login |

2018/19 – Az ABC újoncai (5.) – Grand Hotel

2018. 05. 15. 22:20 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: 2018/19,

GRAND HOTEL

Készítő: Brian Tanen (executive producer: Eva Longoria)
Szereplők: Demian Bichir (The Bridge), Roselyn Sanchez (Devious Maids, Without a Trace), Shalim Ortiz, Wendy Raquel Robinson (The Game), Anne Winters (Tyrant), Bryan Craig, Chris Warren, Denyse Tontz, Feliz Ramirez, Justina Adorno, Lincoln Younes,
Várható indulás: 2019. midseason

Sztori: merész és provokatív dráma az azonos című spanyol sorozat alapján. Az utolsó családi kézben levő hotelről szól Miami Beach-en, ahol a családapa vezeti a helyet, és a második felesége meg a felnőtt gyerekei csak élvezik a jólétet. Az újszerű, modern megközelítést a lojális dolgozók teszik teljessé. Őket állítja kontrasztba a sorozat a luxust elváró vendégekkel. Kívülről minden tökéletesnek látszik, de a színfalak mögött már izzanak a botrányok, növekszik az adósság, és még nagy titkok is lapulnak.

winnie szerint látatlanban: nem nagyon érzem, hogy különösebben izgatnak egy ilyen stílusú sorozat. 10%.

human szerint látatlanban: ha szórakoztatóan adják elő a szappanopera-szerű részt, akkor talán lehet belőle valami, bár nekem a készítő nem számít pozitívumnak. Legyen 30%.

9 hozzászólás Ne habozz!

-T - 2018. 05. 15. 22:31

Érdekel.

bvr - 2018. 05. 15. 22:41

Zseniálisan megírt az ajánló! :)) Bár az alapján azt gondoltam humannél 0% lesz :)

Kati néni - 2018. 05. 15. 22:42

Engem is érdekel. Mennyi marad vajon az eredetiből?
Hogyan lehet akár 7-8 évadosra is elnyújtani?
Össze tudja-e úgy boronálni a különböző stíluselemeket (krimi, humor, romantika), mint a spanyol verzió?

Mark Cherrynek kellett volna lecsapnia rá amúgy, akkor simán lehetne egy újabb Szülfel-pótlék.

Aldo - 2018. 05. 15. 22:51

“merész és provokatív dráma” Amikor ilyen leírást látok, akkor már tudom, hogy nem fogom komolyan venni és nem az én sorozatom. Kb. mint a szexi jogi thriller.

Thomas - 2018. 05. 16. 03:53

Na ne, még egy szappan! Tobzódok:) Mondjuk a három közül ez tűnik a legkevésbé érdekesnek, a gazdagemberes felállás a Dynasty után nem nagyon vonz, pláne a nagy titkok:) Színészek közül senkit sem ismerek, viszont a helyszín (Miami Beach) jól hangzik, vajon mekkora szerepet kap? Ebből mindenképpen kell látnom egy előzetest, hogy mégis milyen stílusra számítsak, ez totál 50%.

Kati néni - 2018. 05. 16. 07:06

Thomas, kérdés, hogy mi marad az eredetiből. Mert az inkább volt drámasorozat, mint szappan. Egész jó alakításokkal. A kezdetek kezdetén úgy emlegették az El Gran Hotelt, hogy a spanyol Downton Abbey. És egész realisztikus módon ábrázolták benne az “upstairs-downstairs” kapcsolatokat, tehát nem glamouros anyag, mint a Dynasty.

winnie - 2018. 05. 16. 07:36

” Hogyan lehet akár 7-8 évadosra is elnyújtani?”

ne viccelj. ahogy egy év a hotelben szállítható, úgy 11 év is. folyton vannak sztorik, vendégek. és nem kellenek feltétlenül olyan stíluselemek, mint az eredetiben.

Kati néni - 2018. 05. 16. 07:55

winnie: inkább a Született feleségekből indultam ki, mert van egy olyan érzésem, hogy Longoria meg az ABC miatt valami hasonlóra kell számítani. A Szülfel meg bizony eléggé önismétlő és kiszámítható lett. Gondolom, itt is egy nagy rejtély fog végigfutni az évadon, az első szezoné meg valószínűleg a kinyírt lánytestvéren alapszik.

Mindegy, én nézni fogom, mert
1. remake, valami perverzió miatt szeretem összevetni a különböző verziókat és láttam a Gran Hotelt meg az El Hotel de los Secretost is.
2. bírom, amikor keveredik a latin-amerikai kultúra a jenki kultúra elemeivel
3. igényes szappan jöhet, főleg akkor, ha inkább dramedy
4. bírom Roselyn Sánchezt és Demián Bichirt is (az utóbbinak az anyukája nagyon jó fej mami, sok Magyarországon adott telenovellában is szerepelt)

Thomas - 2018. 05. 16. 15:27

Ez tetszik, hogy a Dynasty “glamouros anyag”, pont ezért nem bírtam már nézni egy idő után, kaszáltam az évad közepe táján:)
De ha nem annyira szappanos, akkor nem biztos, hogy betalál nálam, nem nagyon dob már fel a nagy rejtély, meg a kinyírt lánytesó:) Én leginkább valami tök egyszerű szappant szeretnék látni, normális, szerethető karakterekkel. Nem kell a gazdagok kavarása, meg a vég nélküli titkok és hazugságok, és a már-már kötelező “ki ölte meg?”-szál sem:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz