login |

Széf

2018. 05. 10. 13:15 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, Európa is létezik, kampány,

Reggel 9 óta már darálható a legújabb (valamiért csütörtöki) Netflix-premier, aminek Michael C. Hall a főszereplője. A Safe egy sok puzzle-darabkás, több szálas krimi Harlan Coben-től, ami leginkább a Secrets and Lies-ra hajaz, bár ha az eltűnős, átívelős tematikát veszem, akkor a The Missing-re is (amúgy nem). Itt volt az előzetese és az alapsztorija.

Az első három rész alapján egy könnyen fogyasztható, popcorn rejtélyről van szó, amiben WTF-módon a humor is benne van az egyik szálon, amolyan Hóbortos hétvége-módra, amire végképp nem számítottam. Szerintem ma vagy holnap írok is róla évadkritikát, mert eddig nincs okom a kaszára.

 

8 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2018. 05. 10. 15:00

Erdekes a Dexter utan biztosra vettem hogy erre a fazonra fenyes karrier var, siman el tudtam volna kepzelni hollywoodi A listaskent.

valahol az en szegenysegi bizonyitvanyom is, de azota lattam a Gamer nevu baromsagban meg tudom hogy felbukkant a Crownban…

Orulok hogy ujra foszereplo!

AbyssR - 2018. 05. 10. 15:54

Az angol környezet nem tetszik… rakhatták volna megint Miamiba :)

winnie - 2018. 05. 10. 23:24

ez nekem nagyon bejött. remélem, holnapra írok róla.

Szivarosfrici - 2018. 05. 11. 23:17

Nem volt rossz. De annyira nem is nyűgözött le. Dexter és a haverja jó volt a többiek erős közepes. A nyomozónőt pedig már a Sherlockban se nagyon vágtam miért van benne.Szerintem ő elég középszer és még csak szépnek se mondható úgyhogy ehhh….De azért Michael C. Hall-t jó volt látni.

sorozat/gyilkos - 2018. 05. 16. 20:12

Közepes színvonalon letolt eltűntgyerek nyomozós, egy nem rossz, de nem is idevaló Michael C Hall-al (sajnos kizárólag creepy figurát tud hitelesen hozni) néhány jó, és néhány kevésbé jó szereplővel, egész korrekt, néha redherringes családi drámai szálakkal.

A végső nagy csavar viszont gyenge és hiteltelen, de hogy ez a színészek, vagy a forgatókönyv sara, azt nem tudom eldönteni, valószínűleg mindkettő egyszerre.

Szokásos szigorom szerint ez egy 5 pontos sorozat. Nézhető, de akinek van saját élete, nyugodtan kihagyhatja.

winnie - 2018. 05. 16. 20:22

“Michael C Hall-al (sajnos kizárólag creepy figurát tud hitelesen hozni) ”

mivel a legjobb szerepében nem sok creepy volt, ezt kétlem:)

sorozat/gyilkos - 2018. 05. 17. 13:35

SFU? Ott sem egy belül teljesen rendben levő karaktert vitt. Van benne egyfajta furcsa távolságtartás, mintha érzelmileg nem tudna hitelesen kapcsolódni ahhoz a szereplőhöz, akihez kellene, ill. tud, de mindig valami felhanggal, és a felhang mindenhol ugyanolyan. Ez a Dexterben tökéletes volt, az SFU-ban is jó, de itt kilóg. Vagy a személyiségét viszi át ennyire erősen, vagy egyszerűen nem tud mást játszani.

A Magnum alatt benyelte egy kommentemet a cenzorotok!

Peppper - 2018. 05. 24. 13:43

Vegigneztem, bar mar az elejen ereztem hogy nem az igazi, de annyira raerek most hogy vegul kitartottam.
En altalaban erosen elfogult vagyok az eltuntszereplos krimikkel, plane a britekkel, de ez nagyon nem jott be.
Michael C Hall szerintem kifejezetten idegesito volt, egy percig nem volt hiteles nekem a szineszi jateka. De valojaban az egesz tortenet nem volt hiheto, a vegso csavart meg meg en is kitalaltam, pedig en vagyok az akit siman meg lehet vezetni az utolso percig altalaban.

Nem igazan ajanlom senkinek, elpazarolt ido.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz