy ha valaminek 24-e a dátuma, akkor azt ott keressem.

nincs ebből probléma, ez olyan, mint egy olvasói kritika valamelyik sorozatról.
valaki leírja, hogy ez 10/10, másnak meg 4/10.
mivel nincs két egyforma vélemény.

nekem nem volt egyértelmű a dátumozás, de megbeszéltük.
ennyi.

Flanker - 2018. 04. 22. 12:44

nfsu17: a tévék saját netes műsorújságai (Sport TV, Spiler1 tuti) is aznapra teszik a kábé hajnal 5-ig kezdőd műsoraikat

len90 - 2018. 04. 22. 14:02

Már majdnem megörültem a Camp-nek, nem azért mert nézném TV-ben, bár a Humor+-on direkt belenéztem és borzalmas volt a szinkron, de reméltem legalább többen felfedezik, esetleg beajánlom a család idősebb részének, aki nem tud angolul és ezért nem is nagyon stream-el semmit, de komolyan 03:30-kor ki TV-zik? Erre szoktam mondani, aki ezért fennmarad addig az pornót néz, nem vígjátékot…emlékszem kis kamasz koromban volt hogy ezért virrasztottam, mert a szüleim tudták trackelni a neten mit nézek, de eszembe sem jutott volna soha normál TV műsorért virrasztani, se Oscar gála, se Superbowl, semmi…nem is értem miért kell ennyire kiemelt hírként említeni, hogy a TV2 feltölti a graveyard slot-ot olyan tartalmakkal, amikre jó olcsón korlátlan (vagy időszakaszra szóló korlátlan) ismétlési jogot vett…

Reeka - 2018. 04. 22. 18:04

Erről nem tudom már volt-e szó az oldalon, tegnap láttam a trailert, és nálam nagyon várós lett! Michael C. Hall végre megint sorozatban!
https://www.youtube.com/watch?v=KxywNVLAf5o

kiskiraly - 2018. 04. 22. 19:29

Malin Akerman beszél egy régi pilotjáról (nem rendelték be)
https://www.youtube.com/watch?v=jnOXbuoqHK4

Shotgun Love Dolls (vagy más helyen Starbabes).

Véletlenül van fent egy kis klip összeállítás is erről a pilotről (Rachel McAdams-szel :) )
https://www.youtube.com/watch?v=td3qw28Jq34

Ez még szerintem 2001-ben is gázos volt :)
(Naná, hiszen nem rendelték be)

winnie - 2018. 04. 23. 04:39

Reeka: magéról a sorozatról már írtunk párszor, hiszen mindenről írunk, de azért tavaly a crownban valamennyire csillapíthatta az elvonási tüneteket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz