login |

2018/19 – A FOX újoncai (1.) – Rel

2018. 05. 14. 19:20 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2018/19,

REL

Készítő: Josh Rabinowitz, Kevin Barnett, Lil Rel Howrey (executive producer: Jerrod Carmichael)
Szereplők: Lil Rel Howrey (The Carmichael Show), Jess “Hilarious” Moore, Jordan L. Jones, Sinbad
Várható indulás: 2018. ősz, vasárnap 21:30

Sztori: többkamerás komédia Lil Rel Howery élete alapján egy férfiról, akit megcsal a felesége. Ha ez a rossz hír nem lenne elég, akkor az is kiderül, hogy környék legjobb borbélyával, amit még nehezebb találni, mint új asszonyt. A viszony miatt a házaspár beadja a válókeresetet és a nő másik városba költözik a gyerekekkel. Rel úgy igyekszik végletekig optimista maradni, hogy távapa lesz belőle, újra randikra kell járnia… és még egy új borbélyt is találnia kell. Ezen az útján apja és a legjobb barátja azért segítségére lesznek.

winnie szerint látatlanban: nem. Többkamerás is, Lil Rel-t már a The Carmichael Show-ban is csak zavaró tényezőnek találtam, de innen szép nyerni. 0%. (Ahogy olvasom, a főszereplő egy másik karaktert is alakítani fog a sorozatban, ami…, inkább nem is fejezem be.)

human szerint látatlanban: persze, majd pont egy többkamerás komédiával fog beetetni a FOX, ahol csak az egykamerások voltak tényleg jók, mióta junkie vagyok. 10%.

4 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2018. 05. 14. 19:50

Meeeh kategória.

Tipikusan az a sorozat amit csak azért rendelnek be, hogy jövőre elkaszálják, vagy még azelőtt.

winnie - 2018. 05. 14. 19:51

vagy…, mert látták a pilotot és tényleg nagyon vicces volt. simán benne van, hogy zseniális a humora, ez az, amit ennyiből nem tudunk megállapítani.

Balumedve - 2018. 05. 14. 20:16

Hogy milyen sorozat lesz – no comment. Viszont nehezemre esik elképzelni ezt a sorozatot többkamerásként. Már a leírásban is rengeteg a jövés menés: “TÁVapa lesz belőle, újra randikra kell JÁRNIA… és még egy új borbélyt is TALÁLNIA KELL” Biztos megtalálják a modját, hogy beszűkítsék az egészet 5-6 díszlet közé, de kíváncsi vagyok hogyan.

Thomas - 2018. 05. 14. 23:35

Nem hiszem, hogy pont ez lesz az, amit bepróbálok az idei sitcom felhozatalból, mert ennyi alapján abszolút hidegen hagy. Olyan 5%.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz