login |

Brockmire: kezdett a 2. évad

2018. 04. 29. 22:00 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

– I brought you a present.
– What are those, mints?
– Horse tranquilizer.
– Ah, you see? I missed you.

Ez a fenti idézet mintha egy Californication-évadból került volna át ide. De komolyan, íme képen a 2. évad első perce, amiről szintén Hank Moody ugrott be.

Sőt, még a premier dinamikája is teljesen hasonlít az egyik alapkőnek számító feelgood sorozathoz: a főszereplő Brockmire tökéletesen összeillik egy nővel, akivel látszólag újra meg újra közelebb fognak kerülni egymáshoz, de közben meg ott a pia, a kokain, na meg a csajozás. Meg a podcast.

Annyira durva, hogy a podcastelés is teljesen elért a sorozatokhoz. Blogot indítani már ciki (csinálni csak akkor érdemes, ha hosszú éve benne vagy), de mivel az Alex Inc-ben meg itt is podcastek körül bonyolódik a cselekmény egy része, így lassan már azt indítani sem lesz menő. Már a gondosan felépített Instagram-történet (mármint a tényleg kitalált és nagyjából megírt-eljátszott) sem az igazi. Kíváncsi leszek, merre megy majd a közönség. De ez csak egy mellékgondolat.

A lényeg, hogy a Brockmire azt szállította, amiért az első évad is tetszett. Sőt, valamiért ez a hedonista hangulat most külön ütött, hiszen ahogy fent is látható volt, épp magányos kalandokba merült el Brockmire, miközben ő a freeform történetmesélés bajnoka az ország 3. (?) leghallgatottabb podcast műsorával.

Úgy tűnik, ez lesz az egyik főbb gond is, hogy hősünk baseballt szeretne közvetíteni, amiért most majd küzdenie kell a közönség szeretetéért, miközben a podcast élő felvételeire úgy fogynak a jegyek, hogy simán meg lehetne élni abból is külön. Csak hát akkor hol van a labda, meg a játékosok, meg a vágyott karrier?

Azt továbbra sem hiszem, hogy a Brockmire kötelező sorozat lesz, viszont aki odavan a feelgoodért, és a High Maintenance már lecsúszott neki, annak továbbra is ajánlani tudom.

1 hozzászólás Ne habozz!

gevin - 2018. 06. 22. 16:09

2 részen vagyok túl a második évadból, de eddig nagyon üt. Talán tényleg azért, mert felrémlik Hank Moody. Baromi rétegsorozat ez amúgy, nem is csodálkozom, hogy kevesen nézik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz