login |

Délelőtti videó 3.: A Very English Scandal

2018. 05. 13. 12:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, minisorozat, video,

Tyűha!

Jövő héten érkezik a BBC-re az A Very English Scandal olyan színészekkel, mint Hugh Grant és Ben Whishaw. A 3 részes, elvileg minisorozat alapján John Preston könyve adja, ami a 70-es évekbeli Jeremy Thorpe-botrányt dolgozza fel, amiben egy parlamenti képviselőt perbe fogtak korábbi szeretője megölésében való szövetkezésért. Készítő: Russell T. Davies, rendező: Stephen Frears.

Előzetes a tovább mögött. További szereplők: Alex Jennings, Patricia Hodge, Monica Dolan, Adrian Scarborough és Jason Watkins + Eve Myles, Michele Dotrice és Blake Harrison.

4 hozzászólás Ne habozz!

wellwellwell - 2018. 05. 14. 00:02

Hat ez nagyon jol nez ki, es hugh grant mintha jol jatszana, dobbenet. 🙂 en kivancsi vok ra.

nargli - 2018. 05. 15. 15:37

Miért döbbenet, hogy Hugh Grant jól játszik? Nem kötözködöm, őszintén kérdezem. :) Attól még hogy beskatulyázták (és ő is saját magát, ez nem kérdés) a pislogós-romantikus vígjátékokba, még tök jó színész, érdemes pl. megnézni a Süti nem sütiben:

http://puffcinq.blog.hu/2013/09/06/a_sutik_a_skorpio_meg_a_fules

speranza - 2018. 05. 22. 00:24

A pislogás itt is megvan (úgy tűnik, ez romantikától független), de már az első pár percben leesett az állam tőle. Egyrészt, sokkal jobb színész, mint ahogy emlékeztem rá (igaz, hogy jó régen nem láttam semmiben), másrészt sokat öregedett amióta láttam. Sármőrből joviális arcú, szikár és ráncos bácsivá avanzsált. És ahhoz képest, hogy gyakran alakított nőcsábászokat, a meleg parlamenti képviselő szerepében sem hiteltelen, sőt!

kulup - 2018. 06. 06. 09:06

Ez jó volt, Hugh Grant és Ben Whishaw is nagyot alakított. Már a London spy-ban is bírtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz