login |

2018/19 – Az ABC újoncai (4.) – The Kids Are Alright

2018. 05. 15. 22:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2018/19,

THE KIDS ARE ALRIGHT

Készítő: Tim Doyle
Szereplők: Michael Cudlitz (Southland, Standoff), Mary McCormack (Welcome To The Family, In Plain Sight), Christopher Paul Richards (Me, Myself & I), Jack Gore (The Michael J. Fox Show), Sam Straley, Caleb Martin Foote, Andy Walken, Sawyer Barth, Santino Barnard, Kennedy Lea Slocum
Várható indulás: 2018. ősz, kedd 20:30

Sztori: egykamerás komédia, egy 70-es évekbeli egy katolikus, ír származású családról jómunkásember apukával, hagyományos anyukával és nyolc lármás, nem túlságosan felügyelt fiúgyerekkel, és ők próbálnak megküzdeni az igencsak eseménydús korszak kisebb és nagyobb változásaival Los Angeles külvárosában. A háztartás akkor áll fejre, amikor a legidősebb fiú hazajön azzal, hogy kilép a papneveldéből és megpróbálja megmenteni a világot.

winnie szerint látatlanban: tippre az előzetes majd nagyon sokat fog segíteni, de két jó felnőttel ez akár még nagyon jól is elsülhet. Csak könyörgöm, legyen az a vicces fajta komédia, és akkor nem kezdek el azon agyalni, hogy kizárt, hogy mind a 8 gyerek jófej legyen. 70%.

human szerint látatlanban: (ujjakat keresztbe fon) legyen olyasmi, mint a Malcolm in the Middle. Valamiért a nagycsaládról az ugrott be, pedig nem is voltak olyan sokan. Így előzetes nélkül 30%.

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 05. 16. 03:43

Hát jó, az ABC komédiái nem nekem valók, amíg egyikben több gyerek van mint a másikban. Következetes leszek, és erre is 5%-ot írok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz