login |

2018/19 – Az ABC újoncai (2.) – A Million Little Things

2018. 05. 15. 21:20 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2018/19,

A MILLION LITTLE THINGS

Készítő: DJ Nash (Turth Be Told, Growing Up Fisher)
Szereplők: Ron Livingston (Loudermilk, Defying Gravity, Standoff), James Roday (Psych), David Giuntoli (Grimm), Romany Malco (Mad Dogs, No Ordinary Family), Christina Ochoa (Valor, Blood Drive), Anne Son (My Generation), Grace Park (Hawaii Five-0, Battlestar Galactica), Christina Moses (Containment), Allison Miller (Incorporated, Go On, Terra Nova, Kings), Stephanie Szostak (Satisfaction), Lizzy Green (Nicky, Ricky, Dicky & Dawn)
Várható indulás: 2018. ősz, szerda 22:00

Sztori: “A barátság nem egy nagy valami, hanem milliónyi kis apróság”, tartja a mondás – és ez az optimista dramedy mottója is. Egy boston-i baráti társaságról szól a történet, akiknek tagjai váratlan körülmények között találtak egymásra, és akiknek ilyen-olyan okokból szakmai vagy magánéletbeli sikerei vagy kudarcai ellenére egy helyben jár az élete. Amikor viszont egyikük váratlanul meghal, az ráébreszti a többieket, hogy el kéne kezdeniük végre élni. És eközben rájönnek, hogy talán csak a barátaik menthetik meg őket sajátmaguktól.

winnie szerint látatlanban: na, itt a másik sokszereplős, feelgood-nak szánt sorozat a This Is Us szellemében – vagy csak én látom ezt bele? Ha olyasfélére szerelik a hangulatot, akkor szerintem a színészek (most komolyan, szinte mindenkit ismerek) simán elviszik a hátukon. De az is biztos, hogy szappanpozitív a sorozat, így csak nagyon jó kezekben működhet. 60%.

human szerint látatlanban: optimista dramedy sok ismert színésszel? Talán érdekes lesz, de tipikusan olyan, aminek a leírása semmit sem mond. 30%.

5 hozzászólás Ne habozz!

Alain Prosztó - 2018. 05. 15. 21:42

Ron Livingston-t nagyon kedveljük, de én már a This is us-t se tudtam elviselni.

Energiavampir - 2018. 05. 15. 21:58

ez megint az a forma amit akkor se néznék ha csak ez lenne :)

Tyberius06 - 2018. 05. 15. 22:24

Ez is kap egy esélyt, csak mert olyan szép a szereposztása… Egyébként kb 50%

DarkEagle - 2018. 05. 16. 01:50

Azt a mindenit. Nagyon moslék az ABC idei kínálata. Konkrétan ez is csak a gárda miatt érdekel. Szégyellhetnék magukat hogy még csak nem is próbálkoznak. Az új kínálatuk fele tuti hogy azonnal kasza lesz, legalábbis ez a tippem.

Thomas - 2018. 05. 16. 03:22

Azt a mindenit. Nagyon király az ABC (és az NBC) felhozatala. Már a második szappanos sorozat, mi történt itt? Ráadásul benne van Christina Ochoa, nyilván ennek is adni kell egy esélyt:) Mondjuk ez egy fokkal kevésbé tűnik érdekesnek, mint a sok különböző, egy házban lakó ember a The Village-ben, úgyhogy ez csak 65%.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz