login |

2018/19 – Az ABC újoncai (3.) – Single Parents

2018. 05. 15. 21:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2018/19,

SINGLE PARENTS

Készítő: J.J. Philbin, Liz Meriwether (New Girl)
Szereplők: Taran Killam (Saturday Night Live), Leighton Meester (Making History, Gossip Girl), Brad Garrett (How To Live With Your Parents, Til Death, Everybody Loves Raymond), Jake Choi, Kimrie Lewis, Marlow Barkley, Tyler Wladis, Sadie és Grace Hazelett, Devin Campbell
Várható indulás: 2018. ősz, szerda 21:30

Sztori: egykamerás komédia egyedülálló szülők diszfunkcionális csoportjáról, akik egymásra támaszkodnak 7 éves gyerekeik nevelése és a a szülői léten kívüli szerelem keresése kapcsán, hogy idővel rájöjjenek: csakis közösen összefogva képesek túlélni a megpróbáltatásokat. A sztorit egy új jövevény, egy harmincas férfi indítja be, aki annyira a lánya nevelésére koncentrált, hogy elveszti férfiasságát. Mármint azt, hogy milyen férfinak lenni. A többiek pedig látva, hogy milyen mélyre zuhant a szülői munkaközösséges, hercegnős világba, megpróbálják újra randiképessé tenni, és elhitetni vele, hogy szülő az is lehet, aki nem áldozza fel önmagát.

winnie szerint látatlanban: elég színészfüggőnek tűnik a dolog, és Killam számomra totális kérdőjel. De egyébként maga a sztori sem túl eredeti, bár az alaphelyzet a csoporttal kifejezetten vicces. 50%.

human szerint látatlanban: nonono, ez így egy sima 0%.

4 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 05. 15. 21:59

detto :)
komolyan ezekben van ráció? persze biztos érdekel valakit, de nekem ez barátok közt szint alatti..
nem kell

winnie - 2018. 05. 15. 22:08

ja, nincs ráció, mert hülyék, akik döntenek. most, hogy mondod, a jóbarátok volt a barátok közt, mert pár egy házban lakó emberről szólt, akik olykor egy kávézóban is összeültek. és mégis elég jól elsült. csak azért, mert emberek szerepelnek benne, még nem lesz valami szappan. a komédia nem úgy működik, hogy alapsztori és akkor jó vagy nem. ha a humora zseniális, ha végigröhögjük. akkor mindegy, hogy miről szól, az ember imádni fogja.

Energiavampir - 2018. 05. 15. 22:29

Saját véleményt írtam..és nekem ebben nincs ráció
van akinek van..
Persze ha valami marha jó az marha jó :)
mondjuk nekem a Jóbarátok se tetszett, kövezz meg érte..untam.

Thomas - 2018. 05. 16. 03:37

Családi sitcomot én sem kérek, még Leighton Meester miatt sem tudom egy kicsit sem várni, pedig a Making Historyt is ő tette nézhetővé. 5%.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz