login |

2018/19 – A FOX újoncai (3.) – Proven Innocent

2018. 05. 14. 20:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2018/19,

PROVEN INNOCENT

Készítő: David Elliot
Szereplők: Rachelle Lefevre (Under the Dome, A Gifted Man, The Deep End, Off The Map, What About Brian), Riley Smith (Frequency), Russell Hornsby (Seven Seconds, Grimm, In Treatment), Vincent Kartheiser (Mad Men), Clare O’Connor, Nikki M. James (BrainDead), Brian d’Arcy James
Várható indulás: 2019. midseason

Sztori: jogi dráma egy olyan cégnél, mely jogtalan ítéletekkel foglalkozik. A csapatot egy heves, bátor és igazságra éhes ügyvédnő vezeti. Itt nyomozásokat nyitnak meg újra, életüket kockáztatva próbálják felmentetni azon ártatlanokat, akiknek bűnössége “bizonyítást nyert”. A főhőst a múltja hajtja, hiszen fiatalon bűnösnek találták, majd felmentették egy nagy horderejű ügyben, ami révén bulvárszenzáció, ismert név, nemzeti celeb vált belőle – egyeseknek hősként, másoknak áldozatként maradt meg. És mindenképp szerzett magának pár ellenséget, köztük az ügyészt aki továbbra is el akarja kapni azért, amit el sem követett. Így nem csak másokat kényszerül védeni, hanem közben a saját ártatlansága bizonyítása érdekében is küzd.

winnie szerint látatlanban: nem is olyan régen, bár másik csatornán, már volt hasonló alapfelállás – hátha ez jobb ügyeket és/vagy karaktereket hoz majd? És ebben legalább tuti, nem fog az ügyvéd az ügyésszel hálni. Nem tudom, szerintem ez a sorozat túl sok minden akar lenni (heti ügyek, sok karakter, átívelő saját ügy), pedig olvasva a karakterleírásokat, vannak benne kifejezetten érdekes dolgok. 50%, mert hátha elég felemelő lesz. De ha elvész a szappanban, akkor maradok a For The People-nél.

human szerint látatlanban: valami jogit úgyis kell majd nézni ősszel, nem? De nem az Under The Dome csajosat, mert biztos, nem tud olyan szintet sem hozni, mint Hayley Atwell a tök hasonló koncepciós Conviction-ben. 10%.

3 hozzászólás Ne habozz!

Tyberius06 - 2018. 05. 14. 21:09

Igen, eléggé hajaz a Convictionre, és én azt sajnálom, hogy elbukott. Szerettem azt a sorozatot, nekem bejöttek a karakterek is benne, bár voltak olyan húzások (kavarás, jepp), ami nálam is kihúzta a gyufát.
Ez viszont így, a leírásból, túl sok akar lenni és valahogy nem keltette fel az érdeklődésem, plusz a Convictionben volt egy Hayley Atwell, ami mellette szól, ebben nincs ilyen se… 0%

Szula - 2018. 05. 14. 23:19

De nem az Under The Dome csajosat, mert biztos, nem tud olyan szintet sem hozni, mint Hayley Atwell a tök hasonló koncepciós Conviction-ben. 10%.

Arra célzol hogy szar a színésznő? Mert akkor ajánlom például a Mary Kills People 2. évadát amiben nagyot alakít.

Thomas - 2018. 05. 14. 23:55

Nyomozás, jog, jó kis heti ügyek, totálisan érdektelen. Legyen 5%, de el nem tudom képzelni, mit kéne az előzetesében látnom, egy ilyet be akarjak próbálni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz