login |

2018/19 – Az ABC újoncai (8.) – Schooled

2018. 05. 15. 23:20 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2018/19,

 

SCHOOLED

Készítő: Adam F. Goldberg (Imaginary Mary, The Goldbergs, Breaking In), Marc Firek
Szereplők: A.J. Michalka, Bryan Callen (Death Valley), Nia Long (Uncle Buck, The Divide, Big Shots), Rachel Crow, Summer Parker, Tim Meadows (Son of Zorn, Marry Me, Glory Daze, The Bill Engvall Show)
Várható indulás: 2019 midseason

Sztori: egykamerás komédia, a The Goldbergs spinoffja, ami a 90-es években játszódik abban az iskolában, ahova a Goldberg gyerekek is jártak, így a már megismert vicces tanárokat és igazgatót láthatjuk a saját történetükben, akik minden különcségük és őrült magánéletük ellenére is hősök diákjaik szemében.

winnie szerint látatlanban: á, nem, az anyasorozat sem jött be, bár azon sokat rontott a kisgyerek. De nem. 0%.

human szerint látatlanban: mivel a Goldbergs-ből már kiszálltam, így nyilván nagyon várom pár ottani mellékszereplő saját sorozatát, csak most a 90-es évekre tett rengeteg utalással. 10%.

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 05. 16. 04:18

Nee, ez az X Factoros Rachel Crow?:) Hát mit mondjak, a kép nem sokat segít, hogy mekkorák a gyerekek, hogy ez most általános iskola vagy középiskola-e. De végül is 90-es évek, AJ Michalka (tanár lesz?), ha a CBS-en sem lesz érdekesebb komédia, akkor bepróbálom ezt, 50%.

human - 2018. 05. 16. 12:22

adja magát, hogy a csaj tanár lett, mert “nagyjából” 10 évet ugrott a sorozat a középsuli óta. Ja és középsuliban játszódik.

juhaszvik - 2018. 05. 16. 12:39

magyarul nézegettem a cc-n az eredeti sorozatot, háttérzajnak elmegy, és egyet értek, hogy a “kisgyerek” a leggyengébb elem.
viszont a három áthozott karakter totál érdektelen számomra, nem is igazán értem, hogy ezt így hogy gondolták. az igazgató totál semmilyen karakter, a tesitanár inkább kicsit idegesítő, a csaj ugyan az eredeti sorozat legjobb karakterének, az idióta bátyónak volt a barátnője, de sok egyedisége nem volt, általában csak reagált az eseményekre.

Thomas - 2018. 05. 16. 15:35

Ja, hogy AJ Michalka játszik a Goldbergsben is, fogalmam sem volt:) Most direkt visszanéztem, az eredeti 2013-as adatlapon nem volt rajta a neve, később meg már annyira nem figyeltem fel rá, ha volt róla szereposztási hír, mivel nem érdekelt a sorozat:)
De ha középsuli, akkor felnyomom 60%-ra és mindenképpen belenézek, ez még jól is elsülhet:) Talán a Goldbergsbe is bele kéne?:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz