login |

DC Universe: amit eddig tudunk

2018. 05. 08. 15:20 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: animáció, hírek, , , ,

Mivel lassan mindenki egy saját streaming szolgáltatásban látja a cége jövőjét, így, ahogy azt korábban is írtuk, a DC sem maradhatott ki a dologból, a DC Universe nevű platform még idén elindul. Nyilván a népszerűsége, miképp a többi újnak is, csak töredéke lesz mondjuk a Netflix-ének, de ettől még tényező lehet a geek szférában. Főleg, hogy a konzervfelhozatal mellett ehhez már az elején nagyobb dobásokkal kell jönniük.

Első körben 4+1 eredeti sorozatra számíthatunk tőlük.

Még idén kezdik a Titans-szel, ami egy csapat fiatal szuperhősről szól, akiket Dick Grayson, Batman tanítványa vezet. A sorozatról már írtunk bővebben, raktunk ki promóképeket a hősökről, sőt, még forgatási képeket is láthattatok.

Eleinte úgy nézett ki, hogy a Lois Lane és Lex Luthoros Metropolis (bővebben a sztoriról itt) követi majd a Titans-t, de ott ismét nekiesnek a pilotszkriptnek, újrafejlesztik azt, így halasztódik a projekt, viszont cserébe érkezhet a Swamp Thing (tegnap írtunk róla) – már persze akkor, ha annak jól sikerül a forgatókönyve, mert annak függvényében kaphatja meg az évadberendelést.

Ezen kívül még két animációs érkezik majd a Young Justice: Outsiders és Harley Quinn – előbbi természetesen a Cartoon Network-ös kultsorozat (kritikánk) felélesztése lesz (itt írtunk a koncepciójáról), utóbbi pedig a népszerű karakter köré írt animációs széria, aminek az alapjairól itt olvashattatok.

Most már tényleg csak az a kérdés, hogy ennyi streaming szolgáltatás mellett az ember mennyire képes előfizetni?

12 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 05. 08. 15:25

“Most már tényleg csak az a kérdés, hogy ennyi streaming szolgáltatás mellett az ember mennyire képes előfizetni?”

az a baj, hogy az újak még egy amazonhoz képest is nagy hátrányban lesznek eredeti tartalmak tekintetében – egy netflix ellen meg a 4-5 sorozattal indító disney vagy dc csak a régi cuccaival veheti fel a versenyt, így nyilván azokra nem fizetnék elő így, hogy van a netflix mellett még amazonom, hbo go-n és nfl gamepass-em. max, ha jönne a hulu, de más platform nem hiszem, hogy szóba jöhetne, és már ez is sok egy átlagnézőnek. nyilván az újak csak második, harmadik opcióként jöhetnének szóba a többségnél. itthon pedig akkor, ha full magyarok lennének.

krigin - 2018. 05. 08. 15:46

a Titans várom és persze a Young Justice S3 is. húúú, most jut eszembe, bekéne szerezni újra a szériát végignézni :D kösz az emlékeztetőt.

ThomassLord - 2018. 05. 08. 15:50

Azt ne feledjük, hogy nem kell mindre folyamatosan előfizetve lenni. Ha én meg akarok nézni egy DCU exkluzív valamit akkor előfizetek egy hónapra megnézem (meg még egy csomó mindent) aztán bye bye. Csak ahol tényleg tengernyi a tartalom, azt tartanám állandóan.

Mate4182 - 2018. 05. 08. 15:56

Engem meg pont a Metropolis erdekelt a legjobban :(
Na mindegy azert a Titan is erdekesnek tunik.

Amugy a DC-nek eleg sikeresek/jok az animacios filmjei (flash paradoxon es tarsai) ha azokat is mind felteszik, meg mondjuk az Arrowverse teljes munkassagat, igazabol egesz jol hangzana mind egy helyen.

winnie - 2018. 05. 08. 16:22

Mate4182: jól hangzana, illetve hangzik – annak, aki újranézi a dolgokat, hiszen kéznél lesznek. de aki újranézések helyett inkább új sorozatokat néz vagy próbál be, az vagy mindig megvárja az évadok végét a darához, vagy nem tud mihez kezdeni olyasmivel, amit látott. már, ha nem fognak rá hetiben felkerülni egyes nem saját dolgok, de annak nem lenne sok értelme a cw részéről.

Mate4182 - 2018. 05. 08. 17:21

ertem. viszont igy eleg karcsu lesz a felhozatal, nem?

ez az en szememben ugy lenne idealis ha minden tvben futo dc termek (gothamtol kezdve az arrowversen es a kryptonon at meg a regi Batman rajzfilm sorozat is) illetve a mar fenn emlitett dc animacios filmek mind elerhetoek lennenek.

Igy igazabol cask egy streaming szolgaltato lesz 3-4 sorozattal?

winnie - 2018. 05. 08. 17:38

a disney szolgáltatása is 4-5 új saját sorozattal indul, és arra tud majd építeni évente 1-2 újdonságot. annak és a dc-nek is a könyvtár lesz a nagy előnye, a régi cuccok, amiket újra lehet nézni, mind sorozatok, mind filmek.

simán elképzelhetőnek tartom, hogy az arrowverse átkerül hetiben a dc streamingre, de szerintem most is csak amerikán kívül van ilyen netflixen, mint nálunk a black lightning. amerikában a cw-nak nem nagyon érné meg a dolog. de nyilván, megeshet, hogy streamen is hetiek lesznek a dc-cuccok, de erről még nem olvastam semmit.

winnie - 2018. 05. 08. 17:39

ThomassLord: igen, ez lenne a logikus, mégis kevesen csinálják máshol, hiszen erre van ugye a heti sugárzás (ld. hulu), és az, hogy más premierekkel ott tartsanak, hogy macerának érezd a ki-beugrálást.

Platschu - 2018. 05. 08. 20:09

Azért az dicséretes, hogy nem adják fel és próbálkoznak a DC vonalon. Gondolom akkor ezeknek semmi köze nem lesz a CW sorozatokhoz, tehát nem várható crossover sem.

MrKrabs - 2018. 05. 08. 21:14

Az HBO meg a DC szegről-végről (Time Warner) egy cég. Akkor minek egy N+1-edik streaming szolgáltató?

winnie - 2018. 05. 09. 04:51

mert csak szegről-végről?:) meg az hbo nem streaming szolgáltató, hiába indult el az hbo europe-nál a GO önállóan is, odakint nem ez a rendszer. itt azért a brand elég sokat számít, és szerintem a dc-sek az nézik, hogy ők miképp gyarapodhatnak, mint önálló entitás.

CsMisi - 2018. 05. 09. 09:54

Az ilyen kicsi stream cegekkel egy dolog lesz: kerdes egyaltalan Europaban elerheto lesz-e, ha igen, akkor majd evente egyszer egy honapra elofizetunk es ledaralunk mindent amit erdemes. Semmikep sem jovedelmezo havonta elofizetni ra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz