login |

Délelőtti videó 3.: Sharp Objects

2018. 04. 29. 12:15 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Az idei Big Little Lies? A rendező stimmel, a könyves alap stimmel, a nagy név főszereplő stimmel. És a csatorna is stimmel. Az HBO új sorozata Marti Noxon készítésében a Gone Girl írójának, Gillian Flynn-nek az azonos című regényén alapszik, ami magyarul is megjelent Éles tárgyak címmel, itt a leírása.

A történet egy újságírónőről szól, aki egy rövid időt eltölt a pszichiátrián, majd hazatér kisvárosába, hogy feldolgozza két kislány megölésének történetét. Miközben “kirakósozik”, azon kapja magát, hogy túlságosan is azonosul a fiatal áldozatokkal.

Eléggé ütős teaser előzetest dobtak össze hozzá a tovább mögé. A főbb szerepekben: Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins és Matt Craven. (Még mielőtt valaki minisorozatra gyanakodna, a BLL-hez hasonlóan ez sem lesz, a terv több évados széria, de a könyvet az első évad dolgozná fel.)

Tartaléknak:

4 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 04. 29. 12:43

Komolyan mondom lassan annyi jó sorozat lesz, hogy ki kell dobjam a felét azok közül amiket nézek csak hogy maradjon idő a többire is. :D

Deny - 2018. 04. 29. 14:02

DarkEagle: Én már most azt csinálom, egyre kevesebb időm van sorozatozni, szóval most már nincs kegyelem. :D Pedig régen képtelen voltam kaszálni bármit is.

-T - 2018. 04. 29. 20:55

Nagyon várós!!!

DorKa - 2018. 04. 30. 14:28

a könyv nagyon tetszett. remélem majd felér hozzá.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz