login |

Hírszerda – The Path-kasza! Jack Ryan 2. évad!

2018. 04. 25. 09:20 - Írta: winnie

37 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: The Handmaid’s Tale S2 (dupla!), The 100 S5, Genius S2 (dupla!), The Split S1, It’s Suppertime S2, First Civilizations S1, The Ice Cream Show S1, Velocity Dispatch S1, Matilda and the Ramsay Bunch S4 + Finálé: Adam Ruins Everything S4, Married at First Sight S6, Ink Master S10 + volt Deception-epizód
 • Magyar tévés premier – HBO: 05.25 A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) 2. évad
 • Magyar premier – STORY4: 04.30 Csendőrsztorik Toszkánában (Carabinieri) 1. évad
 • A Genius: Picasso szinkronhangjai.
 • A Sense8 zárófilmje 06.08-án érkezik a Netflix-re.
 • Lauren Cohan megerősítette, hogy fog szerepelni a The Walking Dead 9. évadjában. Arról nem tudni, hogy milyen kapacitásban, hány részben, de benne lesz.
 • Clayne Crawford Instagram-on reagált a Lethal Weapon kapcsán a viselkedését ért vádakra – ismertet két esetet, ami után vizsgálatot indítottak ellene. Az egyiknél a munkakörülményekre panaszkodott, és azokra reagált indulatosabban, a másikban pedig ő zördült össze rendezőként az egyik színésszel, aki megsérült, és ez zavarta a munkában.
  Ezek után már részletesebb cikkek jelentek meg, és kiderültek a pontos körülmények: az első után a rendező ki is szállt az epizódból, a második szenvedő alanya pedig Damon Wayans volt, aki csak korlátozottan tudott volna dolgozni, és ez okozta a konfliktust, ami után a két főszereplő kapcsolata visszafordíthatatlanul tönkrement, már szóba sem állnak egymással. (A cikk még hoz fel érdekességeket, hogy stresszesebb a munkakörnyezet, mert nincs olvasópróba a sorozatnál (Wayans kérésére), elég sok írót lecseréltek az évadok között, nincs executive producer házi rendező a forgatás helyszínén, hogy kezelje a dolgokat, plusz Crawford komolyabb beleszólást kért a szkriptekbe.)
 • A FremantleMedia North America megvásárolta az Astro City című képregény tévésorozatos adaptációs jogait, hogy élőszereplős szériát készítsen belőle. A készítő Rick Alexander és a képregényt író Kurt Busiek lesz. Sokak szerint az utolsó, 100%-osan megalkotott, angol nyelvű szuperhős univerzum, amit még nem adaptálták. Több, mint 2000 eredeti karakterrel, valamint (egyelőre) 16 hosszabb sztoriciklussal. Az Astro City az átlagembernek számító szuperhősöket emeli ki, az ő életüket, hogy mi mozgatja őket, hogy milyen ambícióik vannak, hogy miképp küszködnek azzal nap, mint nap, hogy szembenézzenek a világ sorsát potenciálisan befolyásoló eseményekkel, amiket nem nagyon tudnak irányítani. A címbéli városban él a legtöbb szuperhős és főgonosz.
 • A Code Black – 3×02 dalos-táncos rész lesz, valami haluzásnak köszönhetően.
 • Ha valakinek kétségei lennének: a The Last Man on Earth S4 cliffhanger-rel fog zárulni.
 • A Comedy Central mobiljátékot adott ki a Broad City-hez Broad City: High Score címmel
 • Az American Gods 2. évadjában Shadow két fiatalabb énje is szerepelni fog, szóval flashback time!
 • Az Amazon premier előtt berendelte a Tom Clancy’s Jack Ryan 2. évadját, ami 8 részes lesz.
 • A Hulu elkaszálta a The Path-et. Valaki bevállalna egy búcsú vendégkritikát?
 • Sarah Rafferty (Donna) beszél a legutóbbi Suits-epizódban történtekről.
 • A Survivor legutóbbi részéről beszél a kieső, valamint Jeff Probst, a műsorvezető.
 • Jeremy Jordan (Wynn) beszél a Supergirl múlt heti részéről.
 • Vendégszerep: John Noble – The Blacklist (megint), Gino Vento – Mayans MC (visszatérő), Domenick Lombardozzi, Lola Glaudini – Ray Donovan (több rész),
 • Interjú: Alfred Gough és Miles Millar + még egy (Into The Badlands készítői), Simon Quarterman (Lee – Westworld), Joseph Morgan és Julie Plec (Klaus – The Originals, illetve a készítő), Bobby Bones (az American Idol mentorja), Burk Sharpless és Matt Sazama (a Lost in Space készítői), Tim Daly (Henry – Madam Secretary),
 • A FOX helyén a Film4 filmcsatorna fog indulni 04.30-án, ami a STORY4-es érdekeltségi körbe tartozik. Ekkortól válik a Galaxy is Galaxy4-gyé.
 • Új sorozat: London Kills – Acorn TV, 5 rész, angol, készítő: Paul Marquess, a legjobb gyilkossági nyomozók csoportjának története dokumentarista stílusban. Minden rész másik gyilkossággal foglalkozna, és lenne egy átívelő szál is, ami a vezető nyomozó eltűnt feleségéről szól.
 • Sorozatterv: Violator – izlandi, készítő: Jón Atli Jónasson, többgenerációs rendőrsorozat az 1988-as Rejkjavik-ból és a mából két nyomozóról, akik ugyanazon az eseten dolgoznak, ami a valóságban is megtörtént. Egyikük egy punk-rockerből lett zsaru, aki gyorsan lépdel előre a ranglétrán, és megkapja egy fiatal lányok szexuális bántalmazával foglalkozó akciócsoport vezetését. Azonban amikor a nyomozás nem halad semerre és a közhangulat is feszült lesz, a nyomozó feletteseivel szembe haladva új, FBI-os, porfilalkotó technikákat vet be, ami új problémákat is kreál. A mában játszódó sztori főhőse egy rendőrnő, aki tüdőbetegsége miatt elbocsátás elé néz, de ezt elhallgatja, hogy örökbefogadhasson egy gyereket, ezért inkább papírmunkával kezd foglalkozni az IT-osztályon, azonban mikor megkérik egy ügyben való kutakodásra, rájön, hogy a gyilkosság gyökerei az 1988-as esetig nyúlnak vissza.
 • Felvezető műsort kap a csütörtöki NFL-meccs Thursday Night Football Pregame Show címmel 18:30-tól Terry Bradshaw, Howie Long és Michael Strahan részvételével.
 • A BattleBots új szezonja 05.11-én érkezik a Discovery Channel-re.

37 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2018. 04. 25. 09:27

Ok, kaszálják a Lethal Weapont.. semmi értelme így.

winnie - 2018. 04. 25. 09:34

ha meg nem, akkor azok kaszálják, akik szerint semmi értelme:) gondolom, megnézik a nemzetközi eladásokból származó bevétel mennyire kompenzál.

steewolf88 - 2018. 04. 25. 09:38

Ezek után valószínűleg kasza a LW! Hát ez szomorú!

Mate815 - 2018. 04. 25. 09:42

Nagyon szomorú. Simán a legvárósabb heti sorozatom az LW.

ravengirl - 2018. 04. 25. 09:43

Ezen a LW híren teljesen meglepődtem, nem is hallottam erről, miközben a sorozatban megy a bromance :) érdekes hangulatú lehet a forgatás :)))
A kasza/berendelés sorsa múlhat egy ilyen konfliktuson?, vagy majd a pénz eldönti…

dochollywood - 2018. 04. 25. 09:47

Gondoltam a hosszú hétvégén pótlom egy régebbi elmaradásom, nevezetesen a norvég Occupied-ot.

Böngészés közben meglepett, hogy nemcsak tervbe vették a 2. évadot, de már le is adták.

https://www.youtube.com/watch?v=BTFbCuy8oSk

winnie - 2018. 04. 25. 09:48

ravengirl: úgy tűnik, de nem annyira egyszerű a dolog, hogy “pénz”, mert bármennyire is túlmagasztosan hangzik, de ott vannak a többiek, a többi színész és a stáb. főleg az előbbiek, hiszen utóbbiak is buknák az állásukat, de tvább szerződhetnek, de a színészek tippre azért elég jól megvannak egymással, szeretik a sorozatot, plusz így kiesnek egy évre, hiszen nem volt lehetőségük pilotozni, stb. velük is kiszúrás lenne egy nem tervezett kasza, már persze akkor, ha akarnák folytatni crawford esetleges kiválása után is.

a legjobb persze az lenne, ha kibékítenék őket, bár ilyenkor nem tudom, hogy mennyire lehet még helyrehozni a dolgot.

Benjy - 2018. 04. 25. 09:50

Nem azért, de Panjabi és Margulies is elvolt évekig úgy hogy nem szerepeltek egy jelenetben sem együtt :D Vaaagy azt a trükköt használhatnák amit Kalinda búcsújánál.

És akkor laikus kérdés, de ilyenkor nincs olyan, hogy azt mondja exec. producer, hogy “Igenis együttdolgoztok!”?

winnie - 2018. 04. 25. 09:53

de ott egy kiemelt főszereplő volt, itt meg két egyenrangú van, nehéz lenne különszedni őket:) (persze voltak más sorozatok, ahol a főszereplő nem bírták egymást, de szerepeltek együtt és jó képet vágtak hozzá.)

elvileg a mostani volt az a rész, ami miatt a balhé volt, ha jó színészek, megoldották, hogy ne tűnjön el köztük a chemistry, de nem hiszem, hogy nagy élvezet lenne a feleknek. és azt sem hiszem, hogy ne lehetne jóvá tenni, de az, hogy eljutott idáig az ügy, azért mégiscsak beszédes.

heidfeld - 2018. 04. 25. 09:54

Egy színész legyen színész, nem Isten, Főnök, Hallhatatlan, Megkerülhetetlen!
Kiefer _Surtherland, Billy Bob Thorton, vagy a többi, fokozottan problémás színész.
Lois B. Mayer intézte volna a sorsukat..
LW-t nyugodtan elkaszálhatják. Így semmi értelme.
De így legalább értem, miért nem érzem, az első évad könnyedségét.

Ambriel - 2018. 04. 25. 10:09

Lethal Weapon – Ezek után nem csodálnám, de nagyon sajnálnám, ha végül azt mondják, hogy hagyjuk a fenébe a sorozatot. Szomorú, ugyanakkor érdekes, hogy egy ilyen szórakoztató sorozatnak ennyire feszült, stresszes a háttere.
De egyébként a Chicago PD esetében is azt olvastam tavaly, hogy a Voightot játszó színész kiállhatatlan, mégis folytatódik a sorozat és vele.

winnie - 2018. 04. 25. 10:13

Ambriel: igen, de az azért ensemble, szóval egy színészen nem múlna annyi, ráadásul ugye pont sophia bush lépett ki miatta, és ott van egy nagyon erős kéz fölöttük dick wolf személyében, akinél talán nincs is befolyásosabb producer.

ravengirl - 2018. 04. 25. 10:15

köszi winnie
Én a békítés mellett vagyok, már ha lehetséges.
heidfeld véleményét teljesen osztom azt illetően, hogy a színész ugyanolyan ember, mint a többi stábtag, csak a stáblistán elöl szerepel a neve. Persze, lehet húzónév, de nem szabadna odáig eljutni, hogy ember határozza meg egy sorozat sorsát, egyes színészek néha túlpozicionálják magukat…

winnie - 2018. 04. 25. 10:16

igen. tény, hogy ez az általános, a legtöbb színész nem folyik bele, és örül, ha kikérik a véleményét, ami azért a jó munkakörnyezet feltétele az írók részéről. mármint, ha legalább a partneri viszony illúzióját fenntartják.

de onnan is lehet nézni, hogy a színész az adott sorozatot annyira szívügyének tekinti, hogy mindent megtesz azért, hogy még jobbá tegye – és mindezt státusz nélkül, szóval nem plusz pénzért cserébe, szóval nem produceri kredittel. crawfordról el tudom képzelni, hogy van annyira szenvedélyes, hogy ez a célja, és hogy úgy kezel másokat, ahogy esetleg magát kezelné a még jobb eredmény elérése érdekében.

ravengirl - 2018. 04. 25. 10:16

*egy ember

seven - 2018. 04. 25. 10:17

jó ideje ül már a jack ryan-en az amazon. Féltem, hogy esetleg nem olyan jó a cucc, de a 2. évad berendelése elég bíztató, még ha csak Krasinksi felkapottásga miatt is történt elsősorban.

Levike - 2018. 04. 25. 10:29

Sajnálom a The Path -ot. :/

ldavid - 2018. 04. 25. 10:37

Friday Night Dinner S4 – május 4.

topofthemorning - 2018. 04. 25. 10:37

Brockmire S02 nem ma kezd?

Deny - 2018. 04. 25. 10:40

winnie: A Carabinieri a “mostani” Story4-en lesz, vagy az újon? Mert úgy tudom, hogy a mostani Story4 májustól TV4 lesz és a Story5-öt nevezik át Story4-re.

Ehh, Code Black… Imádom a sorozatot, de ez a rész nem hiányzik. A Scrubs-musicalt imádtam, a GA-sat utáltam, csak a zenék jöttek be. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez jól elsülhet ebben a sorozatban.

winnie - 2018. 04. 25. 10:55

“Brockmire S02 nem ma kezd?”

holnap, vagyis “ma”, de ha csak kezd, akkor az a holnapi hírekbe kerül. itt azok vannak, amik kezdtek.

winnie - 2018. 04. 25. 10:56

deny: jaja, majd pontosítom, a story5-ön, ami story 4 lesz, ott kezd.

Deny - 2018. 04. 25. 11:06

winnie: Oké, köszi.

RoyStampler - 2018. 04. 25. 12:00

A Lethal Weapon hír sokkolt. Crawfordot nem is ismertem másból és Wayansról sem tudok semmit, hogy milyen ember, de abba az illúzióba ringattam magam (pedig tudom, pedig sokszor nincs ez így), hogy a képernyőn remekül működő kémia annak (is) köszönhető, hogy a stábban (és elsősorban a két főszereplő között) is jó a hangulat. Erre kiderül, hogy igazából se Crawford, se Wayans nem teljesen százas (legalábbis az eddigi hírek alapján), és sajnos nem a jó értelemben.

Kár lenne, ha emiatt cancelt kapna a sorozat, mert továbbra is nagyon szeretem. Én azért bízom benne, hogy az érintettek vannak annyira profik, hogy ezt megoldják.

Tyberius06 - 2018. 04. 25. 12:54

Egyébként hiába Crawford a balhésabb én inkább Wayanst raknám ki, nekem ő kevésbe adja el a karaktert. Egyebként én se értem a problémát. Biztos több van a háttérben, mert ennyiből picsogásnak hat az egész.
Egyébként sajnálnám ha kaszálnák mert nekem is az egyik heti kedvencem.

winnie - 2018. 04. 25. 13:18

Tyberius06: ha valaki miatt egy filmes kiszáll a produkcióból és utána eljárás is indul és kártérítést is fizettettek vele, az azért elég komoly.

de itt az a legérdekesebb, hogy CC az első esetben pont azt a szerepet töltötte be, mint amit DW a második esetben CC ellenében, szóval azon akadt ki, ami ellen a második esetben fellépett.

Cardenval - 2018. 04. 25. 15:14

Fake news, 19.30-tól lesz a TNF pregame.
Érdekes, hogy a foghíjas lesz a host.

Cole - 2018. 04. 25. 15:30

Nem jó hírek LW kapcsán, én nekem is mindig az jött le, hogy baromi jól kijönnek, hiszen szinte végig megy a baromkodás, de közben megy a hatalmi harc. Kicsit kiábrándító, de jó ezekről hallani. Pl az is hihetetlenek tűnt, hogy Castle-ben a két főszereplő nem jött ki egymással. Azért drukkolok nekik, hogy nem csak a saját érdekeiket képviselik, hiszen sokan megkedvelték őket, ha lehet ilyet mondani. :)

Aredhel - 2018. 04. 25. 16:03

Délelőtt akartam megnézni a heti LW-t, de elkapta a szemem a híreket, és nagyon megdöbbentem. Én sem hallottam erről, és el is rontotta a kedvem egy picit. Legalábbis annyira, hogy ne nézzem meg a részt.

Cole - 2018. 04. 25. 16:47

Igen, pont erre gondoltam, hogy ez most a sorozatra nézve pont negatívan hatnak, ha nem jön napokon belül egy nyilatkozat, hogy minden remek, bár Damon Wayans nyilatkozatára is kíváncsi lennék. Én bizakodó vagyok abban a tekintetben, hogy meg tudják oldani. :)

jesustomer - 2018. 04. 25. 17:13

Ne már.. a kedvenc sorozatom. Hihetetlen, hogy pont ők nem bírják egymást.

heidfeld - 2018. 04. 25. 17:19

Damon Wayans mellé jöhetne Danielle Harris. Utolsó Cserkészben ő játszotta Bruce Willis lányát.. Ízlés kérdése, de jól néz ki, színésznőnek sem rossz, Bruce Bácsi meg vállalhatna egy Cameo-t.. Wayans és ő jóban vannak, ha jól emlékszem.

Lajos67 - 2018. 04. 25. 17:59

A The Path nagy kedvencem volt, unatkozás és háttérben nézés, közben böngészés nélkül néztem a legutolsó részig. Sok valósnak tűnő problémát felvetett, és nem volt rosszindulatú a főszereplő közösséggel szemben. Szerencsére épp véget ért egy fontos sztori szál, de hiányozni fog azért a sorozat.

Desmond Wallace - 2018. 04. 25. 18:01

LW: a színészcsere nagyon rossz megoldás lenne. Remélem, hogy valahogy megoldják a problémákat.

ThomassLord - 2018. 04. 25. 19:03

Nannneeee remélem nem ezzel nyírják ki az LW-t pár jó évad még lazán van benne :(

Tyberius06 - 2018. 04. 25. 21:34

@winnie: azért a cikk alapján nem teljesen ugyanaz volt a szituáció, de jah lényegében hasonló, csak míg Wayens az egész részből akarta tehermentesíteni magát, addig CC csak egy jelenetet akart másképp csináltatni.
Egyébként nekem a cikkből nem jött le teljesen, hogy miért “kellett” CC-nek ennyire meghúznia magát, csak mert elküldte a halálba a meghívott rendezőt. Persze ez lehet odaát ilyen nagyon komoly probléma, én inkább röhejesnek találom. Plusz az eset után a cikk szerint, CC kirúgta az ügynökét, mert szerinte szarul kezelték az esetet, plusz végül a szakszervezethez fordult, hogy ugyan vizsgálják már ki az esetet. Szóval annyira nem egyértelmű nekem, hogy teljesen csak az ő hibája.
A Wayenses esetnél meg valszeg én is berágnék, ha a másik szét akarja kúrni a forgatókönyvet, mert jön épp a foga. Mert ha annyira megsérült, akkor kérjen szünetet, ha meg nem, akkor ne picsogjon, hogy nem tud pisztolyt tartani meg lépcsőzni meg ilyenek, amikről a cikk alapján szó volt. Szóval egyik esetben sem érzem azt, hogy CC lenne teljes mértékben a hunyó.

winnie - 2018. 04. 26. 07:34

úgy értem, hogy mindkét oldalról a forgatási körülmények,
a safety kérdése, vagyis az, amikor a rendező akar rákényszeríteni valamit a színészre csak azért, mert mondjuk szorítja az idő.

a “csak azért, mert elküldte a halálba” már alapból gáz, ha valaki így áll hozzá, az nem egészséges munkakörnyezet. nem azt mondom, hogy az ő hibája, de odáig nem fajulhat a dolog, hogy valaki kihúz a másik zsebéből több tízezer dollárt, mert az nem tudja (akár érzékenysége miatt) befejezni a vállalt munkát.

a másik esetnél épp az volt, hogy szünetet kapott, és ott a rendezőnek vigyáznia kéne a színészre, a forgatókönyv nem a rendező dolga, és azt mindig szétkúrják, hiszen dinamikusan változik – ilyenkor általában azért van író a helyszínen, és tényleg az kéne, hogy legyen házi rendező is. de ugye a szűk határidő, amit említenek, itt kavart be, hiszen a rendező feladata, hogy leszállítsa a részt időben, a rendező gazdálkodik akkor több millió dollár fölött, ami nem vicc, és ha egy nappal is elcsúszik, akkor tönkrevághat sok mindent.

a lényeg, hogy mindkét esetben a színész nem érezte jónak a körülményeket, és mindkét esetben a rendező ragaszkodott ahhoz, hogy úgy legyen, ahogy ő mondja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz