login |

NBC-előzetesek 1.: New Amsterdam

2018. 05. 14. 10:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2018/19, video,

Kórházas és az érzelmesen optimista sorozatok rajongói mindenképp kattintsanak a tovább mögötti előzetesre – az NBC meglepetésre ezt a sorozatát hype-olta legjobban, ennek a pilotjától voltak leginkább oda.

A New Amsterdam munkahelyi dráma lesz, de közben azért egész jó a koncepcióban, hiszen olyan kiemelt intézményről van szó, ami “arról nevezetes, hogy itt tudnak csak Ebolás betegeket kezelni, és itt fogadják a Rikers-szigeti rabokat meg az amerikai elnököt is”. Mindent mást leírtunk a sorozat címkéjén.

Tartalék:

3 hozzászólás Ne habozz!

zolkó - 2018. 05. 14. 15:16

Ezt el fogom kezdeni. Tetszik a felvetés, hogy orvosok legyenek, és ne pénzszámoló üzletemberek. DE: Ha elkezdik a szerelmi szálakat a kettő perc főlé emelni per rész, és/vagy a már itt is hallható mélabús zongorás balladákkal hangsúlyoznak majd minden érzelmes jelenetet, akkor röppen is a kasza. Szóval ne csináljanak Grey’s Anatomy kettőt belőle.

-T - 2018. 05. 14. 18:22

Első nézésre bejött.

FrankLuck - 2018. 05. 14. 22:09

A Life Sentence szirupját még épp elviselem, de itt valahol féltávon elkezdtem bokákolni. Wow.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz