login |

Délelőtti videó 1.: 13 Reasons Why

2018. 05. 09. 10:00 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Jövő pénteken befut a 13 Reason Why második évadja, és most a tovább mögött végre meg lehet nézni a teljes előzetest, hátha kiderül, hogy mi körül csoportosul majd az izgalom és dráma. A nagy kérdés az, hogy lehet-e hasonlóan érdekes szezont csinálni a rajongók számára?

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 05. 09. 14:33

Nagyon bejött az 1. évad de ez az előzetes baromira sablonos és mesterkélt. Mintha valami kicseszett összeesküvés elmélet lenne az egész. Vagy mintha most minden évadban jönne majd egy új úgymond “heti áldozat” és kész. Ja és elővettek valami évados gonoszt is ha jól értem szóval nem mondanám hogy lázba hozott. Szerintem ez tipikusan az a sorozat lesz pláne eme előzetes alapján ami 1 évaddal lenne igazán jó. Ez a folytatás már ilyen nyögvenyelősnek tűnik hogy csináljuk meg mert sokan nézik.

Reeka - 2018. 05. 11. 17:08

Lehet hogy egyedül vagyok vele, de én nagyon várom!

Vic - 2018. 05. 12. 15:55

Nagyon varom en is, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole, az elso trailert parszor lattam, a masodikat kb egyszer, de nem is akarom nagyon “spoilerezni” magamnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz