login |

Kevin Can Wait: vége a 2. évadnak

2018. 05. 08. 19:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2017/18 finálék, kritika,

Ahhoz képest, hogy a The Big Bang Theory esetében a CBS igencsak reklámozza, hogy Mark Hamill jön vendégszerepelni a fináléba, a bizonytalan sorsú, és a nézettségre igencsak rászoruló Kevin Can Wait esetében nem nagyon hirdették, hogy a fináléra Kevin James beszervezte Adam Sandler-t és Chris Rock-ot is. Persze mivel kreditet sem kaptak, ergó szívességet tettek, így nem kerülhettek bele a sajtóanyagba sem.

Mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy mire vitte a sorozat azok után, hogy az évad elején megölték Donna-t, a szemetek?

Megint csak azt tudom mondani, hogy aki szerette a King of Queens-et, az lehet, hogy élvezte a Kevin James és Leah Remini közti dinamikát, az ő véleményük (mármint a FGY-rajongóké) komolyan érdekelne, mert én a KoQ-t nem ismerve feleannyi chemistry-t sem láttam közöttük, mint James és Erinn Hayes között.

Elismerem, hogy azért jelen van valami, és egyfajta stílus elég jól csapódik le közöttük, de az nem váltotta fel a főhős és a felesége közti kapcsolatot és poénokat, inkább csak kiegészítette. Simán ellehetett volna egymás mellett a két vonal mondjuk a haverok kárára. (Utóbbiak, a kisgyerekekkel idén is hol szerepeltek, hol nem, nem sok vizet zavarnak ebben a sorozatban.)

Igaz, ami igaz, ez a felállás két munkahelyi történetet és egy családit eredményezett volna (mert ugye Chale-ék éttermeznek), ami remekül jelzi, hogy a készítők sokat akarnak markolni, ami egyértelműen a Kevin Can Wait kárára megy. A poénok jelen vannak, érthetőek, nem fogja a fejét az ember, James továbbra is jó fizikai komikus, némelyik szópárbaj ül, de a báj, ami megvolt az S1-ben, már sehol sincs.

A fináléban sem voltak jelen a tűzre való mellékkarakterek, sőt, még Vanessa is háttérbe lett szorítva, csak olykor puffogott (bár kapott egy háttérsztorit). A középpontban a levegőből előkapott régi együttes összeállása volt, és ez simán fel is húzta a részt, hiszen főleg Sandler és James nagyon jó együtt (előbbi még gitározva énekelt a Red Hooded Sweatshirt szellemében), Rock pedig egyedül is elvan, ha kell. De egy jobb (5,5-6/10-es rész) nem csinál nyarat a középszerben.

1 hozzászólás Ne habozz!

Dexter Morgan - 2018. 05. 09. 10:07

A szezon elején eléggé elment a kedvem tőle, mert javarészt Erinn Hayes miatt kezdtem el nézni az elején, és az első pár rész alpján úgy tűnt, hogy Donna nélkül kulát se fog érni az egész, aztán mégis maradtam… Főleg Ryan Cartwright és Taylor Spreitler párosa miatt, ami jobban működik, mint gondoltam volna… A finálé főleg Sandler miatt meglepett, végül nem sajnálom, hogy maradtam a sorozat mellett, még Leah Remini miatt sem fanyalgok annyira, mint kezdetben. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz