login |

Superstore: vége a 3. évadnak

2018. 05. 10. 14:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2017/18 finálék, kritika,

Durva, hogy a Superstore mennyire nem változik. Ez gondolom, a rajongóknak jó hír, de nem hiszem, hogy egy ennyire ártalmatlan sitcomnak sok fanatikusa lenne. Semmi extra nincs benne továbbra sem, csak néha lehet kicsit mosolyogni, meg követni a kedvelt (és kevésbé kedvelt) szereplők sorsát.

A nem változás viszont onnan jutott eszembe, hogy ez a rész pont olyan volt, mint aminél kiszálltam. És most egyáltalán nem a humor minőségére gondolok, hanem a pesszimizmusra. Igen, lehet azt mondani, hogy a Superstore mosolygós, bár a feelgood jelzőt semmiképp nem használnám, de valahogy elvan vele az ember.

It’s medicine, you can’t have too many.

Viszont most megint előszedtek egy komolyabb témát: az idősek foglalkoztatását és azt, hogy a multik hogy bánnak velük. Hogy utána teljesen cinikusan le is nullázzák az egészet, miközben kicsit talán még veregették is a saját vállukat az írók: “végre szóba hoztuk ezt is, a többit oldja meg más”.

Az évad premierjéről azt írtuk, hogy idén talán végre összehozzák a főszereplőket, ez nézett ki fő szálnak, és rá is gyúrtak az átívelésre. A finálé kapcsán jó sok mellékvágány volt is eközben, hogy egy siralmas poén mellett talán sor kerüljön végre erre. De ugye a Superstore-ról van szó, szóval a premierben még simán nullázhatják az egészet.

Ennek megfelelően esélytelen, hogy a berendelt 4. évad a várólistára kerüljön nálam. Ellenben megértem amúgy azokat, akik valahogy ott ragadtak mellette, mert a sorozat a megbízhatóbbak közé tartozik, és még mindig van 1-2 értékelhetőbb pillanata, csak úgy érzem, hogy az igényeim már más irányba mutatnak így…, úristen, hány évnyi?! tudatos sitcomnézés után.

8 hozzászólás Ne habozz!

Mignon - 2018. 05. 10. 15:30

Én azok közé tartozom akik tényleg szívesen nézik a superstore-t, mert a karakterek szeretnivaloan utődöttek és ez ay egész giga áruház, a hülye vevőkkel elég vicces. Ennek ellenére annzira elrontottak az egész főszereplők összehozása szálat ezzel az értelmetlen csavarral, *SPOILER* hogy Amy terhes a volt ferjetől, hogy sírni tudtam volna. *SPOILER VÉGE*

Kissur - 2018. 05. 10. 15:32

Erről a sorozatról ordít, hogy a Comedyre való, és az is, hogy 2 évad után meg fog bukni. Érdekelne, hogy mikor jön valamelyik magyar csatornára. Még a Viasatra tudnám elképzelni.

Mom - 2018. 05. 10. 19:14

Én még nézem. Ennyi. Mást nem tudok hozzáfűzni. Sajnos.

heidfeld - 2018. 05. 10. 19:40

Kellemes, de semmi különös.

goodjohnwin - 2018. 05. 10. 20:01

Nem tudok mit kezdeni ezzel a sorozattal… az angol eredetije sem kötött le sokáig, de az barátságosabb és szerethetőbb-szappanoperásabb, mint az amerikai változat, ami néha társadalmi kérdéseket cibál be a sztoriba (ahogy a Superior Donutsban is elö szokott fordulni) máskor pedig csak simán béna a sztori és érdektelenek (rosszabb esetben irritálóak) a szereplők és a történések.
Szerintem itthon esélytelen lenne, annyira a semmiben lebeg, pedig itthon is virágoznak az Cloud 9 jellegű bolthálózatok.

A jelenetek közötti átkötők viszont viccesek, de azokat is a Trolliedból másolták… vajon fizettek a formátumért vagy az NBC “elpiramisozta” ezt a britektől? :)

Deny - 2018. 05. 10. 20:52

Én idén dobbantottam az évad háromnegyedénél. Egyszerűen nem kötött már le. Nem mondom, hogy egyszer nem folytatom majd, de egyelőre elég volt.
Olvasván, hogy mi történt azóta, nem is bánom. Amy és Jonah már így is rohadtul idegesítettek.

mondo - 2018. 05. 10. 22:04

Kb a felét láttam. Mármint minden epizódnak kb a felét, mert matetónál pörgettem, nagyon túltolták, jóval kevesebb is sok lett volna belőle. Vannak viszont karakterek, akik miatt maradok, Dina, Garrett, Cheyenne,és még néhányan.

scz - 2018. 05. 14. 15:41

Dina jó, Mateo sok, Garrett manapság túl kevés.
Rötyögni lehet rajta, de nem nagy csuda. 20 percet pont megér.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz