login |

Halálos iramban-sorozat készül – gyerekeknek

2018. 04. 25. 16:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: animáció, hírek,

Igen, Netflix-sorozat készül a Halálos iramban-filmek alapján, szóval nem csak a spinoff filmekkel fogják bővíteni az FF-univerzumot. Azonban még mielőtt a filmek rajongói belelkesülnének és az utálkozók rákezdenének a szokásos mantrákra, jelezném, hogy a Fast & Furious-széria gyerekeknek fog szólni, és a szolgáltató, valamint a DreamWorks Animation Television nemrég meghosszabbított szerződének keretén belül készülhet el.

A Dreamworks korábban is sorban szállította a Netflix-nek a jobb-rosszabb, mozifilmeken alapuló animációs szériákat (All Hail King Julien – Madagascar, Spirit Riding Free – Spirit, Turbo FAST – Turbo, The Adventures of Puss in Boots – Shrek, Dawn of The Croods – The Croods, Dragons: Race To The Edge – How To Train Your Dragon, Home: Adventures with Tip & Oh – Home) + a Trollhunters is tőlük jött, szóval tapasztalat bőven van mögöttük. Azonban az élőszereplős alap adaptálása mindenképp újdonság.

A sorozatnak, aminek talán még nincs hivatalos címe, Tony Toretto lesz a főhőse, ő Vin Diesel filmbéli karakterének unokatesója, és barátaival együtt beszervezik egy kormányügynökségbe, hogy utána bejuttassák őket egy elit autóversenyes ligába, mely mögött valami világuralomra törő bűnszövetkezet áll. Az ígéretek szerint a sorozat megőrzi a filmbéli akciókat, humort és persze az érzelmi oldalt is.

A sorozatot Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) és Bret Haaland (All Hail King Julien) készíti, ők is lesznek a showrunner-ök, és az executive producerek között ott lesznek a filmes arcok is, mint Vin Diesel, Neal Moritz és Chris Morgan. Ki tudja, talán még Dom Toretto is beugrik egy cameo erejéig.

4 hozzászólás Ne habozz!

Troy - 2018. 04. 25. 17:25

Miért ? az eddigiek nem nekik szóltak :-D ?

juhaszvik - 2018. 04. 25. 17:35

most lehet poénkodni azon, hogy mennyire volt összetett az eredeti filmek története (általában jogosan), de szerintem ebben nem az a kuriózum, hogy “élőszereplős alap adaptálása” (sok ilyet láttunk már), hanem az, hogy azért az eredeti filmek nagyon nem 12 éven aluliaknak szóltak, volt benne mindenféle erőszak, gyilkosság, a főhősök köztörvényes bűnözők, stb. egy sw vagy avengers film azért ennél családbarátabbra van koreografálva.

LordPicard - 2018. 04. 25. 18:50

Évek óta várom, pláne a Jurassic World elképesztő sikere után, hogy készüljön igényes rajzfilm sorozat a Jurassic Park univerzumban. Akár az eredeti park, akár az új megépítésének éveiről is szólhatnának, vagy a JP3 és a Jurassic World közötti időszakról.

Tudom, hogy volt tervezte rajzfilm sorozat a JP-hez, de végül Spielberg élt vétó jogával és végül nem készülhetett el. Aztán Az elveszett világ kapcsán terveztek sorozatot, a Kenner játékgyártó cég ez alapján tervezte a Chaos Effect figurasorozatot, de azt is végül idő előtt lelőtték, mivel nem volt mellé sorozat, és ezért az egészen vad színekkel felturbózott figurák sem fogytak (ma pedig aranyat érnek).

kerval - 2018. 04. 25. 22:40

Az alap ötlet egy élőszereplős nyári 6-8-10 rész/évad Got Talent utáni NBC sorozatnak is pont jó lenne és régóta szeretnék egy ilyet. De ez olcsóbb.

A hetedik rész után reméltem lesz egy God’s Eye TV spin-off amiben a Dom csapattal elért siker hatására összeszednek néhány megváltás érdemes sofőr, hacker, verőlegény bűnöző Öngyilkos Osztag csapatot és a kütyü segítségével levadásznak a Fekete Listára való arcokat de ez sajnos nekik nem jutott eszükbe (vagy nem vitték végig, vagy nem vette meg senki XD ).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz