login |

FOX-előzetesek 2.: Proven Innocent

2018. 05. 15. 10:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2018/19, video,

Most megnézhető, hogy milyen az, amikor egy bulvárhős ártatlanokat próbál börtönből kihozni – és nem Hayley Atwell-nek hívják.  Az átívelő szálat nem annyira emelik ki, viszont az érzelmes pillanatokat igen, ami, ha engem nem is talál el, de talán a sorozat egyik erőssége lehet. Az előzetes a tovább mögött, minden más a címkén.

Tartalék:

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 05. 15. 11:48

Nem vagyok oda a jogi drámákért de nem tűnik rossznak. De anno belekezdtem az említett Hayley Atwelles sorozatba is de 2 rész után meguntam és amúgy is kaszálták. Mondjuk szerintem ez pár rész után ki fog fulladni. Minden héten új szerencsétlen akit meg kell menteni. Egy idő után unalmas lesz úgyis. Az ilyen felállások inkább filmként működnek ahol nem ugyan azt a drámát éli át újra meg újra az ember.

winnie - 2018. 05. 15. 11:59

“Az ilyen felállások inkább filmként működnek”

ezért nincsenek ilyen filmek, és ezért működnek olyan jól sorozatként. de ettől még jól mondod, éppen ezért sikeresek a jogi és krimi szériák, mert a készítők úgy definiálják őket, hogy minden héten egy új filmet készítenek. új emberek, úgy ügyek, új és megkapó történet – csak a körülöttük sertepertélők ugyanazok. az a különbség, hogy nem 80 perc, hanem 40.

és épp ezért van ma már szinte csak tévében jogi és krimi történet, mert moziban nem működik. egy ideig john grisham könyveit egymás után filmesítették meg, de az utolsó 20-hoz már hozzá sem nyúltak, pedig zseniálisak a történeteik.

“Minden héten új szerencsétlen akit meg kell menteni. Egy idő után unalmas lesz úgyis.”

igen, pont, mint a 10+ évados kórházas sorozatok, amikben minden héten meg kell menteni valakit, és a 10+ évados krimisorozatok, amikben el kell kapni valakit. azok is unalmasak lesznek egyeseknek. a többségnek viszont nem.

DarkEagle - 2018. 05. 15. 13:55

Azért szerintem a kórházas meg a krimik más stílus. Itt egy ügyet, egy aktuális drámát nézel végig és ha nem jó az előadás akkor kuka. Viszont egy nyomozás vagy aktuális eset az más lehet. Nem azt mondom hogy utálom a jogi drámát de őszintén, de nálam a 96-os Sam L. Jackson féle “Ha ölni kell” film nagyon magasra tette a jogi dráma fogalmát. Amíg nem látok ilyet tévében, addig nem érdekel a műfaj. Ennyi, kész punktum. :D És meg ne haragudj de eddig egy jó jogi drámába se futottam bele pedig állítom hogy legalább 200 féle van csak az elmúlt 10 évből amióta rendszeresen sorozatozok.

Ezzel nem mondom azt hogy ez a sorozat nem lehet kiemelkedő. De az előzetes alapján nem is érzem benne az átütő hatást. Nem beszélve arról hogy FOX. Ha véletlen valami jó lenne azt úgyis kaszálják. Mármint NEKEM jó. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz